Кои търсеха мъже?

• 28 609
  • 792
  •   1
Отговори
# 735
  • n/a
Новата звезда Х5, смаза по най-елементарен начин женското его.

Я пак.

# 736
  • София - Рим и обратно
Новата звезда Х5, смаза по най-елементарен начин женското его.

Я пак.

Laughing Да ти вярвам ли?!  Joy

# 737
  • n/a
Акълът е по рождение, но къде
отиде доброто възпитание? По-
не това, поне това  Laughing

# 738
  • София
Права си Човече, аз съм именно такъв, първия месец искам нон стоп да съм с нея. И на 2-рия вече ми е омръзнала.

Ами явно не си намерил правилната жена, която да не ти омръзне на 2-рия месец. Wink
Дано да успееш. Ако ли пък не, каркай си така. Нищо лошо няма. Като одъртееме, така и така в старчески дом ще свършим. Така че, човек трябва да живее по начина, по който на него му харесва, особено след като си е отгледал децата.

# 739
Значи, ако спрат да ти омръзват и всеки път ти се струват интересни, прегледай се за наченки на Алцхаймер...

# 740
Права си Човече, аз съм именно такъв, първия месец искам нон стоп да съм с нея. И на 2-рия вече ми е омръзнала.

Ами явно не си намерил правилната жена, която да не ти омръзне на 2-рия месец. Wink
Дано да успееш. Ако ли пък не, каркай си така. Нищо лошо няма. Като одъртееме, така и така в старчески дом ще свършим. Така че, човек трябва да живее по начина, по който на него му харесва, особено след като си е отгледал децата.

Попюл е написала точно тва което мисля. Обче ако х5 наистина беше щастлив от начина си на живот нямаше да ни информира във форума, защото когато човек е наистина щастлив не изпитва нужда от това да споделя живота си във форуми. така че според мен той не е напълно доволен.

# 741
# 742
Мамасита, ние сериозни кОпувачи ли сме? Чета те с невероятен кеф...

# 743
Ми чобанинът вика, че хайванчето вършело работа, значи трябва сериозно да подходим.

# 744
Мдам, сериозни сме, със сериозен подход. Макар че аз нещо не съм привлечена от така младо кочовско Simple Smile. Един приятел ме нарече геронтофилка Embarassed Mr. Green.

# 745
Това ако е агнешко, здраве му кажи. Над двайсе и три кила живо тегло вече е шилешко, а това е коч, полово зрял и миришещ подобаващо.

# 746
Тъкмо да се зарадвам, че е линк към профила на някой 20 годишен левент, пък то.....

# 747
Тъкмо да се зарадвам, че е линк към профила на някой 20 годишен левент, пък то.....

Йок, баш коч.

(превод на английски: Nope, an actual ram.)

# 748
Защо подвеждате хората така? #Puppy dog

# 749
Дърти скумрии за младо мечтаят...  Mr. Green
То и свинското вече ви не ще...

Общи условия

Активация на акаунт