Сладкарничка за книги - тема 22

• 19 173
  • 742
  •   1
Отговори
# 630
Нара, някои са скрити, тоест не показва, че са онлайн Wink

Леле , станаха 12 , чак сега обърнах внимание на този балкон  Laughing

# 631

Хич и аз не гледам такива неща. Само влизам и пиша. Профила ми е от около 2004 май  newsm78 Хич не знам тогава какви настройки съм правила. А сега се загледах. Била съм скрита, ама сега се открих  Mr. Green А защо пише, че съм регистрирана през 2007?  newsm78

# 632

Хич и аз не гледам такива неща. Само влизам и пиша. Профила ми е от около 2004 май  newsm78 Хич не знам тогава какви настройки съм правила. А сега се загледах. Била съм скрита, ама сега се открих  Mr. Green А защо пише, че съм регистрирана през 2007?  newsm78

Същата съм , не отдавам значение на такива неща , сега просто ми направи впечатление , относно годината ти на регистрация , бг мама 3 години за нищо ги няма  Laughing

# 633
Добър ден   bouquet
След като почти ни удави, сега се е блеснало едно чудно слънчице навън  Grinning
Сутринта здраво бях яхнала метлата, милото го отнесе, ама не съвсем незаслужено, сега всичко е под контрол  Mr. Green
Нели, мило, важното е конкретния резултат, не обикалящите около него кхм, не знам как да го кажа културно, ще сложа само звездички ******  Whistling Hug
Днес ще вися в темата, очертават се много емоции, снимки и изненади  santa2 Two Hearts

ПП: Аз съм от скритите  Laughing

# 634
  • На планетата Земя
Здравейте! 

Имаме две щастливки днес - Мария Ч, Дев, търпеливо да чакаме да разбулите мистерията!

Слив, прекрасна си днес и с ластик!

Пете, леко да ти върви работата!

Мери, супер да си изкараш при мама и да си починеш.

Другарче, днес още нещо прибавих към подаръчетата, надявам се да обичаш да пиеш ****

С тия четири звезди само за боза се сещам.  hahaha hahaha hahaha

Кали, ще направя тема, като й дойде ред. Само дано да е вечерта, за да го направя от къщи. От офиса не мога да качвам заглавна картинка и много се дразня.

Зори, как правиш тази детоксикация? Профилактично ли?

Маришкин  Hug, много си бърза с книжкин.  Mr. Green Хубава ли е?

# 635

Чакам, чакаааам подаръци да видя днес и аз!  Heart Eyes

Другарче мое, аз нали може да си запазя подаръка и да си го отворя на Коледа, а? Много искам да си го сложа под елхата...  Blush (Не че съм получла известие де, не съм все още, но все пак.)

Маришка, Hug благодаря за предложението за книжката, която да ми донесеш на срещата. Ще помисля и ще ти пиша, искам да я взема, но знам ли кога ще ти я върна, затова малко се притеснявам.

# 636
  • София
Слив, даааааа  Hug Заплювам ти я с една бележка на етажерката до вратата  Party
Скарамушче, чакам да кажеш   bouquet
Миленце, мама ми е на гости  Hug от два дни съм  Flutter, спя, чета и ям и си играя с малкия, кагато ме кефне. Още не съм я прочела докрай... ще кажа после.  Party Simple Smile
Мери, ок, както кажеш. Даже после като ги прочета, мога да ги метна направо на Нарчето, заедно с връщането на нейните й книги. М' тъй де, логистиката готова...  Laughing
Нел  Hug
ООО, ама тя Нарчето ми била сестра зад волана.... аз помислих, че на снимката съм аз  Crazy
а, и аз в мартенската игра  Mr. Green

# 637
Мери, ок, както кажеш. Даже после като ги прочета, мога да ги метна направо на Нарчето, заедно с връщането на нейните й книги. М' тъй де, логистиката готова...  Laughing
Идеално  Hug
Тя Нарчето скоро прочете "После", иска само "Сестра", "После" може да мине през още 2 другарчето и да дойде моя ред  Laughing

# 638
В съседната тема не помня кой спомена филмите Rubinrot i Saphirblau, но минавам да благодаря. Лофче май ти беше  newsm78 Сега и аз като децата ще стоя 4 часа пред телевизора да гледам приказки  Heart Eyes
Мариш и ти ли? И аз съм такава същата зад волана  Joy
Другарче мое, аз нали може да си запазя подаръка и да си го отворя на Коледа, а? Много искам да си го сложа под елхата...  Blush (Не че съм получла известие де, не съм все още, но все пак.)
Скарамушче, да не се притеснявам, че се бавя викаш  Mr. Green

# 639
Точ аз бях  Blush Чела съм книгите и ми харесаха, ама от филмите съм гледала само 1вия и ми беше мъка щото беше на немски  Shocked, а втория даже е с руско аудио  ooooh! и още не съм го изгледала. След 2 лета с руснаци, като чуя руски и бягам  Mr. Green

# 640
Маришка ,само "Сестра" - та ми трябва  Whistling

Другарче мое , ходи ли вече до пощата ?  Hug

# 641
  • Ямбол
Вени, довечера ще дам знак хихии и снимки.. Абсолютно ми е невъзможно сега  Embarassed Embarassed Embarassed

# 642
  • София
Вени, довечера ще дам знак хихии и снимки.. Абсолютно ми е невъзможно сега  Embarassed Embarassed Embarassed
Hug
Само не снимай грозната опаковка  Mr. Green.

# 643
Скарамушче, да не се притеснявам, че се бавя викаш  Mr. Green

Да, Точ, хич не се коси. Искам да се изненадам на Коледа. Party

# 644
  • София
Точ  Hug  Hug  Hug  Joy  Joy  Joy

Общи условия

Активация на акаунт