Кои търсеха мъже?

• 28 817
  • 792
  •   1
Отговори
# 540
Добре, че не сте виновни никога и за нищо. Laughing
Дяволите в главите ви са тези, и които ги изяждат.

Преди 25 години имах връзка със Скорпионка. Още я помня и паля свещи Simple Smile

# 541
  • град-държава
Skin, вече девет години съм с овен и още сме цели. Пък и живота е интересен, стига да ти стиска. Laughing

# 542
просто някак си тук демонизирате мъжете
Грешиш, X5.

Както вие казвате че не сте еднакви ние също не сме
Прав си, E70.

Разбираш и от зодии, виждам. Laughing

# 543
Искаш да кажеш, че мъжете не можете да взимате собствени решения и поведението ви е само отражение на средата и хората в нея?
Типично изказване: отговорността за действията и бездействията е прехвърлена на някой друг...

Е, не ми се вярва...все пак, дори мъжете носят глави на раменете си. Важното е човек да не таи злоба и омраза в сърцето си. Когато една жена е уверена в себе си и се знае какво представлява, дори и да се разведе, не прави драми. В крайна сметка животът продължава не само за бившия й мъж, а и за самата нея. А той, животът, предлага много приятни изненади, стига да иска човек да ги види.

Скин си е богомолка - изяжда мъжо кат го употреби Simple Smile За нея добър мъж е изядения Simple SmileАватара й е точен Simple Smile
МъжО е още жив. Може би щото е Овне.
Него си го пазя за последно.

# 544
просто някак си тук демонизирате мъжете
Грешиш, X5.

Както вие казвате че не сте еднакви ние също не сме
Прав си, E70.

Разбираш и от зодии, виждам. Laughing

Значи погрешно съм разбрал което не ми е попречило да вляза с рогИте напред Simple Smile Извинявам се и ставам добричък, тренирам за юристката да не ме подпали Simple Smile

Не разбирам, просто Дева не съм имал а са ми някакви прекалено подредени и домошари тези които познавам

# 545
Искаш да кажеш, че мъжете не можете да взимате собствени решения и поведението ви е само отражение на средата и хората в нея?
Типично изказване: отговорността за действията и бездействията е прехвърлена на някой друг...

Е, не ми се вярва...все пак, дори мъжете носят глави на раменете си. Важното е човек да не таи злоба и омраза в сърцето си. Когато една жена е уверена в себе си и се знае какво представлява, дори и да се разведе, не прави драми. В крайна сметка животът продължава не само за бившия й мъж, а и за самата нея. А той, животът, предлага много приятни изненади, стига да иска човек да ги види.

Скин си е богомолка - изяжда мъжо кат го употреби Simple Smile За нея добър мъж е изядения Simple SmileАватара й е точен Simple Smile
МъжО е още жив. Може би щото е Овне.
Него си го пазя за последно.

Но все пак И него ще изядеш... Simple Smile
Знаех си... Горкичкия
Може ли да поговоря с него? Докато е жив...

# 546
Овнешка солидарност...

Споко, той е достатъчно жилав. Може и да оцелее.

# 547
Овнешка солидарност...

Ще го скрия на място за пострадали от женски тормоз - Студентски град Simple Smile Заслужил е...

# 548
Х5, все по-любопитно ми става като те чета - от кое село си  newsm78

# 549
Овнешка солидарност...

Ще го скрия на място за пострадали от женски тормоз - Студентски град Simple Smile Заслужил е...
Be my guest. Ще умре от скука в Студентски град...

# 550
Овнешка солидарност...

Be my guest. Ще умре от скука в Студентски град...

Права си   bouquet Нали съм Овне та да те подразня Simple Smile

# 551
Юристка е и ми е много приятно и интересно да си бъбря с нея на правни теми. И е много миличка и добродушна, от 2 дни не ми излиза от главата и довечера каца.
А вие сех и свинско със зеле Simple Smile После мъжете виновни, само за това мислели Simple Smile
Сехът е важен. Много важен. За съжаление положението в момента и при мъжете, и при жените е такова: много се обещава (с външност и поведение), но няма способност да се върши...... К'ъв е смисъла, се чудя....?

# 552
Нека да го кажем така - докато има търсене, ще има и предлагане.
И още: кой е по-луд, тоя, който яде баницата ли...?

