Сладкарничка за книги - тема 22

• 19 176
  • 742
  •   1
Отговори
# 615
  • Пловдив

"Не оставяйте щастието си в ръцете на другите.
Те ще го изтърват.
Ще го изтървават всеки път."
- Кристофър Барзак

Сега ще трябва да проверя къде се продава блузката  Laughing

Хубав ден  Hug да видим днес, коя ще е зарадвана  Sunglasses

# 616
Дес , ако я изнамериш в някой сайт направо си я вземай , ще изглеждаш прекрасно  Heart Eyes

# 617
  • София
ДУ  Hug!

Кали, ще ти пратя книжката след малко  Wink.
Слив, "Свят без край" не е налична - пътува към Кости. Живот и здраве по-нататък, става ли? Налични са ми двата тома за Изабел Кастилска, както и един роман на Колин Фалконър за Изабел - Френската вълчица. Двете книги на Баязат Акман също. Каквото пожелаеш, ще го донеса  Hug.

# 618
  • Ямбол
Момичетаааааа,  newsm44 newsm44 newsm44
Имам си пакет, имам си пакет  newsm68 newsm68
Вени и Нели, мили момичета, поклон, дълбок поклон!!! Уникална сте! Изненадата беше огромна! newsm51
Kosty ми подсказа, че трябва да се похваля и аз бях почти сигурна, че има пакет за мен в пощата. И да – наистина имашеееее
Олеле, толкова е готино усещането…. Подобно е и когато другарчето ти получава от теб  newsm03
Е, няма да изтрая да Коледа, довечера ще ви покажа снимки  smile3521
Засега изчезвам, че днес е адски тежък ден в офиса

# 619
  • Варна
Добро утрооо  Simple Smile
Мечтая си да спре да вали !Това време ме побърква вечееееееее.
В 1 имам час за нокти ,после ще ви ги покажа въпреки че сега са ми късички.
Надявам се и днес да има получени подаръчета ,а и аз да получаааааа  Mr. Green Mr. Green
Желая ви прекрасен ден   bouquet

# 620
  • София
Мария  Heart Eyes, моля те, кажи ми, че си получила правилния пакет  Embarassed.
Скрит текст:
Онзи ден пращах пакет и за Кости, и за теб, и за още една съфорумка. Пощальонката много набързо отсече, че някои от нещата не мога да влязат в пакет и ги сложи в кашончета и трети ден треска ме тресе дали не обърках нещо, дали не сложих на твоята пратка адреса на Кости  ooooh!.

# 621
ДДУ  smile3516

5ти ден вали дъжд. И не просто да прекапва, ами си вали като из ведро  ooooh! И как да се натиря до пощата като знам, че довечера съм на работа и ще се мокря ли мокря  Confused Другарче ще пробвам да се преборя със себе си. Не ми се сърди моля те  Praynig Ама като гледам не бързаш, а? Whistling
Кости, нали?
Скрит текст:
smile3534

Мария Ч. Ще ми се, ама не съм аз твоето другарче. Мисля си за други една, две, три девойки които повече са слушкали от мен. То аз изобщо слушкам ли  smile3502
Много дори  newsm03 smile3505
newsm62 Ще предам на ММ, че той май не знае  Mr. Green

Споменавам ко вечеряхме, вие си знаете кой е виновен: лазаня!
Аз да докладвам : Точица слушка много!!! Верно е!!!
Жокер: Внимание, много силен!
Моето другарче все още не е дало номинациите си в номинационната тема за тази година!
Лелееее, що народ окапа току що  doh
bowuu  bowuu  bowuu
Днес принцеси ли ще хапвате Зори  gydi

Дев миличка, ела тук да им кажеш колко слушам. Аз съм като големият вариант на малкото торнадо  smile3502

