Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 28

• 53 810
  • 757
  •   1
Отговори
# 450
  • Инсбрук
За хемороидите - не яж люти и всякакви пикантни храни !!! Възпаляват ги, а и в началото на бременноста често се появява запек, та зор ще видиш. Най-важното е хигиена, след тоалетна веднага измиване  Peace

# 451
  • Плевен
Здравейте мамчета иска да попитам вас болял ли ви е корема отдясно на 3 пръста от пъпа и надясно не знам аз си мисля, че може би бебка е застанала някак си странно и за това?

# 452
За хемороидите - извинете, ако звучат гадно обясненията ми, но след две бременности ги познавам добре Twisted Evil - не ползвайте тоалетна хартия, а мокри кърпички или специални мокри кърпи за хемороиди - с локален анестетик, има ги по аптеките. Другото, което НАИСТИНА помага при външни хемороиди, е следното - клекнете на пода в банята и насочете студена вода от душа на болното място, стойте колкото време издържите, секунди или минута, облекчението е мигновено, макар и не дълготрайно. При мен няколко месеца след ражданията се махнаха, слава богу.

Имам питане - бременна съм във втори месец и ми се гади от вода, от чай, от течности изобщо, пия все по-малко, което, разбира се, е адски вредно. Ще съм благодарна на съвети Hug

# 453
Здравейте! И аз съм от мамите, които са в самото начало и имам адски много въпроси. Преди дни разбрах, че съм бременна с тест, 4 дни закъснение на цикъла. Дано всичко да е наред, все още не съм си избрала лекар в София, мола препоръчайте ми добър. До кога мога да се бавя с избора, съвсем в началото съм. Мога ли да карам велоаргометър да по-добър тонус или това лекарят ще каже, да не направя беля. От кой месец започват да се ползва козметиката като цяло против стрии, петна и т.н.

# 454
Сигурно е коментирано хиляди пъти, но нямам сили да търся и да се ровя.
Моля ви, дайте съвет за ефективно средство против гадене  Praynig
Адски зле се чувствам, не мога да стана от леглото. Опитах с лимони, бисквити, леки храни...

# 455
Диаманче и Монтесори ако гаденето и повръщането са много силни, или не пиете течности /може да се обезводните/, може да стигнете до болница на системи....Затова споделете с лекарите си състоянието си за да не става по лошо...

Иначе вода с капки изстискан лимон или вътре с резенчета лимон, сок от компот разреден с вода, или пък си разбийте компот с пасатора и пак го разредете с вода, две солетки хапвайте преди да станете от леглото още, за да обере стомашните сокове....

Друго не се сещамм.
Стискам ви палци бързо да минава Hug

# 456
И аз съм с ужасяващо гадене в 9 г.с.
Започна в 6-та, бях в болница.... Аз сутрин като стана хапвам 1-2 сухара и след това по-късно хапвам и друго, но по мъничко....
Лекарите ми казват деган да пия, но аз го взимам само в краен случай. Лично на мен и киселото мляко доста ми помага.
Успех, а ако някой знае 100 процентов метод да споделя, че е ужасно Praynig Praynig Sick Sick

# 457
  • София
Моля ви, дайте съвет за ефективно средство против гадене  Praynig
Адски зле се чувствам, не мога да стана от леглото. Опитах с лимони, бисквити, леки храни...

деган, но това е тежката артилерия, иначе имаше едни хомеопатични Емил. отивай в аптеката и питай

# 458
  • София
Здравейте! И аз съм от мамите, които са в самото начало и имам адски много въпроси. Преди дни разбрах, че съм бременна с тест, 4 дни закъснение на цикъла. Дано всичко да е наред, все още не съм си избрала лекар в София, мола препоръчайте ми добър. До кога мога да се бавя с избора, съвсем в началото съм. Мога ли да карам велоаргометър да по-добър тонус или това лекарят ще каже, да не направя беля. От кой месец започват да се ползва козметиката като цяло против стрии, петна и т.н.

първо честито! до избора имаш време до 12та седмица,но е хубаво след 2 седмици да отидеш за да видите сакче и сърчице. Частен или по здравна каса търсиш? не е хубаво да караш велоаргометар, даже хич. За стрии и петна ти е рано да мислиш.Пиеш ли фолиева киселина?

ето тук се запиши в отчетните теми, в зависимост кой месец ти е термина.

http://www.bg-mamma.com/index.php?board=372

# 459
Моля ви, дайте съвет за ефективно средство против гадене  Praynig

Аз пих едни хомеопатични капки Вомитусхил. Скептична бях, но имаше известно подбрение. Не изчезна гаденето, но поне мааалко намаля, колкото да избутам до 12-13 г.с. Тогава всичко мина. Успех Simple Smile

# 460
За хемороидите - извинете, ако звучат гадно обясненията ми, но след две бременности ги познавам добре Twisted Evil - не ползвайте тоалетна хартия, а мокри кърпички или специални мокри кърпи за хемороиди - с локален анестетик, има ги по аптеките. Другото, което НАИСТИНА помага при външни хемороиди, е следното - клекнете на пода в банята и насочете студена вода от душа на болното място, стойте колкото време издържите, секунди или минута, облекчението е мигновено, макар и не дълготрайно. При мен няколко месеца след ражданията се махнаха, слава богу.

Имам питане - бременна съм във втори месец и ми се гади от вода, от чай, от течности изобщо, пия все по-малко, което, разбира се, е адски вредно. Ще съм благодарна на съвети Hug
благодаря ти,наистина ми помогна с обяснението   bouquet

# 461
  • Плевен
Пак ще питам понеже пак ме боли, имали ли ств болки в корема 3 пръста над и отдясно на пъпа понеже 2ри ден ме боли?

# 462
Маце, Didolino, JT, благодаря  Hug Ще опитам всичко  Tired

# 463
  • София
Пак ще питам понеже пак ме боли, имали ли ств болки в корема 3 пръста над и отдясно на пъпа понеже 2ри ден ме боли?

коя  седмица си? пи ли но шпа? не отшумява ли? апендисит имаш ли?

# 464
  • Плевен
Влизам в 7мия месец, нямам апендисит просто ми се появи тази болка снощи а сега пак нещо ме заболя

Общи условия

Активация на акаунт