Сладкарничка за книги - тема 22

• 19 185
  • 742
  •   1
Отговори
# 585
Цитат
От кеф отивам да изпуша една цигара с кафето чак
Само си търсиш поводи да запалиш Crossing Arms

Вени дадено, ще давам едовен отчет Flutter

Точ поне кажи колко страници е Grinning

Мария аз не съм ти другарче Cry прекалено далеч съм, а се минава по магистрала.
А ти няма ли да се хвалиш?

# 586
Миме , чакаме от теб жокери за това момиче с големите УШИ , което тоооооолкова много е слушкало . Я бърже казвай  Hug

Кости ,  направо уцели , че си търся поводи , ама ....исках за момент да се радвам на пороя отвън , пуших на балкона и чаках Ромео ама тц ...... няма и няма  Joy

# 587
  • на североизток от Рая
  Hug Hug Hug

Благодаря за добрите ви думи към мен! Обичам ви  и ще ми мине, но не тези дни най-вероятно.

Изчезнах,
Скрит текст:
защото ходих до у-ще
, а сега правя едни снежинки, по-точно - очертавам ги от шаблон  и имам работа после, неотложна, ох, баня, ох...тралала.

Сливче, много са ти хубави подаръците, от жена с вкус са избирани. Честито и ги чети разположена удобно.  Heart Eyes

Другарче опаковаш ли, изпращаш ли или переш вместо да мислиш за моята малка, скромна и нетърпелива персона Blush?  Hug Hug Hug Дебна  search

Моля те за още търпение!  Praynig Ще те зарадвам, но може би ще е през следващата седмица. Ще компенсирам чакането ти.  Wink  Hug

Обичам ви, прегръщам ви!  Heart Eyes Heart Eyes

Скарамуш,
Скрит текст:
много подходящи съвети даваш, усеща се, че си веща по въпроси като този мой случай.
Peace

Лека нощ!

# 588
А какво стана с оня Ромео? Изпи сам отровата ли?

# 589
А какво стана с оня Ромео? Изпи сам отровата ли?

Сами си я пият отровата  Twisted Evil   Joy  Охххх по Коледа ставали чудеса ........  Laughing 

Как така станахме толкова близки и ни е толкова хубаво тук , направо си е пристрастяващо  Heart Eyes Всички ви искам да прегърна , абе какво ми става днес , много ми е сълзливо  Thinking   Laughing

# 590
Дааам, и аз съм пристрастена към темата и вас Heart Eyes
Айде, спирам с чата и отивам да почета малко, че изоставам с графика ooooh!
Чета "Пържени зелени домати", но малко като насила, нещо не ме грабва особено Thinking

Лека нощ ви желая Kissing Heart
До утре!
Скрит текст:
ако не намина пак по-късно Joy

# 591
  • ГОре на черешата...
Ето ме!
Почвам по ред:
Кости, имаш всичките ми стиснати палци новото ви начинание да е успешно и да нямате спънки!
 Лофче, чудно е пакетчето МИ, благодаря bowuu!
Зори, за меденките - ама наистина не знам за брашното - на око сипвам, докато ми запуши миксера първо  Whistling, щото е обикновен, и после още съвсем малко, да се събере на топка. Малко лепне, ама разточвам на силиконово килимче и не ми е проблем.
Нелко, нещо ти е тежало днес, не успях да те прочета, но те гушкам силно Hug...нали знаеш - И това ще мине Peace!
Пете, честити ти книжки, браво на Паячето  bouquet!
Миле, много силни и хубави думи си писала за Нели, позволи ми ги да си копна, та да си ги препрочитам от време на време...пък за другото - ми де да знам аз по кой списък пазарувах книжката, може и твоят да е бил Flutter...
Слив, честит ти подарък - и твоето другарче ти е купило две книжки, браво, Пете  bouquet!
Дев, звучиш ми прекрасно, точно така знам, че ще се чувстваш вече - всеки ден, всеки час...само някой, докоснал се до
Скрит текст:
смъртта
като мен или до някаква голяма опасност като теб, разбира в пълна степен за какво говорим - сякаш дори въздухът, който вдишваме, е по-чист и истински...затова и се паля на простащината, дребвнавостта, глупостта, завистта, които царят наоколо - иска ми се да изкрещя, че всички тези намусени и дребнави хора просто не знаят какво имат в този момент - животът си. Какво повече да искат от това...
Мери, ъхъм, под елхата ще слагам, така че не бързай Whistling...
Тъй, с два броя чавета отпадам като другарче на Кости...
Мария Ч, аз много слушках, така че давай - пращай ми...
За 8-мартенска игра съм първа, ааааа, къде без мен Laughing.