Десииии! Много сладка блузка  Heart Eyes

Наричка, нека се потруди човека. Каква му е работата иначе? Да идва и да се захваща! Нека хвърчат перушини  Mr. Green
Наричка, снимала те е крайпътна камера като шофираш за работа  Shocked
Скрит текст:
Hug Hug Hug Hug ЛОВ Ю   Kissing Heart

Сливче успех  Praynig Hug А бубите как са? Поздрави ги  tooth

Мария Ч. Честито!!! Вълшебници са нашите Снежанки  Heart Eyes Hug Hug Ще чакам снимки довечера  Peace

Никаква метла няма да яхам. Отивам на дивана  Crossing Arms

# 622
  • в огледалото на живота
ААААААААА......................... newsm44 newsm44 newsm44
ОООООООО......................... newsm68 newsm68 newsm68
Имам известиееееееееееее...      261uu  261uu
Даже вели две.....................     animal085  animal085  animal085
Отивам до пощата,не летя,не бягам....    animal037  animal037

newsm36 #Milti :crazy:javascript:void(0);

# 623
ААААААААА......................... newsm44 newsm44 newsm44
ОООООООО......................... newsm68 newsm68 newsm68
Имам известиееееееееееее...    261uu  261uu  261uu
Даже вели две.....................    animal085  animal085  animal085
Отивам до пощата,не летя,не бягам....    animal037  animal037  animal037

newsm36 #Milti Crazy
ОООО Чакам снимкииии  newsm53

# 624
Ооооо, днес ще валят пак подаръци, чакаме снимкииииии  Crazy Heart Eyes

# 625
Точунккккаааааааааааааа ,  ахахахаххааххах  Joy   Joy Joy Joy Превивам се от смях ,ахахахах , как така добре обаче ме е хванала камерата , обаче съм уникално красива и как добре шофирам , жена - мечта за всеки Ромео  Joy   Joy Joy

Хайде , Дев , бягай към пощата  Hug  

Охххх като гледам и знам какво е чувството като получиш известие , не знам как ще устискам до Коледа да не го отворя , всеки път така си казвам и го отварям на мига  Laughing

# 626
Привет, момичета!  Hug

Прегръдки и стиснати палци за всички, които имат нужда!

Нели
, момичетата да ти дали добри съвети за справяне с негативните елементи от обществото ни! Мен вчера така се опита да ме ядоса пощаджийката, ама не й се дадох! Силни прегръдки и от мен! И както Скарамуш е казала, хубаво е ако може човек да намери някаква опора вътре в себе си и да се насочи към нея за успокоение. Трябва да го запомня този съвет, ама това самовглъбяване май не ми се удава много, много.

Вчера си намерих рецепта за вегетарианска лазаня и съм решила в събота да опитам да я направя.  Simple Smile

Аз още не съм готова с подаръчето за моето другарче и вече много ме е срам.  Embarassed Аз вече си имам толкова хубав подарък, а то милото чака ли чака... Дано скоро изпратя и аз.

Чакаме снимки и от другите зарадвани! Да не си държите красотите само за Вас!

Хубав и успешен ден!  Hug

# 627
Еха тук хвърчат известия, подаръци  Heart Eyes

Марич Ч. честит ти подарък, нашите снежанки са най-най-добрите - Нели и Вени   bouquet

Точ тоя дъжд и мен ме дразни, не мога да отида до пощата да си пусна пакетчето ... ММ е взел чадъра и ...  ooooh!

Добре, че другарчето ми е търпеливо и добро  Heart Eyes

Нарче тук съм другарче  Hug Ей сега ще погледна какво щях да си прося и ще пиша  Blush

Лоренка задължително да се покажеш след маникюра  Peace

Ох докато публикувам 5 нови отговора  Shocked

# 628
Добре де , как пише , че 7 потребителя са на линия , а като натисна само себе си виждам ?  newsm78   Joy  Вярно е , че пиша доста , ама чак пък като за 7  Thinking М ,не  Laughing

# 629
Нара, някои са скрити, тоест не показва, че са онлайн Wink

Общи условия

Активация на акаунт