Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 28

• 53 232
  • 757
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте бъдещи мамчета,аз съм 19 г.с. Непрекъснато ми излизат обриви ,големи ,изглеждат като ухапвания от комар издути,на различни места от тялото и след няколко дни се скриват.Дали е алергия някаква,но до сега не съм имала алергии Sad или да е нещо от хормоните?  baby_neutral

# 631
Здравейте аз съм в 18 г.с и понеже ме е хванал някакъв вирус ми изписаха Immunomix  plus за повишаване на имунитета, но имам притеснения,защото в него има ехинацея, черен бъз и котешки нокът и не знам дали е подходящо за бременни. Никъде не намерих информация за бременни, ако някоя мама го е пила нека сподели мнение.Благодаря!

# 632
  • София
За бременни най добър имуностимулатор е Биозин Мама. Много често го изписват. Аз да чукна на дърво не съм се разболяавала. Питай лекаря си за него.

# 633
Биозин мама го пия вече 2 месеца и продължавам да го пия.Въпроса е това Иммуномикс дали може да се ползва?!

# 634
ЗДРАВЕЙТЕ МАМИ!МНОГО СЪМ ПРИТЕСНЕНА И РЕШИХ ДА СПОДЕЛЯ С ВАС!БРЕМЕННА СЪМ 5 СЕДМИЦА И 5 ДНИ В ПОНЕДЕЛНИК БЯХ НА ЛЕКАР БЯХ В 5 СЕДМИЦА И 1 ДЕН!ИМАШЕ ПЛОДНО САКЧЕ В МАТКАТА НО ЕМБРИОН НЕ СЕ ВИДЯ.ВЪПРОСА МИ Е КАТО ОТИДА ДР.СЕДМИЦА НА 6-ТИ  МАРТ ДАЛИ ЩЕ СЕ ВИДИ ВЕЧЕ ЕМБРИОНЧЕ КОЕТО ИМА ПУЛС!ЩЕ СЕ ПОБЪРКАМ ДО ТОГАВА.ДА СПОДЕЛЯ ЧЕ И ГЪРДИТЕ НЕ МЕ БОЛЯТ ТОЛКО МНОГО КАКТО В НАЧЛОТО ТЕЖКИ СА,НО НЕ ТОЛКО БОЛЕЗНЕНИ.ВНУШАВАМ ЛИ СИ НЕЗНАМ!ЩЕ ПОЛУДЕЯЯ ДО ДР СЕДМИЦА!

# 635
  • Sofia
ЗДРАВЕЙТЕ МАМИ!МНОГО СЪМ ПРИТЕСНЕНА И РЕШИХ ДА СПОДЕЛЯ С ВАС!БРЕМЕННА СЪМ 5 СЕДМИЦА И 5 ДНИ В ПОНЕДЕЛНИК БЯХ НА ЛЕКАР БЯХ В 5 СЕДМИЦА И 1 ДЕН!ИМАШЕ ПЛОДНО САКЧЕ В МАТКАТА НО ЕМБРИОН НЕ СЕ ВИДЯ.ВЪПРОСА МИ Е КАТО ОТИДА ДР.СЕДМИЦА НА 6-ТИ  МАРТ ДАЛИ ЩЕ СЕ ВИДИ ВЕЧЕ ЕМБРИОНЧЕ КОЕТО ИМА ПУЛС!ЩЕ СЕ ПОБЪРКАМ ДО ТОГАВА.ДА СПОДЕЛЯ ЧЕ И ГЪРДИТЕ НЕ МЕ БОЛЯТ ТОЛКО МНОГО КАКТО В НАЧЛОТО ТЕЖКИ СА,НО НЕ ТОЛКО БОЛЕЗНЕНИ.ВНУШАВАМ ЛИ СИ НЕЗНАМ!ЩЕ ПОЛУДЕЯЯ ДО ДР СЕДМИЦА!

Най-добре изчакай една пълна седмица от днешния преглед, за да се види и ембрион и сърце Peace

# 636

Не се притеснявай, до 7-8 седмица би трябвало да се види. Аз вчера бях на преглед, в 5 г.с. и 2 дни съм и също се видя само сакче  Peace

# 637

В малка седмица си още. Ако искаш и пулс да се види, то поне до 8-9 г.с трябва да изчакаш с прегледа. Отшумяването на някои симптоми няма никакво отношение към развитието на бременността. Успокой се и изчакай. На мен първият ми преглед беше в 6 г.с. и имаше само плоден сак. Отидох отново в 9 г.с и вече имаше ембрион с пулс. Лека бременност.

# 638
  • Плевен
Здравейте мамчета сега влизам в 8ми месец и сутринта ми се появи конюнктивит. Понеже АГто ми нещо е болен и няма да го има цял май месец а за личната ми утре нали е неделя та да ви попитам имам един крем  Тобрадекс и се намазах с него, че не се издържаше та дали не е повлиял нещо на бебока това ме интересува само.

# 639
Натали, от едно силно ограничено локално намазване нищо няма да стане на бебето.

Ама няма ли дежурни лекари в България? Нека медик предпише подходящо лечение, моля те.

# 640
  • Плевен
Ще се погрижа, но това ми беше важния въпрос тя докторката ми я нямаше утре си идва и ще ида до нея : )

# 641
Ще се погрижа, но това ми беше важния въпрос тя докторката ми я нямаше утре си идва и ще ида до нея : )

Бързо оздравяване ти желая!

# 642
  • Плевен
Благодаря : )

# 643
Здравейте,момичета!Знаете ли дали може да се пие Биозин мама в девети месец ?

# 644
  • София
Здравейте,момичета!Знаете ли дали може да се пие Биозин мама в девети месец ?

Според мен може той си е и за кърмачки. Днес доктроката ми каза че ако искам мога да го спра, но сппред мен все още си има вируси и е добре да се опазим

Общи условия

Активация на акаунт