Сладкарничка за книги - тема 22

• 19 211
  • 742
  •   1
Отговори
# 600

Знаех си, че не си ми ти другарче, Кости! Sunglasses Имах едно усещане такова...

Сега обаче нещо подозирам Зори...  Rolling Eyes Брей!!

НелиHug

Скрит текст:
не ги разбирам много нещата, но за добро или за лошо съм изключително аналитичен човек и непрексънато обмислям всякакви случки от най-ежедневен и най-глобален характер...

# 601
Пожелавам Ромео да дойде и да ти накъса перушината .... за да я поизпере  Whistling Mr. Green
Ни моА  Joy Joy Joy

Тая седмица си отивам у дома при мама и тати, ще ям баница, тиквеник, супи, мупи, кексове, меденки, крем карамели и разни други неща у фурната, дето ме дразните само у тая тема!  Crossing Arms И риба ще ям!

Някой иска ли на следващата среща да му нося "Сестра", "После"? Имам и още, ама не помня  ooooh! Ще щракна една снимка като се прибера.

Хайде лека  Hug Hug Hug

# 602
  • Пловдив
Харесах си блузка  Heart Eyes
Скрит текст:

Лека нощ

# 603
  • USA, Steak State
Аз не съм гласувала в темата за номинации....  Thinking Зори... съмняваш ме!

Мариетка: Обичам да пия ВИНО!  Mr. Green Сега тъкмо бях в дилема вино ли да си сипя или да си напарвя кафе ( 16 часа е при нас). Имам афинитет и към Черната Вдовица и комбинацията черно с червено.  hahaha

# 604
Добро утро  Hug  Тук не спира да вали , ама както казах вчера на Нели , хапченцата си ги изпих вече , сложих китката зад ухото и след малко излитам с метлата към работа  newsm68

Точунка , как се смях рано сутрин с поста ти не е истина  Joy Joy Joy   Много перушина има за късане , много за препиране , много работа ще му отворя на Ромео  Joy 

Зори  Hug   Hug   Hug  Ама защо така не си ми пак другарче  newsm78   Mr. Green

Дес , много яка блузка , убедена съм , че А. с кеф ще я сваля от теб  Wink  Mr. Green   Hug 

Казвала ли съм колко ви обичам ?  Heart Eyes  Хубав ден, момичета , ви пожелавам . Днес отново смятам да съм на линия тук и да гледам подаръци , ако има за получаване де  Whistling    Hug

# 605
Добро утро!
Тук едва сега спря да вали, цяла нощ плющя. Но мен ме радва дъжда Grinning
Обаче по-добре по морето да не вали, да може Точ да иде до пощата, още колко ще чакам! Crossing Arms
Скрит текст:
smile3534

Дес и блузката ми хареса, и мацката, но подписът е един път!

Точ поне кажи колко страници е Grinning
Ааааа аз вече бях подсказала Naughty Не следиш внимателно дружке  smile3534
400 ли беше споменала newsm78 Защото ако е така, направо отпадам Cry

Лек ви ден, яхвам и аз метлата 55

# 606
  • София
Добро утро и успешен ден!
Ще хвърлям по едно око за нови изненади и подаръчета Hug
Няма да крия,че снощи веднага зачетох Джоджо Мойс. Heart Eyes
В 10 съм при зъбарката.Ще споделям редовно дали ще си остана с мъдрец или не Thinking

# 607
  • София
Дубрюртю! Simple Smile
Слив, леко да е при зъбара !
Кости, традиционалистка такава, яхни нещо с три скорости и облегалка ... Wink
Миленце  Hug Още съм ухилена  Joy
Мери, ако няма друг желаещ, аз искам Сестра и После, обаче ще ти ги забавя, сигурно началото на януари ще съм ги прочела... Прецени  Hug
От мен пак ли никой нищо няма да иска? Ще ви донеса, да знаете...  Mr. Green
Аз чакам днес да ми се обадят на Нукчето  Party

# 608
  • София
Маришка,Пазителката на тайните Embarassed,дали не мога да се доредя до нея?
Венка,Свят без край имаш ли наличност?Ако искаш от мен мога да ти донеса Бунт и Изменник Hug
Нези,ако искаш ще ти донеса Птича песен.

# 609
  • София
ДУ, момичета!  Hug Hug Hug

Сливче, голям късмет имам, че точно ти си ми другарче, понеже си с толкова голямо сърце, че се зарадва на скромното пакетче, което ти бях спретнала! Радвам се, че си харесала избора ми на книжки!  Hug Hug Hug

Мери, страхотно да си изкараш при мама, да се поглезиш на воля! Hug Hug Hug

Аз напоследък имам повечко работа, но ме държи във високо състояние на духа това, че сме декември и празниците наближават!  Grinning

На всички - хубав ден!  Hug Hug Hug

# 610
Мери, ако няма друг желаещ, аз искам Сестра и После, обаче ще ти ги забавя, сигурно началото на януари ще съм ги прочела... Прецени  Hug
Това ли ти е забавянето?! Моля те, не го казвай повече, че имам книжки от другарчета в темата и не знам кога ще ги прочета.  ooooh! Караш ме да се чувствам неудобно Grinning
После не съм чела, но сестра ми каза, че е тъжна, тежка. На Сестра си поплаках добре.. все пак си имам систър  Heart Eyes Sad Ако нямах, пак щях да си поплача Grinning Така че ако решиш да разнообразиш с нещо друго между двете, не се притеснявай да ги задържиш  Hug

ДУ, момичета!  Hug Hug Hug
Мери, страхотно да си изкараш при мама, да се поглезиш на воля! Hug Hug Hug
Hug

# 611
  • София
Пете,моля те Blush
Как скромно?
Радвам се,че те познавам лично и бих се зарадвала на всичко,което избереш.Ти си за мен един изключително фин човек.Сигурна съм,че избора ти на книги не е случаен. Heart Eyes

# 612
ДУ  Hug
Деси,приятно изкарване при мама Hug
Нарче, как е перушината, заглади ли я Simple Smile
Сливче,изби ли гадините по главата Joy
Какво друго newsm78
После като се сетя ще пиша...
Хубав ден момичета!

# 613
  • София
Гиг,като се видим ще ти разкажа Mr. Green
А каква прическа имам само след шампоана ooooh!
Гарга абсолютна.Днес ще ходя вързана.
В интерес на истината буболечки нямам,ама така превантивно.То ако имах,кой щеше да ме чисти не знам ooooh!

# 614
Голямо размятане на книги ще има при вас на срещата , голям кеф  Mr. Green   Heart Eyes

Гиговче , хич не съм загладила перушината , Ромео го няма  Mr. Green   Joy   newsm57  

Мери , след Маришка се нареждам и аз за "Сестра" , ако може де  Kissing Heart

Другарче Лофче , къде си ? Липсваш ми , ела да те гушам  Hug  Драсни ми на лични данните си да ти върна в събота книжката и ми напиши какво искаш аз да ти изпратя  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт