Искам да кажа ... (13)_01.12-07.12

• 47 347
  • 1 077
  •   1
Отговори
# 420
Кифли! Heart Eyes Hug
Хич не ми е смешно. Но кой, освен аз, ще си създам грамчета смехотерапия.
Поздрав-https://www.youtube.com/watch?v=z_huc9In5qY

# 421
Добро утро! kaffeetrmker_2

Нямам нищо за казване, но да се разпиша все пак. Не че някой пита за мен. Laughing Не се наспах като хората и сега се надявам силното кафе да ме ободри и събуди.

# 422
  • Бургас

Имам всичко, а все съм недоволна.  ooooh!

Miss July, намери Дари П. и набий нея.

Моля Дари П. да ми изпрати на лични точното си местоположение, а най-добре да ме чака днес, от 18ч. на Централна гара Бургас, да я набия.

# 423
Момичета, благодаря ви за Смехотерапията! Посмях се от сърце. Laughing

# 424
  • София
Днес съм като цапната с мокър парцал, снощи нали чистих въшки до никое време, после викам ще чакам мъжа ми да си дойде да пием по едно и си легнах в 1.30 Tired Днеска съм на умряла котка опашката, а следобедът ми е среща до среща. Мисля да жулна още едно кайве...

Децата ги гази нещо друго, нова порода. Тази сутрин и двамата са с дрезгави гласове. Аман! Да завали сняг, че ми писнА #Cussing out

# 425
Вчера се прибрах уж на време. Заредих фурната и седнах да наваксвам с темата и форума. Стана ми яденето и реших да правя крем карамел, че е супер лесен, пък да има десерт. И така съм се зачела, и мъжът ми се зачел и по едно време детето идва и вика - мирише на нещо като изпечено  Mr. Green. Тичам в кухнята, фурната цялата в дим, като отворих и кухнята стана цялата в дим, карамела - на въглени. Всичките 7 купички пълни с черна прегоряла захар. Накиснах ги и ги оставих така и днес, да видим ще се отлепи ли това черното или ще ги хвърлям Sad

# 426
  • Бургас
Джули,аз не съм шофьор и съм редовен клиент на такситата.Вече няколко години ползвам една компания и съм много доволна.Ако няма никой на адреса,задължително прозвъняват.Решиш ли да смениш превозвача,пиши ми на ЛС.

Дари,честита нова работа и гадже!Пази се от Джулката,тя е много бойна.Всички умни бургазлии заобикалят отдалече района на гарата. hahaha

# 427
  • Бургас
Слушам Димитър Павлов по радиото:
"Някои плачат от мъка, други -от радост, а Тити Папазов - от сутринта"  hahaha

Ааааа, Славче, аз не съм в района на гарата. Казах да ме чака там, за да може като я набия, да си хване обратно влака/автобуса и да се прибере, след като си изпълни предназначението.
Аз иначе не съм бойна. Бойна съм само рано сутрин, като съм гладна и като съм в ПМС  Mr. Green
Направо давай на лични телефона на тези таксита.

# 428
Джули на коя фирма звъня ?

# 429
  • Бургас
Джули на коя фирма звъня ?

На Стил такси

# 430
Аз звъня само на Орион и съм много доволна от тях. Въпреки странният ме адрес винаги спират пред вратата.

# 431
Знам ви в Бургас и автогарата и такситата. Stop Най- добре пешачката.
Мнооого хубав град.
 Hug
Работя. Crazy

# 432
Аз пък тотално изтрещях, допреди малко замерях, който ми беше пред очите с работни проекти  ooooh! Crazy

Още малко и ще накарам някой да ги изконсумира, заклевам се!

пп - това ми е толкова неприсъщо държание, че може само да си представите колко ми преля чашата.

# 433
На Дари честита й работа. Гаджето да носи на драма, когато трябва.
За новите родителски преференции по-голямата гавра е това с намаляването за деца с телк. При сериозно заболяване единият родител неминуемо остава у дома. А кака Люсито така умоляващо гледаше, докато съобщаваше нещата. Поне в предишното правителство им се намираше един мъж, нищо че беше зам. министър и беше от женски пол. Това за полът на децата по принцип де. Живи и здрави да са. Когато станат на по 18 ще видим какво имаме.  Wink

# 434
Имам проблем и не знам как да го реша.
Сериозен...и с натрупване от доста време. 

Общи условия

Активация на акаунт