Боледуване на децата ни – тема 20

• 38 112
  • 742
  •   1
Отговори
# 555
Знам, че не е добра идея, но мисля, че не се доизлекувахме от предишното триседмично боледуване. Миналата седмица бяхме само на ФР по предписание на ЛЛ. Утре ще я водя пак при нея. При нас е малко сложна ситуацията и се чудя вече кой да я гледа.  Sad

# 556
Аз сега ги чувам тези капки newsm78

Момичета,как бяха изследванията за градина -кръв,урина,за паразити и колко време важаха?
Понеже не ми се ще да я боцкат пак,мисля да взема готовоте от Каспела и да направя новите като ги взема от вкъщи разбира се и ги занеса,че да не я мъкна по болници и т.н. и да ги дам в градината,пък сме се разбрали с госпожата за януари да й пишат няколко дни,докато решим кога да я пуснем.

Че я боцкаха 2-3 пъти досега и с абокад,и не ми се ще да я травмирам пак.

# 557
Ох и ние може би ще го пропуснем коледното тържество в яслата. Уж понакашляше леко. Вчера бяхме на преглед - гърдите чисти, гърлото, сливици спокойни...а одеве бам - 39 градуса #Cussing out

# 558
И ние гледаме Чичо Дядко!  ooooh!Но току що му казах ,че ще изключа канала ,ако още веднъж го видя да го гледа.
Много обичаме да гледаме Дора изследователката и Франклин.

# 559
Ирина ...ти пък защо ще изключваш канала.
Сутринта специално изгледах един епизод със сина ми. После го обсъдихме. Съвсем адекватно се е. Малко е странна анимацията.
Аз понеже харесвам Дора...и все се опитвам да я набутам. Та сина ми каза една сутрин. Не ми го пускай това...аз не съм на 2 та да повтарям числата от 1 до 10 по 100 пъти....и май е прав.

# 560
И ние сме от гледащите Дора на тв и Франклин на компютъра. Той сам се ограничава във времето, но ако зависне повече от половин час започваме някоя игра.
За съжаление ще пропуснем и второто тържество в градината ( с Дядо Коледа), но като се има предвид, че първо ми го върнаха след 3 дни със сопол и кашлящ, а после след 2 дни, реших да ми е мирна главата за празниците поне. Само два дни са ми висящи кой да го гледа, но ще го измислим.

# 561
  • Пловдив
Аз гледах Cartoon Network с него. Всичките им анимации са с особен рисунък.
Моето обича Дора, Уми Зуми му е любимо, но скоро не са го давали.

Коледно тържество в градината тази година - не мерси.

# 562
Ние още кихаме...Ега ти..трети ден.Викам да е алергия,но пие Ериус,а и тази нощ и днес има леко повишена температура,не постоянно,запушен нос и мноого бистри сополи...

# 563
Хайде честито Уми...детето се разкиха в четвътък вечер. От вчера с температура 37.3-37.5. Запушен нос и бистри сополи. Ходихме на доктор пуснах ППК и тн вирус било ама бил гаден. Ако температурата не спадне до утре да почвам АБ.

# 564
Баси до сряда бяхме на АБ...не ме плаши Sad

# 565
Не те плаша..до вторник му капах АБ капки.

# 566
Бе къде го лепна тоя вирус..Почти не я извеждам.Баща и не се чувстваше добре нещо,ама пък хрема не е имал.Отдавна не и е бил толкова запушен носа,ужас и хърка като спи..Май ще купя пак Лимфомиозот..От тия противоалергични много полза не виждам!

# 567
  • shumen
Уми,Хоуп,да се оправят скоро децата.
Лисе,мисля,че изследванията за кръв и урина важат една седмица,а за паразити-15 дена,но не съм сигурна.Поне за яслата бяха така,но за градината пак казвам не знам.
Ние също гледаме Дора и му е интересно.

# 568
Хоуп,Уми,бързо оздравяване на малките !

Дани,преди малко минах от градината искат ми само паразитология  Peace нищо друго

# 569
Нашето тържество в градината е на 18-ти, смятам да я пусна само за деня на тържеството, защото тъкмо се е стабилизирала от предишното боледуване. Не искам след 5 дни на градина, точно по празниците пак да ми се тръшне. Макар, че съм сигурна, че и болни дечица ще пуснат само за тоя ден и риска е голям, но миналата година в яслата изпуснахме белобрадия старец заради Варицела...сега не искам да я лишавам от емоции.
Иначе тоя път се разминахме без антибиотик, но много продължително време кашляше. Какъв беше тоя вирус не знам, но 3 седмици беше яко бухане в къщи.
На болните дечица - бързо оздравяване и весели празници на всички.

Общи условия

Активация на акаунт