Боледуване на децата ни – тема 20

• 37 413
  • 742
  •   1
Отговори
# 180
като говорите за успокоение то аз съм на валидол постоянно

# 181
  • София
Към лексотан се привиква, сестра ми му е роб вече 20 години и няма отърване..

# 182
  • shumen
Лисе,спокойно.Дано мине леко операцията и да не се разболява после Габи.За Лекстотана и аз тъкмо щях да кажа като Магнитката,че се привиква.
Кими,да се оправяте скоро и да ви изписват.
Ирина,я кажи повече за тези операции.На нас на пролет ще ни предстои такава,че единия тестис на малчо не е слязъл в скротулчето и се притеснявам.
Уми Зуми,дано се оправяте вече.
Аз от утре го пускам на ясла и дано изкара до коледното тържество здрав.После запразняват и ще го пусна чак на 05.01.
Аз се отказах засега от тази работа,защото е на смени,а нашите категорично отказаха да водят малчо толкова рано на ясла и после да ходят на работа.Продължавам да търся нещо по подходящо и така.

# 183
  • Бургас
Уф... толкова мъчно ми става като ви чета... бързо да оздравяват болните дечица, че на майките вече здрави нерви не ни останаха... като видя 39 градуса и нагоре и то за повече от 1 ден и като призрак ходя из къщи. Става ми лошо от всеки бистър сопол, защото знам, че почва адът със задната хрема и давенето нощем и по време на сън изобщо. Като чуя кашлица и направо ми се свива сърцето... ужас, накрая децата ще пораснат живи и здрави ама аз ще съм за психиатрията...

Hug за всички болнички и скоро да не пишем чак толкова активно тук, защото всички са здрави и са добре.  Praynig
Лисе, всичко ще е ок на операцията, спокойно  Hug

# 184
  • Пловдив
-при пневмония може ли дишането да е 35 пъти в минута?в смисъл от самата инфекция да се ускорява толкова

# 185
Благодаря ви,момичета!  Hug

budiko,дано някой типомогне със съвет  Hug

# 186
Здравейте!
Да питам тези които са на ясно, при бял сопол капят ли се АБ капки или само при жълт и зелен?

# 187
  • в огледалото на живота
Здравейте!
Да питам тези които са на ясно, при бял сопол капят ли се АБ капки или само при жълт и зелен?
Няма как да ти отговорим правилно...единствено лекар би го направил.
Един единствен път съм капала АБ капки на детето и то при направена антибиограма.
Сопола си беше точно бял,като пресечно мляко.

Ох,изписали ли сте темата..не е добре щом не е положително.... Tired

Лисе,желая ти много търпение мила.
Дано след всичко това Габи забрави за всякакви лекарства  Hug

Миралюба,не знам защо си се припознала в моя пост за ШС/може би защото аз първа отговорих/,но изобщо не те упреквам за нищо.Изразих своето мнение относно приема на такива при висока Т и все още го твърдя/за себе си/
Кой, как и по какъв начин ще лекува детето си е право единстевно и само на родителя.
Това,че имаме различни позиции не мисля че вид провокация,нали?!
Споделяме и питаме,а после всеки сам.
Толкова по този въпрос.
Надявам се правилно ме разбереш  Peace

Хайде ,всички да сте здрави:и деца и родители  Hug

# 188
Здравейте!

Аз лично само промивам в такива случаи. АБ капки слагам само при зеленикави сополи или при продължителни такива, които не се повлияват дълго време Heart Eyes Ако са сгъстени можеш да пробваш с аспиратор за носле.

# 189
-при пневмония може ли дишането да е 35 пъти в минута?в смисъл от самата инфекция да се ускорява толкова
Да,може.При всяка белодробна инфекция може да има учестено дишане.

# 190
Здравейте!

Аз слагам Назик кидс и Виброцил в тоя случай.
Само на зелени слагам АБ капки.

# 191
Смарагд , и според мен е добре да се направи консултация с лекар  Peace

Дев , благодаря  Hug

При нас лечението на сливицата издържа в положителна насока много малко,от снощи пак спи с отворена уста ,след малко ще звънна на лекаря да го попитам какво да правим и да разбера каква е и упойката.

# 192
Лисе защо мислиш, че е от сливицата?
Моя спи с отворена уста всяка зима а никога не е имал проблем със сливицата.

# 193
Не знам и аз вече ,хъркаше също снощи доста...

Упойката била обща ,комбинирана,каквото и да значи това.

# 194
Хъркането е мн.относително.Габи не хърка,пък има увеличена трета сливица.
Температурата при нас е 37,4,вече съм убедена,че е вирус,ако беше бактерия,температурата щеше да спадне отраз след няколко приема на АБ.Пак кашля много ,но кърти храчка,тая нощ повърна храчки пак.Не яде много,но беснее и изобщо не ме слуша,че трябва да почива.Дано вече да минава.

Общи условия

Активация на акаунт