Сладкарничка за книги - тема 22

• 19 193
  • 742
  •   1
Отговори
# 570
  • USA, Steak State
И аз от тези дето искат жокерче. Иначе за търпението, то и да не съм търпелива няма начин. Моето подаръче ще го докосна сигурно след месец. Simple Smile

Навивам сестра ми да ми дойде на гости, понеже напусна работа и смята да се разтакава няколко месеца без. Дърпа ми се нещо... Нооо нали се сещате какво ще домъкне насам? КНИГИ!  Joy

# 571
Кости , златна моме gydi Как ме нареди набързо  Laughing  Аз си мисля , че ти си другарче на Вени , а да видим дали ще позная  gydi

Паяче , направо купи билета и иска не иска ще дойде  Wink

# 572
  • USA, Steak State
Билета е последен, първо интервю трябва да мине в София, там не се знае колко ще се забавят нещата. Той билета е най- лесен, а и съм и казала, че ще е от мен.

# 573
  • Варна
Как ми се иска ей така да отида на някого на гости .Да се махна за една седмица ,да сменя обстановката  Wink

Сега остана някой и да ме покани ..хахаха  Laughing

# 574
Идваааам  Hug

Цял ден ви наглеждах от телефона, но изтървах мъката на Нелка  Hug Не тъжи Нели, каквото и да те мъчи не си е струвало. Нещата, които си струват, могат да те карат само да се усмихваш и да пускаш сълзи от щастие  Hug Hug Hug Hug Hug Kissing Heart

Честит подарък Сливче мила  Hug Петето как те е изненадала с две книжки  Peace

Честит подарък и на другото Пете Hug Паячето те е изненадала с две книжки. А и има още да чакаш  Crazy  Hug

Кости дружке, стискам де що палци имам по себе си  Hug Hug В събота като мина през църквата ще те спомена  Praynig И вземи пусни един по-харен жокер!

Скрит текст:
smile3533

Миле ти си пълно ку-ку. Не мога без теб. ЧестнУ Heart Eyes

Кали ко праиш?

Мижи, а ти?

Всички ви прегръщам така да знаете! newsm03

Другарче опаковаш ли, изпращаш ли или переш вместо да мислиш за моята малка, скромна и нетърпелива персона BlushHug Hug Hug Дебна  search

Другарче мило мое. Още веднъж се убеждавам какво чудесно момиче (само на 22 Whistling) си ти  Hug Утре дано не ме изплаши дъждът (който от 4 дена не е спирал ooooh!) и да отида да ти пусна пакетчето. Познай дали има нещо бухленско  Mr. Green
Жокер - моето другарче има поне едно детенце в домочадието си  Whistling Момченце ли, момиченце ли? А дали има и друго чедо? А дали има зайци, кучета, котки или гупита  newsm78   33uu

Тези дни ще поръчвам айряна и ще чакам усмихнато другарче мило   bouquet

ПП За 4ти път се опитвам да публикувам  smile3516

Лоренке товарим се аз, ти и Зори. Вземаме Нелка и газ към Арбанаси. Там ни чака Мариет с торти, погачи и всичко както му е ред!  newsm53

# 575
Оооооо в този студ сега , никъде не ми се ходи , бррррррр  cold Wear Umbrella  Де да беше лято ..... е тогава е друго нещо  Whistling

Точунка, значи ти не си мое другарче  newsm45  А кое ми е другарчето , друуууугаааааарррррчееееее , къде си съкровище мило ?  Thinking   Joy    Joy

Така , така , Точунка , ама Бургас къде го забравихте , или вие варналии не се барате ?  Joy Hug
Хубо , няма да идвам с вас  Crossing Arms    Joy

# 576
Нарче т.е. аз да подарявам на Вени ли? Е, в лятната игра и подарявах, пак ли! Не мислиш ли, че е малко нахално от нейна страна Mr. Green

Точ Hug
По-харен викаш Thinking Моето другарче няма деца, все още Wink

# 577
  • София
Вени радвам се да видя "Свят без край" в топ листата ти Blush
Кости, цитирам те от темата за номинациите, че там Лиляна ще брои и да не чатя излишно.
Да, в топ листата е, стои под № 1  Heart Eyes Hug. Даже да ти кажа, малко съм нервна, че ти я изпратих, защото сега не мога да си погледна библиотеката и да се усмихвам на книгата, на спомена, че ми е подарък  Crossing Arms и т.н. ... Хората си говорят на теменужките, аз на книгите  hahaha.

Слив, честити книги и изненади  Hug. Петя много те е зарадвала!

# 578
Кости , твоето другарче няма деца ли ?  Thinking  Отивам да направя преброяване на дивите зайци да видя колко сме на клона да сме ти другарче  Thinking   Laughing   Хмммм доста сме  Thinking

# 579
  • Варна
Костиииииииии аз съм  Mr. Green

# 580
Вени веднага щом се добера до книгата ти (ако се добера hahaha Wink ) зарязвам всичко останало и я почвам, че да ти я върне колкото се може по-скоро Hug
обещавам:
  • да си мия ръцете, преди да чета
  • да съм с лакирани нокти
  • да няма наблизо храна
bowuu

Айде, наредете се на клона, аз ще ви изброя Laughing

Вече съм сигурна, че съм другарчето на Точунка. Нямам търпение да разбера коя книжка си ми взела Heart Eyes

# 581
Точ Hug
По-харен викаш Thinking Моето другарче няма деца, все още Wink
О йе  newsm53 Обещавам да не си правя следващата една седмица. Пък и предпочитам ММ да присъства на правенето Whistling Значи близките месеци няма да е  Sad

Кой каза игра за 8ми Март? Пу първа!  newsm47

Вече съм сигурна, че съм другарчето на Точунка. Нямам търпение да разбера коя книжка си ми взела Heart Eyes
smile3505 Изненада!

# 582
Точунка , така се смях с това присъстване на ТМ  Joy   Joy 

Ехааа , за 8 март се увеличаваме бавно но славно  newsm44  От кеф отивам да изпуша една цигара с кафето чак  newsm44

# 583
  • София
Кости, виждам, че си сериозен и отговорен заемач на книги. Щом ще правиш всички тия неща, не бързай, чети я на спокойствие, само от време на идвай да ме информираш как е, с какъв сапун си ми ръцете и с какъв на цвят лак прелистваш страниците  hahaha.

Кали, зная, че не използваш МБ и зная, че някои книги (поредици) човек просто иска да им  Hug. Споделям го, за да не ми я носиш, но пак благодаря, че си я купила с мисъл и за мен  Heart Eyes Hug.

# 584
  • Ямбол
Ооо, толкова сте готини и съм щаслива, че съм сред вас, мили момичета newsm51
Нели, силни прегръдки за теб, миличка  Hug Hug Hug
Цвети, добре дошла при нас  Hug Аз много рядко пиша, но пък ми е тооолкова хубаво да ви чета  Heart Eyes
Лофче, Мери, честити подаръци от Камиче и Дев  Heart Eyes
Петяя, чудесен подарък! Паячето е чудесна  Hug
Ооо, Сливче, Петя сърцето ти е направила чудесна изненада с две книжки  Heart Eyes
Миж, липсваш  Sad
А защо никой не очаква изненада от мен  newsm78
Никой ли, според вас, не заслужава Дядо Коледа да го изненада още веднъж, а  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт