Утробата - освен другото и дозатор за единични сперматозоиди:

• 11 681
  • 151
  •   1
Отговори
 Не е вярно, че яйцеклетката може сама да предотврати оплождането от два или повече сперматозоида!
 При Инвиво и Инвитро процедури често се случва оплождането от повече сперматозоиди. Една от важните цели е това да се предотвратява в асистираната репродукция!

В естествени условия, от шийката на матката до фалопиевите тръби, утробата предлага на сперматозоидите дълъг маратон, в който голяма роля играе и късметът, но в крайна сметка късметлията е един и "не се налага оспорван фотофиниш". 

В утробата е предвидена защита от андрогенезис, който обаче често възниква и не винаги е летален за зародишите.

Инвивото се практикува твърде интензивно и затова случаите на андрогенетични малигноми никак не са редки!

# 1
Ех, жалко, че номинациите минаха. Това заглавие е един път.

# 2
Гледам мъдростта изригва на всеки три години. Старият пост е още по-хм..интересен..

# 3
  • Айтос
WTF?!?

# 4
# 5
Нищо не разбрах!  Crossing Arms

# 6
Фотофинишът е хубаво нещо. Бих го изисквала в някои случаи, да!
Чудя се в такива моменти- авторът на темата е бил най-бързият сперматозоид, нали. А другите- представяте ли си другите какъв потенциал са носили  Flutter
 #Silly

# 7
  • out of space
Господи, колко съм древна!  Tired

# 8
  • София
Хем и утроба имам,пък и работа е вършила на два пъти,обаче,човек,изобщо не знам за кво говориш,честно...

# 9
Може ли вместо дозатор, утробата да бъде сравнена с диспенсър? Някак по-нАучно ми звучи  Peace

# 10
  • Варна
Фотофинишът е хубаво нещо. Бих го изисквала в някои случаи, да!
Чудя се в такива моменти- авторът на темата е бил най-бързият сперматозоид, нали. А другите- представяте ли си другите какъв потенциал са носили  Flutter
 #Silly

Мне. Куцукал е последен на опашката. По някое време се сетил и викнал: "Хапчеееееее". Другите хукнали да се скрият, а той продължил напред, промърморвайки: "Ей тъй се правят идиоти!".

# 11
# 12
Последните два поста са един път  Hands Clap

# 13
Може ли вместо дозатор, утробата да бъде сравнена с диспенсър? Някак по-нАучно ми звучи  Peace

Натъкваш се на един от факторите за постигане на дозата.   Peace

# 14

Натъкваш се на един от факторите за постигане на дозата.   Peace

О, не мога да повярвам! Озарена съм свише  bowuu

Общи условия

Активация на акаунт