Боледуване на децата ни – тема 20

• 38 150
  • 742
  •   1
Отговори
# 480
  • в огледалото на живота
Лисеееее  Hug Hug Hug
Душичка мамина  Heart Eyes
И с усмивка даже  Hug

Разказвай.....

# 481
Браво, значи всичко е минало добре. Peace
Да  Hug Това е 3-4 часа след интервенцията   bouquet

# 482
Сега следва пазене, че упойката е посрутила имунитета. И никакви лоши болести повече.  Wink

# 483
Дев ,ами много се притеснявах,операцията беше вчера,дадоха й едно лекарство в спринцовка за да се успокои и направо се дрогира жалното  hahaha хилеше се на всеки и всичко  Crazy

После сестрата я взе и я качиха горе в операционната,чакането от 25 минути направо ми се стори като векове,но я чаках на стълбите,донесе я една сестра - спяща,и си спа около час и нещо,че и повече ,нямаше драми,викове и плачове,както беше при другото детенце -другарче по стая.
Излезнаха в 11:10 от операция,в 14:00 ч вече яде.
Спахме там вчера и днес около 9 ч ни изписаха.

Днес се прибрахме и така,сега ще се пазим и другата седмица сме на контрола.

Благодаря на всички ви за палците и пожеланията !  bouquet[

Ами сега   Hug/b]

# 484
  • shumen
Лисе,браво.Сега се пазете много.
Дежи,Месечинка е права.Бактерията,ако не пречи не се лекува.
Момичета,аз се замислям да пусна на малкия един гърлен секрет и искам да питам в този ред на мисли как става това?В лабораторията ли му го взимат или трябва аз да нося храчка?

# 485
  • в огледалото на живота
Лиси,силно гуш за малкото геройче  Hug
Много ,много здраве ви пожелавам от тук насетне   bouquet

# 486
Дани  Hug

Дев,благодаря  Hug Hug Hug

# 487
  • Куциндрел
Лисичке, всичко е минало супер. Добре, че не е изляза по-бурно от упойката като другото дете в стаята. Hug Сега се пазете колкото са ви казали.

danaeka, в лаборатория или при ЛЛ - бъркат в гърлото с една клечка и така вземат секрета.

# 488
# 489
  • shumen
Цеца,благодаря.Ще видя тогава другата седмица да отидем до лабораторията за гърлен секрет,че от време на време още си прекашля и особено през нощта.

# 490
  • Варна
Лисе,
много се радвам, че всичко е ОК Hug
dejie,
жълти сополи не означават задължително бактериална инфекция, възможно е да е просто задържан сгъстен секрет, тогава си променят цвета. И аз благодаря, че сподели мнението на вашия педиатър, да си сверя още веднъж часовника.

# 491
  • в огледалото на живота
Цеца,благодаря.Ще видя тогава другата седмица да отидем до лабораторията за гърлен секрет,че от време на време още си прекашля и особено през нощта.
Вие не бяхте ли доскоро на АБ?
Дано не бъркам... newsm78
Трябва да е минал поне едноседмичен курс на почивка , без  детето да е приемало такъв за да са точни амбулаторните изследвания  Peace

# 492
  • shumen
Дев,АБ пихме до миналия четвъртък,но не беше по антибиограма.Затова казах,че ще пусна секрет другата седмица да минат поне 10 дни.Не знам вече какво да мисля и какво да го правя.В момента сме само на АБ капки за бактерията в носа.

# 493
  • UK
Секрета го взех сама, педиатърът мии даде един тампон, който се пъха във флакон с някакъв гел вътре-хранителна среда. Обясни ми как и къде да бъркам, мислех, че няма да се справя, но явно добре стана. Понеже трябва да е сутрин на гладно, а малката суче по много нощем, сутрин става много рано и не върви 2-3 часа сутрин да я държа гладна.
Иначе доколкото знам ЛЛ, нашата лаборатория поне не работи с пациенти, две отделни са, в едната вземат кръв и урина и не знам какво още, секретите в друга.  

# 494
Малката лисичка  Simple Smile много много се радвам за вас.Пазете се сега и бъдете здравички   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт