Сладкарничка за книги - тема 22

• 19 180
  • 742
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Имам цели две известия за пратки в пощата!!!   Hands Clap  Hands Clap  Hands Clap  Hands Clap  Hands Clap omm omm omm newsm35 newsm35 newsm35 moresmile cheers running lovekiss lovekiss lovekiss

Довечера - обещавам снимки!  Hug Hug Hug

# 646
МАРИШКА рева!!! Ама здраво!
 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

И Петето има пакетче! Много снимки ще гледам днес  Hug

Другарче мое, аз нали може да си запазя подаръка и да си го отворя на Коледа, а? Много искам да си го сложа под елхата...  Blush (Не че съм получла известие де, не съм все още, но все пак.)
Скарамушче, да не се притеснявам, че се бавя викаш  Mr. Green

Да, Точ, хич не се коси. Искам да се изненадам на Коледа. Party
Ще чакам значи тези дни да спре дъжда, пък и още подаръци може да измисля  Mr. Green Whistling

# 647
  • Benelux / Varna
Какво става тука бре хора, от де валят тия ми ви подаръци!!!!! Няма такава радост просто, а,,,,,,
отивам да си набавя портокалите и греипфуртите и висвам на балкона да ви следа из късо, то такъв кеф как да изпусне човек!
След малко идааааа,,,

# 648
  • На планетата Земя
ЛУДНИЦА!  Mr. Green

# 649
Ехаааа , днес определно ще валят подаръци , супер  Heart Eyes

# 650
 smile3515 Къде е моето другарче?

Последна редакция: чт, 04 дек 2014, 14:13 от evilan

# 651
# 652
smile3515 Къде е моето другарче?

И аз търся моето  Whistling

# 653
  • в огледалото на живота
Ида,идаааааа ....кацваааам..... smile3535 smile3535 smile3535
Ох,няма такова вълнение....не мога да го опиша....    girluu  girluu  girluu

Запалих бързо колата и се изстрелях до пощата,естествено успях да уловя междинната почивка и потропвайки нервно стоически издържах..... smile3539 smile3539 smile3539

Отивам с ей такава усмивка на гишето  newsm47 и казвам:
-Тук имало две известия за мойта персона,нали... smile3521

На момента ми се подадоха две кутии и аз веднагически ги грабнах с треперещи ръце и бързо изчезнах обратно.
Едната се оказа пратка,която очаквах от приятелка,а другата разбрах,че е от моето другарче.... newsm81
И тъй като познавам повечето имена на всички ви тук  Hug изненадата беше още по-голямо когато видях непознато име на подател... yes

Евилан,мило мое прекрасно другарче благодаря ти за огромната наслада която ми поднесе  ...... newsm51
Ето красиво опакованата кутия:
Скрит текст:

Отваряйки я,очите ми съзряха веднага така желаната книга от мен... Heart Eyes
Скрит текст:
Благодаря ти....настръхнах щом я докоснах.... Hug

Ето още какви вълшебства ми беше опаковало моето другарче мило:
-огромен семеен шоколад за всички
Скрит текст:
-красива картичка с трогващ поздрав/много лично ще запазя за себе си/и най-хубавото пожелание да съм здрава!!!
Да ти се връщат от сърце всички мили думи   bouquet
Скрит текст:
-весел сувенир преспапие/чашка с още по-весел елен ме гледаше през падащите снежинки.... Simple Smile
Скрит текст:
-жестока козметика за коса с марката ''Lush'',опакована в ефирен розов воал...уау.... Crazy
 Вътре имаше:Ароматен твърд шампоан ухаещ на коприва и мента и  масло от розмарин в красива метална кутийка за съхранение и подхранващ балсам за коса от кокосово масло,ароматизиран  с тонизираща комбинация от масла портокалов цвят, грейпфрут, нероли и палисандрово дърво.
У-Н-И-К-А-Л-Н-И!!! Crazy
Скрит текст:
-подарък за моето малко момиче послучай рождения ѝ ден:книжка за оцветяване с принцеси и огрооооомен балон на Дисни пак с принцеса разбира се...... Hug Hug Hug
Ето ги тук при всички останали изненади:
Скрит текст:

Еви,благодаря ти от сърце за всичко което си приготвила с много любов lovekiss
Развълнува ме....усмихна ме....трогна ме....
Благодаря ти!
  remybussi

# 654
  • София
Дев, супер, честито и таковата... идвам у вас  Embarassed. Ще ти ям шоколадчето, ще ти чета книжката и ще ти ползвам козметиката  hahaha Hug!
Еви, браво и на теб! Поредният чудесен подарък.

# 655
Направо ми замириса на вълшебства от тези описания  Heart Eyes

# 656
Дев , честит подарък , всичко е прекрасно , много се е постарала Евилан , за да те зарадва  Hug 

Започнаха да валят вече подаръците  Party

# 657
  • в огледалото на живота
Дев, супер, честито и таковата... идвам у вас  Embarassed. Ще ти ям шоколадчето, ще ти чета книжката и ще ти ползвам козметиката  hahaha Hug!

Венииии,готово душа.... Hugзаповядай Simple Smile
Нали за това са приятелите!

Еви,кодово име Коса'',а.... Laughing
Жестока козметика,жестока..... Crazy
Тъкмо съм с нова фризура от два дни и боядисана,натъкмена...ще си ползвам с кеф.... Blush
А да ти кажа щом спомена жокера за североизточния град с река веднага те заподозрях...... Laughing обаче после това кодово име съвсем ме обърка...
Не съм с кой знае какви разкошни къдрици,но обичам да се глезя и да си доставям удоволствие на главата... Flutter

Още веднъж огромно благодаря  Hug Hug Hug
С такова внимание и така грижовно си подредила всичко вътре,като една истинска майчица..... Heart Eyes

# 658
  • София
Дев, сигурна бях, че така ще ми отговориш  Heart Eyes Hug!

# 659
  • На планетата Земя
Дев, сигурна бях, че така ще ми отговориш  Heart Eyes Hug!

Е, че как стратегически другояче да ти отговори  hahaha Толкова сте далече, че ей сега те виждам как й гризкаш от шоколада и си надипляш бретона!  hahaha Mr. Green

Дев, много се радвам на радостта ти. Сега ще трябва да запаля смартфона, за да видя и картинките, макар, че толкова хубаво описвам. Ей ме на - седнала съм до Вени и чопля ядките на шоколада.  Joy

хм,  ooooh!, сега видях, той шоколадът не бил с ядки.  Mr. Green Страхотни вълшебства в тоз кашон, брех!

Общи условия

Активация на акаунт