Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 28

• 53 338
  • 757
  •   1
Отговори
# 510
Привет, момичета!
Имам ябълков пектин на прах, дали е добра идея да си хапвам за закуска малко от него, разтворен в кисело мляко,малко канела и орехи+мед? Или да не рискувам? Благодаря !  Hug

# 511
Привет, момичета!
Имам ябълков пектин на прах, дали е добра идея да си хапвам за закуска малко от него, разтворен в кисело мляко,малко канела и орехи+мед? Или да не рискувам? Благодаря !  Hug
Стомашни проблеми ли имаш? Ако са свързани със запек, добави повече пресни зеленчуци към дневното си меню. Не мисля, че пектинът ще ти навреди, но не разчитай само на него.

Ако пък търсиш източник на антиоксиданти, препоръчвам да ядеш сурови горски плодове и какаови зърна. Така тялото ти ще приеме полезните вещества много по-добре.

# 512
Здравейте бъдещи мами Simple Smile Бременна съм в 8 г.с  и все още се чудя дали избора ми на проследяващ лекар е добър. Четох както положителни , така и отрицателни коментари за д-р Николай Генов от медицински център Панацея. Споделете ако имате повечко инфо Simple Smile

# 513
Виж сега, ако навредят на сперматозоида, бременност няма да настъпи Wink Просто изберете друг метод, на мен лично тези глобули нито ми се струват удобен, нито надежден метод.

# 514
Фея Кръстница - да, имам запек, хапвам зеленчуци, но явно не е достатъчно. Суровите какаови зърна много ми допаднаха като идея, ще потърся в магазинчетата за мелене на кафе. (Имам какао Кастело от Лидл, но не мисля, че то би свършило работа, ти как мислиш? ) Много ти благодаря за отговора и най-вече за отделеното време!  Hug

Да,ще търся точно сурови какаови зърна. Още веднъж, благодаря!  Hug

Последна редакция: пн, 09 фев 2015, 19:15 от L0v3d

# 515
Щом имаш запек, не трябва да "хапваш" сурови зеленчуци, а те да са основата на всяка твоя порция. Особено зеленолистните.

Какаото от Лидл най-вероятно не е сурово. Какаовите зърна би трябвало да са само ферментирали. Питай преди да купиш. Разликата в антиоксидантните качества на суровото и печеното какао е сериозна.

# 516
Малко ме е срам ама ще попитам. Знам, че по време на бременност не трябва да се правят промивки, но позволено ли е само измиване от вътре съвсем леко с пръста, съвсем малко на навътре от входа? Аз цял живот така съм свикнала, а не знам дали това е грешка, някой друг прави ли го?

# 517
Малко ме е срам ама ще попитам. Знам, че по време на бременност не трябва да се правят промивки, но позволено ли е само измиване от вътре съвсем леко с пръста, съвсем малко на навътре от входа? Аз цял живот така съм свикнала, а не знам дали това е грешка, някой друг прави ли го?

Никога не съм се мила така.

# 518
Щом сексът е позволен, какво остава за пръстче...

# 519
  • Плевен
Здравейте мамчета днес ходих до АГто и ми каза, че имам сериозна инфекция както и раничка на шийката. Мисълта ми е някой имал ли е същия проблем, доколкото ми каза засега не било опасно и раничката ще се лекува след раждането та ако сте имали такъв проблем какво са ви изписвали, защото докоато ми излязат резултатите от микробиологията ще полудея ...... #Crazy

# 520
Аз имам раничка, зная го от години. Родих нормално. Забременяла съм по време на възпаление на яйчника и тръбата. Излекувах се с антибиотици в много ранна бременност (но все още не знаех, че съм бременна).

Последна редакция: чт, 12 фев 2015, 10:41 от kle0patra

# 521
  • Плевен
На мен ми казаха, че след като ми излязат изследванията и ще ми предпишат нещо за инфекцията.

# 522
Искам да попитам дали резултатите ми от токсоплазмозата ми са наред. (0,21) и (0,25). Реф. Стойности -отрицателен при <0.8. Никой не ми обясни какво означават.

# 523
Искам да попитам дали резултатите ми от токсоплазмозата ми са наред. (0,21) и (0,25). Реф. Стойности -отрицателен при <0.8. Никой не ми обясни какво означават.
Както си го написала, отрицателни при по-малка стойност от 0,8. Стойностите са 0,21 и 0,25 и двете са по-малки от 0,8. Значи отрицателен резултат.

# 524
  • burgas
Добре са  Hug

Общи условия

Активация на акаунт