Другарче, днес още нещо прибавих към подаръчетата, надявам се да обичаш да пиеш **** мЕтни още някой жокер, че ми е трудно да доокомплектовам Praynig...

Елхата ни е украсена Party! С Моториста Коледа най отпред и разбира се - един бухльо. Утре ще ви я фотна.

П.П. Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 13 нови отговора - не ви е срам - хейтърки Crossing Arms.

# 592
И аз отивам да чета , хубава и спокойна вечер момичета .До утре  Hug

# 593
  • Ямбол
хихи, моето другарче наистина много е слушало. Това първо. Второ - за магистралата - оказа се, че има различни пътища от точка А до точка Б, можело и по магистрала  ooooh! Още се чудя - към София ли, към Балкана ли, към морцето ли да пратя  newsm78 А как ме влече морето, само ако знаете  Laughing
Мария аз не съм ти другарче Cry прекалено далеч съм, а се минава по магистрала.
А ти няма ли да се хвалиш?
Още утре съм в пощата отново, да не съм пропуснала някой пакет за мен  Mr. Green
Мария Ч, аз много слушках, така че давай - пращай ми...
обещавааам  Heart Eyes
И аз, като Нарчето, отивам да чета! Нарче, миличка, чудесно започва "Ритъмът на спомените"  Peace

# 594
  • София
Слив, честити ти подаръци. Пете страхотна си  Hug

# 595
Точ поне кажи колко страници е Grinning
Ааааа аз вече бях подсказала Naughty Не следиш внимателно дружке  smile3534

Моля те за още търпение!  Praynig Ще те зарадвам, но може би ще е през следващата седмица. Ще компенсирам чакането ти.  Wink  Hug
Щом си ти, Нелка, ще чакам. Ама ме съмняваш  Thinking  Hug Heart Eyes

Наричка, Жулието моя ненагледна  newsm51 Кокошчица свидна  Hug Пожелавам Ромео да дойде и да ти накъса перушината .... за да я поизпере  Whistling Mr. Green

Мария Ч. Ще ми се, ама не съм аз твоето другарче. Мисля си за други една, две, три девойки които повече са слушкали от мен. То аз изобщо слушкам ли  smile3502

# 596
  • Ямбол
Мария Ч. Ще ми се, ама не съм аз твоето другарче. Мисля си за други една, две, три девойки които повече са слушкали от мен. То аз изобщо слушкам ли  smile3502
Много дори  newsm03 smile3505

# 597
  • София
Кали, зная, че не използваш МБ и зная, че някои книги (поредици) човек просто иска да има...
Знам. И затова ще ми я изпратиш електронната на мейла  Mr. Green , щото много ме обичаш  Hug

Мария Ч., аз не съм била от най-добрите деца тази година, та хич и не се надявам. Има далеч пО от мен, които заслужават вниманието на добрия старец. Както веднъж бях казвала вече в темата - всички вие ме учите да съм по-добър човек  Hug

Скапах се от работа днес, утре съм пак и то в нечовешкия час 7:30, когато вече трябва да съм там. Но и аз сред пристрастените към темата не мож' си легна без да ви изчета.
Сега с чиста съвест ви пожелавам спокойна нощ  Hug

Миле, утре ще дойде време за новата тема. Пусни я ти, че аз няма да мога! Цунки!

# 598
  • Benelux / Varna
Как не вие срам, аз докато напиша едно съчинение и вие цял роман сте изписали!!!

Много неща искам да ви кажа, ама страшно съм уморена, а имам още доста работа преди да легна.
Само искам да прегърна Дев и Мариетка и да им кажа , че напълно ги разбирам и силно прегръщам  Hug Hug Hug И повярвайте ми точно така трябва да гледа на живота всеки!

Мариетка, моля те ако не ти представлява трудност за теб следващия път да го премериш брашното, много ще ме улесниш!

Другарчето ми - Нарчето, звучиш ми страхотно, така че няма ко да ги мислим тези ромеовци. Правилният ще те намери в най- точният момент! Дотогава се наслаждавай на всичко ,което те заобикаля.

Споменавам ко вечеряхме, вие си знаете кой е виновен: лазаня!

От утре съм на детоксикацияя, оууу вервайте ми сигурно ще изтрещя! Ще имам нужда от подкрепа!

Аз да докладвам : Точица слушка много!!! Верно е!!!

Ааау Десии, чуден рожден ден си изкарала! Бравос!

Жокер: Внимание, много силен!
Моето другарче все още не е дало номинациите си в номинационната тема за тази година!
Лелееее, що народ окапа току що  doh

# 599
  • Пловдив
Зори, не си ми другарче  Naughty

Кой ще подарява на мен - да подскаже бързо  Crazy макар, че и аз ще слагам подаръка под елхата  Peace така че спокойно мое другарче  Hug

Общи условия

Активация на акаунт