Сладкарничка за книги - тема 22

• 19 200
  • 742
  •   1
Отговори
# 555
Синя слива, честити подаръци! Дояде ми се шоколад... Laughing

Деси, как мина рожденият ден? Добре ли си изкара? Simple Smile

# 556
  • София
И сега седя с намазана с противопаразитен шампоан глава и ви чета.
За всеки случай взех и аз.Цяла нощ се чешам.Полудях.Над 10 деца въшливи в моята група.Резил.Станахме за смях на целия квартал ooooh!
Моето другарче за сега има картичка и поръчана книжка.Надявам се утре да я доставят.Ако успея да се мобилизирам ще пусна пратката в петък,ако ли не може и в понеделник.

# 557
Ахааааа, Кали..... ясно!  Laughing

Пете, честити книжки и на теб!  Hug  bouquet Имаш да си чакаш и за продължението, още една тръпка Grinning

# 558
  • Пловдив
Така, одеве щях да пиша, че не ставам за шаман
Бях писала, че Дев ще подарява на Синя слива  newsm47

Сливче, честити ти книжки.   bouquet

Нара, ако никой друг не иска 8-мартенска игра, ще си разменяме двете  smile3521

Цвети *, рожденият ден мина повече от прекрасно, денят ми беше вълшебен и максимално изпълнен с емоции. В 10:30ч. имахме среща в хотел в близост до Пловдив, започнахме деня с хубаво кафе, след това се отдадохме на джакузи, римска баня, сауна и парна баня, обядвахме с невероятно червено вино, надвечер си бях в Пловдив. Отидохме на вечеря навън, а след това завършихме в дискотека. Прибрахме се по малките часове на нощта, а легнахме почти сутринта от много приказки...сега вече съм кукуряк и по-късно мисля да почета книжка, че два дена не съм я докосвала...

# 559
  • в огледалото на живота
Нели,не можах да прочета какво и кой те е ядосал,но моля те:не го изживявай толкова силно....недей  Praynig Не е правилно за теб...
Напоследък преосмислям много от дребните неща,които са ме  дразнили;ядосвала съм се за куп ненужни неща,а с това страдах не само духом,а и телом.... Tired
Знам,че е трудно така отстрани да се говори,но предпочитам да съм лек егоист и непукист,отколкото кълбо тресящо се нерви.
Без друго животът ни е толкова напрегнат,не си заслужава допълнително да го натоварваме,най-малкото пък от човек който не заслужава вниамнието ни.
Прегръщам те силно,ако трябва пък си поплачи да ѝ олекне на душицата ти чувствителна и нежна..
Прегръщам те силно  Hug Hug Hug

Слив,честит двоен книжен подарък!Имаш си прекрасно четиво за Коледната ваканция  Peace
Викаш маска си правиш,а?!
Я метни малко газ и мас на волосите,не се занимавай с тези ментета.Хем ще подхраниш,хем профилактиката която търсиш... Grinning
Гуш и за теб,бързо да минава болката от зъбчето.

Петенце,честито и на теб.Вдовичке,уникална си....и много изобретателна  Peace

Цвети,все забравям да те поздравя с добре дошла.... Embarassedизвинявай,не е нарочно....
Ха сега добре дошла и от мен при нас  Hug

Нещо ме свива язвата от вчера... Confusedизкуших се с едно парче торта и явно ми е дошло в повечко.
Отивам да почина малко.

Последна редакция: ср, 03 дек 2014, 19:05 от ~Dev~

# 560
Деси, страхотно сте си изкарали. Браво!

Дев, благодаря ти. Hug

# 561
  • София
Дев,почини си.Може да са малко киселини Hug
Полегни ако имаш възможност.
Газ,мас и оцет викаш Crossing Arms Ех,страшна маска е това.

# 562
Дес , страхотен и разнообразен е бил целия ти ден рожден, супер , хубаво е че си изкарала максимално добре  Hug  А колкото до 8 март , дано и другите момичета да пожелаят , ако ли не , от сега започвам да ти мисля подаръка какъв ще е  Whistling   Hug

Дев , нямаш ли някакви хапчета при теб да пиеш , да те успокои и да не те боли ?  Hug

Последна редакция: ср, 03 дек 2014, 19:23 от nara86

# 563
Сливче, честит ти подарък, пък и две книжки си имаш, супер Crazy
Петя сърчице се е постарала да те зарадва, браво на нея!