Типично при мъжете: винаги обвинявате всички останали (плюс обстоятелствата) за собствените си грешки.

И едната я помня ,,ма той ми взе всичко,, имайки в предвид джипчето и кредитната карта. Изобщо не й пукаше за дъщеря й защото щяла ,,да бъде в добри ръце,, и била негова, да си я гледа. Ми онова за което пищиш че ти е взел никога не е било твое. Aко го беше погледнала с едното щеше да те погледне с двете. А много я глезеше, сакън да не си счупи маникюра нищо не пипаше

Приятелят ти е получил точно това, което е искал.

Ние не отричаме грешките си. Но нали твърдите че в семейството са двама??? Аз познавам само една която каза ,,кви чистачки, кви гледачки??? Друга няма да ми стъпва в къщата,,. Т.е. ние ако сбъркаме да отменим жената дали лично дали чрез помощница единици са жените които ще откажат. Грешка ли е че опитваме да ви улесним???

Приятелят ми е човек който също като мен смята че всеки трябва да си знае мястото и да си изпълнява задълженията.
От мъжка, моя гледна точка жените тук искат но не дават. Всяка търси богатия за да не пипа нищо и като го омотае не знае как да го задържи. Но заможните мъже са в пъти по-малко от младите и красиви жени така че повечето остават на сухо. И колкото повече над 30 отиват толкова повече искат и все по-малко предлагат
Изключително далечни са ми тея простотии.
Зрелите, умни хора, избират половинката си внимателно. Защото, какъв е смисъла да се минава през всичкото това?
Пак казвам: всеки получава това, което иска, независимо дали му харесва или не. Проблемът се появява тогава, когато се обвинява всичко и всички наоколо за собствените неуспехи. Нещо, което винаги присъства в твоите постове и в тези на Херки (ако хипотетично приемем, че Херки няма психически проблеми, породени от детството и майка му). Сега и двамата сте разочаровани от живота, самотни мъже в критическата и какъв е шанса и на двама ви да намерите подходяща половинка? Според мен - минимален. Не виждам смисъла от постоянното ви мрънкане. Задоволявайте се с това, което ви е останало и това е.

Тук е Клюкарника на бгмама, естествено, важат правилата на супермен tooth

Не, мъжо ти е дал жилище да му гледаш детето а не да прибираш поредния тъпкач. Но ако толкова се обичате с новия отиваш в неговия дом а не той в моя.

В доста от случаите жилището се присъжда за ползване (може би не присъства точно с такива термини) на майката и детето. Което означава, че тя ще прави каквото пожелае там.

Хей, я се осъзнай малко! Ако всеки получава каквото иска, значи че му харесва, няма как да иска нещо, което не му харесва, освен ако е луд психопат. Като говориш за мен, пак ти подчертавам, че аз нямам проблем в семейството си. Просто при мен проблемът е късмета. Исках да имам син за наследник, а имам само дъщери. Ето това е за мен проблемът, но обвинявам само себе си. Това е единственото ми разочарование от живота, а няма нужда да ми се намира още една половинка, защото няма какво да я правя, понеже вече 22 години си имам половинка, и никога не съм бил самотен, а по някога много ми се е искало да остана сам. Ама абсолютно сам, за поне малко време. За това, малко завиждам на Х5. В критическа възраст изпадат само жените, когато настъпи менопаузата им. За мъжете, няма такова определение. Това е женско нарицание от злоба и завист, заради по-съвършения мъжки пол. Това за присъждане на жилището и всичко на жената, майката на детето, е порочна практика и орязани мъжки права, за които Мамасита говори, че жените, са порязали мъжете с гадни закони. Само че сега вече има и предбрачни договори, а хитрите мъже вземат предварително мерки, ако решат да изритат половинката си, която им е омръзнала, така че жените в много случаи вече вземат при развода "на босия цървулите".

Последна редакция: пн, 08 дек 2014, 12:30 от herkules

# 553
Те мъжете нямат менопауза, ама имат два ключови момента:
- Когато за пръв път не може за втори път.
- Когато за втори път не може за пръв път.

# 554
ей тоя с дащерите избива рибата честно. то всякакви комплекси имат  хората, ама това е върхът на сладоледа. по принцип ми е сдухано ама като ги чета мъжете и се усмихвам. забавни сте.

Общи условия

Активация на акаунт