Боледуване на децата ни – тема 20

• 37 381
  • 742
  •   1
Отговори
# 105
moonlight_80 , виждам, че дъщеричката ти има РД днес  - да бъде здрава, щастлива и много да ви радва  Hug   bouquet

За ШС аз също съм скептична, а и то трябва за всички ситуации целия арсенал да имаш вкъщи. Май това им е стратегията - различни комбинации от всички номера при разл. оплаквания - ето Миралюба казва - до 38.5Т едно, оттам нагоре - друг номер  Shocked Съжалявам, не мога да им повярвам  Crossing Arms

Уми, как сте?

Хайде, оздравявайте всички бързо, че идва една много хубава част от годината  santa2

# 106
  • shumen
Moonight_80,честит рожден ден на малката принцеса.Да е жива,здрава и много да Ви радва.
Рали,аз съм ползвала ШС 3 и 4 при хрема и бях доволна.То наистина трябва да имаш целия арсенал вкъщи,но няма как да стане.
На мен сега ми звъняха от яслата да ми кажат,че утре ще има родителска среща.Пак ще искат сигурно пари за подаръци и тържество,но ще е видим.

# 107
Дани, каква е тази род. среща по никое време  Laughing При нас децата пишат писма до ДК, излагат списъка на таблото и ние купуваме според желанието. Аз не одобрявам еднакви подаръци за всички, глупаво ми е. А и избират най-големите боклуци обикновено.
Сори за спама  Blush

# 108
Момичета,на 9-ти заминаваме за Пловдив,на 10-ти е операцията,моля ви стискайте по някое палче  Praynig Hug

# 109
  • София
 newsm51  всичко ще мине добре,само бъдете спокойни.А преди нали ви питах за капките Цилоксан-ами от тях на детето почна да му тече кръв от носа и ги спрях.

# 110
Лисе, ще стискаме, разбира се  Hug Всички ви мислим, дано всичко мине по мед и масло и най-вече да има ефект   bouquet

Миднайтстар, да не би просто да са се пукали капилярчета от издухване  Thinking

# 111
Благодаря ви   bouquet

Миднайтстар и аз това щях да кажа-да няма слаби капиляри  newsm78

# 112
  • София
Не не той не искаше да духа носа изобще,слагаме капките с 300 зора и като се изправи и потичаха капките кръв.луда работа.Сега слагам други и няма проблем.

# 113
  • Варна
Лисе,
палци и от мен Hug
Рали, в ДГ вече са големи децата и могат сами да си пожелаят подарък, но 2-годишните са още дребосъци, поне моят не може още да каже "мамо, искам еди какво си" Simple Smile

# 114
Ооо, да, така е, не се сетих, че за ясла иде реч  Blush

# 115
Момичета,на 9-ти заминаваме за Пловдив,на 10-ти е операцията,моля ви стискайте по някое палче  Praynig Hug
Не се притеснявай !Всичко ще бъде наред . Hug.Успех и дано после да боледува по-малко сладураната !

# 116
  • Sofia, Bulgaria
Пожелавам ви като мине операцията на лекар да ходите само за профилактични прегледи!

# 117
  • софия
малката лисичка, стиснати палци и от мен, ограничете до минимум контактите, трябва да сте абсолютно здрави до тогава. Hug

# 118
Благодаря Ви,момичета!

Да,вкъщи си е само засега  Hug

# 119
Леко да й понесе на Габи операцията и след нея да забравите за проблемите!

Общи условия

Активация на акаунт