Нарче и мен ме домързя тази вечер да отида на зумбата, моята инструкторка, а и най-добра приятелка сега ще ме критикува че съм мързел Laughing, ама ми беше студено, а и ходих малко да се пострижа и да поосвежа косата, че в петък съм на банкет и май не ми остана време за танци Rolling Eyes ...нищо в понеделник пак.
Отивам да разпускам, хубава вечер на всички ви Hug

# 564
  • Варна
Завърнах сеее  Embarassed Embarassed
Наричка и аз през целите танци те мисля ,ти си хапваш сладко при мама аа  Heart Eyes
Днес взехме чичовото и много разпуснах на танците забравям за всичко и се веселя.
Съгласна съм за игра за 8-ми март  Mr. Green

Взех да ставам нетърпелива по 2-пъти отварям пощата за известие  Laughing

# 565
Днес явно е мързелив ден за всички ни .  Лоренка и аз си мисля за теб , ама от вкъщи  Mr. Green Чета си "Гласовете на сърцето" и една буца ми е застанала на гърлото , тази книга , даже повече ме докосна от първата  Sad  Отивам да си направя кафе ( Рейн , моля те не ми се карай за кафето , ама вечер ми е много хубаво да пия  Laughing ) След малко пак ще дойда

И аз нямам известие , но съм търпелива , нали чак на Коледа ще го отворя и не бързам да го получа . Ама като гледам за 8 март ще се съберем пак дружинка  Whistling

Момичета , къде сте ? Много е тихичко тук тази вечер , голямо пране май перете  Joy 

Оххх сега гледах едни бебешки снимки във фейса и така се разнежих  Embarassed 

Последна редакция: ср, 03 дек 2014, 20:50 от nara86

# 566
  • Варна
Наричка ,как ще спиш с кафе по това време  Shocked

Другарчеееееееее ,искам жокерче  Mr. Green Mr. Green

# 567
Не ми пречи , Лоренка , пия , лягам и заспивам до две без да му мисля  Laughing

И аз искам жокерчета от моето другарче , много се скатава все и не мога да го разбера кое е ?  Thinking  

Моето подаръче сигурно вече пътува или може би е стигнало в пощата на другарчето , утре всички бягайте по пощите  Joy

Вижте колко е сладко , страхотен подарък за Коледа би бил [/url][/img]

Е пак малки ми излизат снимките  smile3511  

Мери , идвай да помагаш с насоките  Laughing

Последна редакция: ср, 03 дек 2014, 20:58 от nara86

# 568
Като гледам моето другарче под елхата ще слага, значи ще изчакам панаира май  Thinking да не взема да си взема и аз нещо от книжарницата, ако вляза сега. А после ще искам и панаира да посетя и замина, фалирах  Joy

Нара, едно време и аз пиех кафе и лягах да спя  Laughing Ама някой път ще вземе да те удари и ще се чудиш какво да правиш като кукуряк през нощите  Laughing ама ще четеш най-вероятно, какво да правиш  Hug

# 569
Ох, благодаря ви, момичета Hug Така ме трогнахте Hug
Нели винаги успяваш да докоснеш душата. Моля те не изчезвай, имаме нужда от теб, а виждаш ли, и ти от нас. Я, ела да те нагушкам hug

Сваке добре съм, може би малко уморена, но пък ентусиазирана. Благодаря ти, че ме мислиш Hug

Вени миличка, по принцип не се плаша лесно и си мисля, че със всичко мога да се преборя. Но простотията по хората мнооого ми се опъва ooooh!

Ей, Петяя честити ти книжки! Тя Паячето ще те радва два пъти, скоро ще пристигне и допълнителният подарък!
Ех, как се кефя като завалят подаръци и радостни викове Heart Eyes

Цитат
Скарамуш, точно това си помислих и аз за интервюто - не ти дадоха възможност да кажеш това, което искаш. Водещата явно е някаква самовлюбена дама и много странно се тръшкаше и мяташе, трябваше да е по-обрана, и без това темата не е лека.
Да, тпчно там много ме издразни водещата Twisted Evil

Миле мЪ, дори и да му е криво на човек, след твоите постове няма как да не се залива от смях Joy
И благодаря за поздрава  bouquet Аз Мирко си го харесвам Simple Smile

Лоренка весело потропване Wink Нарче мързелано такава Naughty
Скрит текст:
smile3533
Гигич и ти ли? Тц-тц-тц no

Сливче честит подарък и на теб. Браво на Петя сърчицето - две книжки, при това какви Heart Eyes

Моето другарче не може да се оплаче от мен Naughty постоянно пускам жокерчета Mr. Green

П.П. Докато си напиша поста, тя Лоренка се завърнала от танци smile3555

Общи условия

Активация на акаунт