Сладкарничка за книги - тема 22

• 19 146
  • 742
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Днес е денят за получаване на най-хубавите подаръци!!!  261uu  261uu  261uu  

Имам невероятен, просто уникален подарък от нашата мила Лоренка! Много ти благодаря, направо нямам думи колко ме развълнува! Hug Hug Hug

Сложих много снимки в албумчето, но не знам как да ги покажа тук! Embarassed

Имам си "Човекът на име Уве", прекрасна картичка, тематичен шоколад, много красиво слонче, ръчно изработена гривничка и едно колие, магнитче коледно и играчка за елхата! Направо съм на седмото небе! Grinning Прекрасна е емоцията от играта! Hug Hug Hug

Мило Нарче, получих си книжката плюс страхотен шоколад, благодаря ти, миличка!!!

На всички пожелавам прекрасна вечер! Hug

# 706
  • София
Мария  , толкова си мила Hug!
Изборът на книга е изцяло по моя вина! Зная колко искаше да се запознаеш с Несбьо, но се разколебах, защото в списъчето ти имаше по-нежни и романтични заглавия. Казах си, че от Миж и от мен винаги може да го заемеш и това е причината да избера "Когато съдбите се преплитат".
Всичко бяхме стиковали с Нелката, чаках да се видим отново и така се случи, че не успя да дойдеш, но здраве да има! Сигурна съм, че пак ще се видим  Heart Eyes.

# 707
Петя сърчице, много хубаво подаръче от Лоренка, сега го разгледах Hug

Не разбрах, Вени и Нели подаряват на Мария Ч., тя ли се е паднала с двете другарчета, браво, ако е така много хубаво Crazy

# 708
  • Ямбол
Вени, изборът ти е вълшебен на книга - много исках тази  Heart Eyes
Всъщност, всички искам  Mr. Green
Ще прочета Несбьо, но малко по-нататък, че Наричка ми изпрати за прочит две книги и не искам да ги задържам ..
Ще се видим и това няма да закъснее много..
Така с е случва понякога, съжалявам, че не дойдох, но така е трябвало да се случи.. Съжалявам,ч е те натоварих да пращаш колет, но пък само, ако ме бяхте видели тази сутрин в пощата .... казах им, че чакам колет, но може и да не е пристигнал. А мацката там "Ами тук е", а аз "Ама сериозно ли?!", а тя "Ами нали е изненада бе??" Толкова бях развълнувана...
Момичета мили, благодаря ви, че съм тук, сред вас  Heart Eyes Правите ме много, много щастлива

Дааа, Вени и Нели са моите другарчета и аз съм двойно щастлива

# 709
  • София
Знаех, че ме очаква изненада и въпреки това треперех, докато отварях пакета  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
Мария, изненада щеше да е, ако бях объркала пакетите в пощата и беше получила два тома "Свят без край" + картичка, предназначена за Кости   Laughing.
И да не чувам думата "натоварила" - всичко направихме с голямо удоволствие с Нели! А и до пощата ходя често, вкл. и по работа  Wink.

Гиговче, ние с Нелката се обединихме за Мария, защото много я харесваме и не можахме да си я поделим по време на един телефонен разговор  Wink.
Има друго момиче, което е с две другарчета и ми се струва, че ще получи две изненади.

# 710
  • Варна
Петяя  Heart Eyes  ,много се радвам че ти е харесало подаръчето надявам се да съм избрала правилната книга !Дано и бижуто ти хареса ,такава хубава стилна дама заслужава най-доброто  Hug

Ех ,чувството че си зарадвал някого е прекрасно. Hug Много си ви обичам всички душички !

# 711
  • ГОре на черешата...
Мили момичета, почерпете се за здравето на ММ, днес ми е рожденик - нека да ми е жив и здрав и все така да сме заедно дълги години...
Скрит текст:

Много преживяхме с него...не го видях да плаче, а сигурно е плакал...само понякога улавям в погледа му прашинка страх...в прекрасния му, небесносин поглед...но знам, че ще е до мен винаги. Затова го обичам безкрайно много Heart Eyes...

