Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 28

• 53 240
  • 757
  •   1
Отговори
# 615
Информацията, която даваш е за промивки, които жена може да си направи сама. Не за процедура, правена от гинеколог и то по време на бременност.
Много момичета ти писаха, че подобна процедура не им е правена. От тук нататък ти си преценяваш доверяваш ли се на лекаря ако действително иска да ти прави подобна промивка. Аз категорично не бих позволила.  Peace

# 616
За какво са ти тези промивки? Имаш ли проблеми някакви?
Аз също не бих си направила.

# 617
нямам никакви проблеми всичко ми е наред но генеколога така ми каза

# 618
Кажи му, че не си съгласна и толкова. Особено като няма причина, виждаш че има рискове.

# 619
нямам никакви проблеми всичко ми е наред но генеколога така ми каза

кой е този гинеколог? продължавам да се изумявам, откажи категорично, като преди това разпиташ защо се налага и т.н.

# 620
  • София
Здравейте момичета Hug
днес бях на ранна ФМ (13г.с.)и като цяло ми казаха, че всичко е наред. Загнезди ми се в главата обаче един коментар на доктора към сестрата - "Плацентата е ниско, но пък е отпред, да се надяваме, че ще се качи...(или нещо от сорта)". След това го попитах това какво означава и има ли някакъв риск,отговори ми, че няма нищо, но мен ме човърка и затова реших да споделя тук....Някой ако е по-наясно Thinkingдали имам поводи за притеснение.
Много благодаря на всички предварително Hug

# 621
  • София
Kusmet3008 ще се качи, има време, в началото е при всички ниска  Peace

# 622
  • София
Kusmet3008 ще се качи, има време, в началото е при всички ниска  Peace

Благодаря ти, това се чудех, дали в началото е нормално да е така Hug
сега ми е по-спокойно Simple Smile

# 623
  • София
Та: как да изчисля в коя седмица съм?когато отидох на преглед първият път докторката ме попита кога ми  е бил последният цикъл, последната дата на последния ми цикъл беше на 15.11. И докторката ми каза така и горе-долу една седмица значи на 22 август ти е терминът.по мои изчисления аз трябва вече да съм в 10 даже от днес в 11седмица. Но тази седмица като отидох на преглед тя ми казва вече си в 9 седмица newsm78. Та се обърках
Днес започваш 12 гестационна седмица
Peace Аз съм с последна менструация на 16.11 и съм последен ден от 11 г.с. Най -точно си в 11 г.с и 0 дни, което означава, че си свършила 11 и утре ти е първия ден от 12 седмица Peace
[/quote]   

Станахме трички с приблизително еднакъв термин. Аз съм също с последна менструация от 16.11.

# 624
  • Sofia
Моята последна менструация беше на 16.11.2014 и сега съм в 14 г.с. и 2 дни.

# 625
  • София
Да, и моята така е изчислена.

# 626
Здравейте
 Имам едно въпросче... Аз съм в 36 седмица и 4 дена и от вчера вечерта стана имам болки в кръста и ниско долу в корема и корема
Ми се втърдява в горната част... Болките са точно като менструалните болки .. А на преглед съм чак утре ... Трябва ли да тичам днес до спешното или да си изчакам часа утре защото започвм да се притеснявм ...
Мерси предвеително

# 627

Ми се втърдява в горната част... Болките са точно като менструалните болки ..

Това са контракции, нормално е да получаваш в тази седмица, но ако са регулярни, на равни интервали и много силни, иди да те прегледат.

# 628
Ако са не регулярни няма смисъл да търчиш Simple Smile това са нормални потготвителни контракций за тази седмица не се тревожи но си ги засичай по време ако станат по на често и са регулярни се обади на твоя АГ или отивай в болница Simple Smile Успех   bouquet

# 629
Mersi mnogo...  Hug

Общи условия

Активация на акаунт