Кои търсеха мъже?

• 28 889
  • 792
  •   2
Отговори
# 390
  • София
Рей Чарлз е бил пич отвсякъде, девет жени са му кандисали да му родят 12 деца.

При черните нещата са различни. Малко като при братята...ако ме разбираш. Начин на живот и мислене.

# 391
На младите любовници друга им е работата Simple Smile А и те не могат да готвят Sad

Ами make up your mind?! "Другото" ли искаш, или свинско със зеле. Wink Щото то не може и това в това и душата в рая... Laughing

И двете кака, и двете Simple Smile

Ма не се получава та засега съм решил временно проблема - бившата любовница прави тава по поръчка за 1 седмица, аз се отчета с каквото иска. Чудесно е да останеш приятел с бившата Simple Smile

# 392
Рей Чарлз е бил пич отвсякъде, девет жени са му кандисали да му родят 12 деца.

Горкия, не може да се отърве от тъщи Simple Smile

# 393
  • София
На младите любовници друга им е работата Simple Smile А и те не могат да готвят Sad

Ами make up your mind?! "Другото" ли искаш, или свинско със зеле. Wink Щото то не може и това в това и душата в рая... Laughing

Ма не се получава та засега съм решил временно проблема - бившата любовница прави тава по поръчка за 1 седмица, аз се отчета с каквото иска. Чудесно е да останеш приятел с бившата Simple Smile

Ти си направо благодатен мъж. Такива като тебе са готини...колко му е едно свинско със зеле да ти врътне човек, пък после да се отчетеш...Що така не можеш случи на жена, бре, кака? newsm78

# 394
Интересно, защо все спрягате жената като потенциалната "зарязана" от мъжа  newsm78
Не рядко, напротив, виждам точно обратното - жените показват вратата на мъжете

# 395

Ти си направо благодатен мъж. Такива като тебе са готини...колко му е едно свинско със зеле да ти врътне човек, пък после да се отчетеш...Що така не можеш случи на жена, бре, кака? newsm78

bouquet Случвам Кака, доста често, но искат едни и същи странни неща дето не ги разбирам  newsm78

# 396
Интересно, защо все спрягате жената като потенциалната "зарязана" от мъжа  newsm78
Не рядко, напротив, виждам точно обратното - жените показват вратата на мъжете

Важно е какво има от другата страна на вратата. Ако там е свободата то нека тя ме е зарязала.

# 397
  • София

bouquet Случвам Кака, доста често, но искат едни и същи странни неща дето не ги разбирам  newsm78

Какви неща искат тез моми гиздави? Shocked

# 398

bouquet Случвам Кака, доста често, но искат едни и същи странни неща дето не ги разбирам  newsm78

Гиздави??? Ела да ги видиш сутрин кви са блатни вещици без кит и боя Simple Smile

Говорят нещо за ангажираност, отговорност (не обясняват за какво), да порасна (че накъде повече???), нещо за живеене заедно (сигурно като малки много са ги плашили с Дядо Коледа и сега ги е страх да спят самички). Сех не можело просто така, за кеф, трябвало да има резултат. Множествените оргазми също са резултат??? Уж искат да отслабнат ма защо искат да са дебели 9 месеца??? Ма кво разбирам аз... Като предложих на последната една гарсониерка да си живее и да ми идва чат-пат на гости се изнесе с писъци, нямала време за губене... Че аз говоря за 2-3 часа, колко много е това време??? Идвало й да се самоубие ритуално от такива като мен, не сме били мъже... За малко да стъпи на трамвайната релса и да я тресне тока Simple Smile

Последна редакция: сб, 06 дек 2014, 11:14 от X5 E70

# 399
  • София
Че ориентирай се към по-възрастни дами, които са свършили работата с децата. И без това си на годинки.

Инстинктът за възпроизвеждане си е нормален и естествен, другото е отклонение. Изборът да нямаш деца е като този на самоубийците. Избираш смъртта пред живота, психично отклонение.

# 400
  • Пловдив
 X5 E70, и аз не бих те търпяла. Офертата, която предлагаш е скапана. Няма нормална жена, нормално средно привлекателна, поне средно интелигентна и със добро самочувствие и самооценка и да ти се върже. Ти фактически НИЩО не предлагаш на една качествена жена.

# 401
@X5 E70, е добре де ти като търсиш нещо за 2-3 часа как така жената решава, че ще се ангажираш, че резултати ще има. Много  е грешно да се мисли, че всяка жена търси само и определно мъж за семейство и разплод. Много жени търсят мъж само за секс, ама хем не могат да си кажат, че аууу какво ще кажат хората, хем мъжа мисли, че една жена за да му пусне трябва да й обещава деца и семейство. Много по-лесни биха били нещата ако си казваш точно какво искаш и очакваш без да даваш разни грешни сигнали. Tired

# 402
Скрит текст:

Гиздави??? Ела да ги видиш сутрин кви са блатни вещици без кит и боя Simple Smile

Скрит текст:
Говорят нещо за ангажираност, отговорност (не обясняват за какво), да порасна (че накъде повече???), нещо за живеене заедно (сигурно като малки много са ги плашили с Дядо Коледа и сега ги е страх да спят самички). Сех не можело просто така, за кеф, трябвало да има резултат. Множествените оргазми също са резултат??? Уж искат да отслабнат ма защо искат да са дебели 9 месеца??? Ма кво разбирам аз... Като предложих на последната една гарсониерка да си живее и да ми идва чат-пат на гости се изнесе с писъци, нямала време за губене...
Че аз говоря за 2-3 часа, колко много е това време???
Скрит текст:
Идвало й да се самоубие ритуално от такива като мен, не сме били мъже... За малко да стъпи на трамвайната релса и да я тресне тока Simple Smile

Хем за 2-3 часа ги искаш, хем се събуждат сутрин до теб. Wink

# 403

Инстинктът за възпроизвеждане си е нормален и естествен, другото е отклонение. Изборът да нямаш деца е като този на самоубийците. Избираш смъртта пред живота, психично отклонение.
Имаше такава тема, биха те наврели в к_чи гъз за това изказване.

# 404
X5 E70, и аз не бих те търпяла. Офертата, която предлагаш е скапана. Няма нормална жена, нормално средно привлекателна, поне средно интелигентна и със добро самочувствие и самооценка и да ти се върже. Ти фактически НИЩО не предлагаш на една качествена жена.
Е що бе множествени оргазми и квартирка.... всеки си има различни критерии затова какво е качествено.

Общи условия

Активация на акаунт