Отивам да изчета 99+ нови отговора Crossing Arms

# 712
Милото ми Rain-че,толкова много ме зарадва.Благодаря мило другарче, от цялото си сърце благодаря!Нямаш представа колко ме трогна. Тази подкова ми дойде толкова навреме,явно си ме усетила интуитивно. Hug  bouquet  love001  love001  love001Качвам снимка,но не ме бива много в това ,извинете моля
https://www.dropbox.com/s/t8tnqi5f3knpapu/20141204_184839.jpg?dl=0

# 713
Прекрасен ден! Колко много зарадвани момичета!

Искам само да кажа, че усетих магията. Исках да зарадвам едно момиче, а радостта за мен самата беше огромна. Девичка страшно ме развълнува.

ДевHug

# 714
  • Ямбол
Има друго момиче, което е с две другарчета и ми се струва, че ще получи две изненади.
smile3521
Вени, знам, че е било истинско удоволствие. Не, не, убедена съм  Heart Eyes

# 715
Добър вечер , прекрасници !  Hug

Мое усмихнато другарче , Нези , ужасно много съм радостна и ми е толкова хубаво  , че успях да те направя щастлива , всичко избирах с голямо старание , опитвах се да предусещам какво би ти харесвало и през цялото време се вълнувах докато малко по малко правех подаръчето . Ти си прекрасен човек , Нези , но хайде оставам написаното в картичката да говори вместо мен . Прегръщам те !  Hug

Честит подарък , Миме , прекрасно взаимно са те зарадвали тези моми хубави Нели и Вени , браво момичета , страшно добри сте и спрятате суууууупер подаръци !  Hug

Петенце , миличка , честит ти и на теб подарък , Лоренка се е справила превъзходно и очите ми останаха в слончето , един път е  Heart Eyes А шоколадчето ми към теб си го капни с кеф  Wink Hug

Лоренка , честити ботушки и чантичка , така те искам , девойко , носа горе , главата и тя нависоко , място за съжаления няма , живота е прекрасен . !  Hug

Усещам как след играта , голямо размятане на книги от играта ще има , мен всички подарени книги ми харесват и ще ги искам за прочит , искайте и вие от мен  Mr. Green   Joy

Мижче , радвам се че тук , много те обичам ! Ти си го знаеш и без да го напиша , ама пак да го кажа!  Hug

Мариетка , жив и здрав да е мъжо ти дълги , предълги години и да сте си опора един на друг , наздраве !  Hug

Мимчо , я подскажи за това УШАТО твое другарче ? Майтапа настрани ама след играта само така ще му викам защото ми е много забавно , ще й викам УШАТКА  Laughing  Ама само с добри чувства е това  Laughing

Кабошарче , честит подарък , щастливаааа си , браво на Ренчето  Heart Eyes

# 716
Много хубави подаръци видях. Всички сте толкова емоционални и избирате подаръците с толкова чувство и любов. Наистина това е една от най-позитивните теми във форума.

Мариета, да ти е жив и здрав мъжът ти. Още дълги години да бъдете заедно. Тази торта изглежда много примамливо...може ли рецептата? Simple Smile

# 717
  • на североизток от Рая
 Прекрасни подаръци, не знам вече за кой път се включвам. Че и темата се напълни, отново е много цветно тук. А и предстои още и още, засега 12 момичета получиха подаръците си. Остават 17, като  едното от седемнайсетте ще се зарадва два пъти. Simple Smile

Мариетко, само сълзи от любов и гордост да има твоят Ангел в очите си!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Спокойна съм за вас, вие се обичате, дай Боже да сте здрави! Поздрави го лично от мен и му пожелай здравето на първо място, успехи и спокойствие в работата и да се чувства полезен! Прекрасен празник!   bouquet

КабошарHug! Казвам ти и тук - Рейн е прекрасен човек. Сигурно е усещала нуждата ти от позитивна енергия, затова си получила подходящ подарък.  Hug

# 718
  • USA, Steak State
Кой още очаква подаръче? Някой ако води статистика да я поства да започвам да подозирам.  Mr. Green

Тоя форум съвсем откачи... Пишех си и ми постна поста....

Както и да е... Прекрасни подаръци разгледах в албумчето!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Мариета, да ти е жив и здрав рожденика, а тортата кърти!  smile3508

# 719
Забравих да кажа на моето другарче ,че днес изпратих изненадката.Мило другарче тези дни очаквай включване. Рейнче как бе душо да чакам до Коледа и да не отворя книгата(овнешко сърце не трае)  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт