Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 28

• 53 363
  • 757
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Искам да попитам дали сте имали непрекъснато пулсиране в главата а и не само и ръцете ми пулсират и имам чувството, че е цялото тяло и някакви идеи на какво се дължи : )
Премерете кръвното си.

Момичета, а имали ли сте рязка пронизваща болка в ляво под ребрата? Днес от обяд ме наболява така, от време на време, по едно време доста на често. Не е при движение.
Може бебето да притиска някой орган.
Аз имам проблеми с жлъчката, които се позасилиха по време на бременността. Болката по принцип е леко в дясно под ребрата или точно под тех, но понякога не може да се локализира много точно.
Можете да се консултирате с гастроентеролог.

# 181
  • Плевен
Кръвното ми е нормално, но не знам защо така пулсирам непрекъснато. За това питам дали не сте срещали същия проблем : )

# 182
Благодаря за отговорите, момичета! Аз да се отчета, че ми мина тази странна болка, изведнъж мина, както и почна. И аз си мисля, че нещо се е притискало. То бебето иначе съвсем малко още, аз съм 13 седмица, но явно има "вътрешни размествания" Simple Smile

# 183
  • Варна
Не знам как ги изчисляват и дали всеки месец е еднакъв болничния. А
Изчислява се обезщетението за 1 работен ден като се взема предвид цялата база - 18 месеца или колкото е там. След това всеки месец се плаща това обезщетение на работен ден, т.е. месечно сумата варира в зависимост от работните дни.

# 184
Моля ви се кажете нещо за хрема.... Не мога да дишам особено вечер не мога да спя 😢😢😢😢 от аптеката не ми дадоха капки за нос...дадоха ми някаква ментова простотия която не помага

# 185
Моля ви се кажете нещо за хрема.... Не мога да дишам особено вечер не мога да спя 😢😢😢😢 от аптеката не ми дадоха капки за нос...дадоха ми някаква ментова простотия която не помага

Хремата ще си я имаш докрай , това е от бременноста лигавицата се подува аз си взимах солен разтвор той е по 30 стотинки , представлява физиологичен разтвор солен ако не се лъжа ... Дано съм била полезна ... Успех   bouquet

# 186

Хремата ще си я имаш докрай , това е от бременноста лигавицата се подува аз си взимах солен разтвор той е по 30 стотинки , представлява физиологичен разтвор солен ако не се лъжа ... Дано съм била полезна ... Успех   bouquet

Не така сам от 4 дена болн съм и имам хрема и гърло ме боли. Колото до тов трябва д проверя аз не съм в България

# 187
Моля ви се кажете нещо за хрема.... Не мога да дишам особено вечер не мога да спя  от аптеката не ми дадоха капки за нос...дадоха ми някаква ментова простотия която не помага

Ринолекс маз. Слагаш по съвсем мъничко, колкото да овлажниш и омазниш лигавицата.

# 188
Колко дълго може да се пие Магнерот 3×2?  

# 189
До  края на бременноста може да си го пиеш даже е желателно Simple Smile

# 190
  • Варна
Не чак до края. В началото на деветия месец се спира.

# 191
Здравейте,момичета! Бих искала да ми кажете всичко за секциото (защото не съм изобщо запозната) как протича,какви упойки слагат,къде и нещо друго слагат ли ви (в устата и дупето  Blush)кога се трябва да се записва в болницата,в смисъл колко време преди раждането...Благодаря Ви много предварително,ще ми е от полза всичко,което споделите Simple Smile

# 192
Бих искала да ми кажете всичко за секциото (защото не съм изобщо запозната)
http://www.biberonbg.com/info/cezarovo.htm

Бременна ли си? Ако да, имаш ли медицински показания за раждане с Цезарово? Ако нямаш, смяташ ли да раждаш със секцио и защо?

# 193
Искам да знам как е,как протича и т.н.
Незнам все още как ще раждам,всичко при мен е нормално,определена съм за началото на април,времето лети и искам да се запозная с някои неща

# 194
Искам да знам как е,как протича и т.н.
Незнам все още как ще раждам,всичко при мен е нормално,определена съм за началото на април,времето лети и искам да се запозная с някои неща
Чудесно. Тогава прочети информацията от линка, който ти дадох. Можеш да говориш и със следящия те лекар.

Във форума има и много теми за и против Цезаровото. Там също можеш да научиш много неща.

Общи условия

Активация на акаунт