Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 28

• 53 267
  • 757
  •   1
Отговори
# 135
Виж за секса нищо не са казали  Laughing Може и да са бабини  девитини или просто преди да са стояли така нещата, че да е било по-вероятно от спонтанен аборт ако се преглежда по този начин. Казвали са ми го точно по-стари хора, майка, леля, баба... старото поколение
Бая млада баба трябва да имаш. Вагиналният ехограф навлиза в практиката през 1985-та, при това на Запад. В България тази техника я има сигурно от средата на 90-те.

# 136
Здравейте момичета. Имам питанка към вас. Аз съм от Варна, къде мога да отида на 4Д преглед и каква е цената? Благодаря ви предварително Hug

# 137
Здравейте момичета. Имам питанка към вас. Аз съм от Варна, къде мога да отида на 4Д преглед и каква е цената? Благодаря ви предварително Hug

http://maichindom-varna.com/bg/prices1.html

# 138
  • burgas
Александрина, аз не съм от Варна, нноси следя бременността във МД Варна и не съм впечатлена от 4д-то им. Но ако става въпрос за ФМ зная ,че за Варна най-добрите са Балев и Давидков

# 139
Благодаря за отговорите момичета  Hug

# 140
  • Варна
Балев няма 4Д, доколкото знам, а Давидков... за едното 4д не знам дали си струва да си го причиняваш.

# 141
  • Sofia
Здравейте! Бременна съм в 12 г. с . От 2 дни имам ужасни болки в кръста и опашката. Бях на преглед и всичко беше нормално , освен бялото течение, което имам, но чакаме резултата от МБ и тогава ще го лекуваме. Притесняват ме болките в таза. Дали са от разширяването на таза? Притеснено ми е доста.

# 142
Здравейте,аз искам да ви попитам след 12 дни закъснение доктора дали  ще успее да види нещо на ехографа Simple Smile

# 143
Никинка аз имах същите болки и все още ги имам. Опитай се да не се претоварваш много, не стой много време права и такам. Мен кръст ме боли дори ако се задържа повече време над мивката да мия съдове  Laughing

# 144
  • София !
Здравейте,аз искам да ви попитам след 12 дни закъснение доктора дали  ще успее да види нещо на ехографа Simple Smile

На 13-ти ден от закъснението се видя точицата  Heart Eyes , но трудно, викна ме след няколко дни и тогава си се видя хубаво .

# 145
Мерси много Bunny Аз утре имам час дано се види нещичко поне Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 146
Здравейте.Бременна съм в 20-та седмица.От два-три дена много ми е паднал гласа.Не съм болна,не ме боли гърло,не кашлям.Само гласа ми е пресипнал.Знаете ли някакви народни(бабини)лекове за това.Не ми се пият лекарства и не съм звъняла на лекаря.

# 147
Здравейте.Бременна съм в 20-та седмица.От два-три дена много ми е паднал гласа.Не съм болна,не ме боли гърло,не кашлям.Само гласа ми е пресипнал.Знаете ли някакви народни(бабини)лекове за това.Не ми се пият лекарства и не съм звъняла на лекаря.
Мед с лимон; запарваш си чай от лайка, оставяш да стане леко топъл и пресипваш малко количество в чаша, прибавяш чаена лъжица сода и правиш гаргара; от хомеопатията за пресипнал глас ползвам Хомеовокс.

# 148
аз имам вкъщи хомеовокс,личната го беше изписвала на малкия,ама не знаех дали става за бременни newsm78

# 149
А лепенките на Вийт също ли могат да предизвикат контракции? Няма ли някакъв начин за по-дълготрайно обезкосмяване? Вече започва да ми омръзва всеки ден да минавам с бръсначката а и повечето пъти получавам някви обриви, сърби.....  #Cussing out

сериозно ви питам как се оправяте сами със самобръсначката с коремчетата? на мен вече ми е трудно да постигам някакъв нормален резултат

яд ме, че бях прекъснала с кола маската и сега не смея да възобновя, някакъв друг вариант няма ли - примерно депилатоар? някой ползвал ли е и да препоръча?

Общи условия

Активация на акаунт