Искам да кажа ... (13)_01.12-07.12

• 47 326
  • 1 077
  •   1
Отговори
# 435
Че тя докато те чака на гарата, спокойно може да си отнесе боя от някой друг  Simple Smile
На родителски срещи от тази година ходи само мъжът ми и резултатът е чудесен, ама и учителите са страхотни, дори на най-големите калпазани им стана ясно, че няма как да си разиграват номерата.
Коледното парти ми е още далеч, но пък за сметка на това няма да е едно, няма и да са две Simple Smile Бива ли да съм с един и същи тоалет на всичките, при положение че хората ще са различни? Така и така няма да пускам после снимки във фейсбук и съответно няма кой да ме обсъжда, че по всички снимки съм с едни и същи дрехи.
За косите на момчетата не е толкова просто, аз се пошегувах, че ще острижа моите ако имат въшки. Хайде, малкият може, той още не е суетен, ама големият много си държи на прическата, всяка сутрин отделя време да си гелоса перчема, а прическите все са му такива, че трябва през 2-3 седмици да ходи на фризьор, за да ги поддържа. В понеделник ще ходи да си получи наградата от едно състезание и първите му думи бяха, че трябва да му дам пари да се подстриже, защото можело някой да го снима за вестника на училището.

# 436
По принцип и аз пращам мъжа ми,че той е по-"отворен" от мен. Сега обаче имам възможност да отида и аз.
Та се чудех как ли ще изглежда,ако сме и двамата?

# 437
  • Бургас
В класа на големия ми син в Немската на РСна една съученичка идваха винаги бащата и майката.Много приятно впечатление правеха.Те самите като хора бяха много симпатични.

Имам проблем и не знам как да го реша.
Сериозен...и с натрупване от доста време. 

Преспи първо с едното решение,а после с другото и виж как ще се чувстваш на другата сутрин.Аз така правя като имам дилема.

# 438
  • София
Искам да кажа, че сега видях, че Славчето има три деца.  doh
Няма втора блейка като мен. Мислех, че има само малка дъщеричка.

# 439
Искам да кажа, че сега видях, че Славчето има три деца.  doh
Няма втора блейка като мен.

Има, има. Аз  Laughing

# 440
Ние имаме коледно парти по-другата седмица, не съм мислила за тоалет.

Обаче, да ви споделя почти готовата елха (остава да сложа фалшивите подаръци отдолу), снимката не е много добра, ама не ми се снимаше пак. Но на живо е по-хубава  Crossing Arms

Скрит текст:

# 441
  • София
Ааа, има да почакаш за приза "блейка".  Mr. Green Не го отстъпвам току-така.  Wink

Тоя магазин до офиса ми с хубаво българско бельо ще ме разсипе финансово. Пак си купих хавлиена кърпа. И набелязах още 3-4 неща. 

# 442
Ние имаме коледно парти по-другата седмица, не съм мислила за тоалет.

Обаче, да ви споделя почти готовата елха (остава да сложа фалшивите подаръци отдолу), снимката не е много добра, ама не ми се снимаше пак. Но на живо е по-хубава  Crossing Arms

Скрит текст:

Прекрасна се е получила! Мен хич не ме бива в украсяването на каквото и да е  Laughing Благородно ти завиждам на уменията

# 443
  • Once there was a Hushpuppy...
Искам да кажа, даже да изкрещя, че избиването на комплекси по улиците от мъже шофьори ме влудява #Cussing out
Преди малко имах близка среща с такъв индивид, а най-лошото в случая е че беше на годините на баща ми....
И аз искам да бия някой, но в никой случай детето Mr. Green То, горкото стана свидетел на случката, взимах го от градина. И само прозря, че чичото не е прав и не отстъпва без причина. Даже ми предложи да слезе и да му каже да се махне, ако не искал щял да му каже гадняр... Laughing

Охх, изпуших здраво! #Cussing out

Даже думите не дописвам от яд...охххххх

Последна редакция: ср, 03 дек 2014, 13:15 от Hushpuppy

# 444
Ааа, има да почакаш за приза "блейка".  Mr. Green Не го отстъпвам току-така.  Wink

Тоя магазин до офиса ми с хубаво българско бельо ще ме разсипе финансово. Пак си купих хавлиена кърпа. И набелязах още 3-4 неща. 

Хич няма да се пъна, той потенциалът ми сам ще се разгърне  Mr. Green Похвали се и с другите неща де, метна ни тука само една хавлиена кърпа и туй то. Браво  Crossing Arms

# 445
  • Пловдив
По принцип и аз пращам мъжа ми,че той е по-"отворен" от мен. Сега обаче имам възможност да отида и аз.
Та се чудех как ли ще изглежда,ако сме и двамата?
Ами ако седи... Щото моя (нищо, че ви го хваля) веднъж!!!! го пратих на родителска среща, че бях болна. Отишъл, седнал най-отзад. И като взели да спорят родителките (били само той и още един баща, всички други майки) и си вдигнал чукалата и офейкал. Вкъщи ми вика "Теб съм длъжен да те търпя да ми викаш на главата, защото съм женен, ама тия не са ми никакви и не ги понасям." И почвам аз - какво казаха все пак - "Нищо", за какво се скараха "За 5лева", за какво са тия 5 лева "Не разбрах", какви пари ще събират все пак? - "Е, аз нали си тръгнах", ами дейности извън програмата какви има? - "От къде да знам" . И те така с родителската среща! Повече моя мъж не ходи. И двамата облекчени. Той си взима децата, готви им, гласи ги, като се прибера вечерята ме чака на масата, децата са изкъпани по леглата. Аз ходя на срещата, всичко разбирам, понякога съм от тия, които се карат, после излизаме за по едно питие и се прибирам доволна. И най-важното - знам всичко, което ме интересува.

Да добавя - искам да спра да чувам кашлица и за кашлица. Малкия кашля, кашля, кашля. От три седмици, тъкмо го закрепя, оздравя и пусна на градина и пак. Такова чудо у нас не е било. Другите двама са здрави кучета, особено средния веднъж не е отсъствал от градина. Малкото обаче е на мама бебето болнаво и това е.

Най-много му помага да го държа на много топло. Не съм сигурна защо, но топлината облекчава кашлицата. У нас в момента е адска жега, аз съм по къси гащи и тениска.

Последна редакция: ср, 03 дек 2014, 13:17 от Янтра

# 446
Мър-много ви е готина елхата. Hug

# 447
  • София
Хич няма да се пъна, той потенциалът ми сам ще се разгърне  Mr. Green Похвали се и с другите неща де, метна ни тука само една хавлиена кърпа и туй то. Браво  Crossing Arms
Мога да се похваля с още хавлиени кърпи и пижама. На детето - комплекти бельо, на мъжа - слипове, на свекървата - пижама и халат за баня.  Crazy Имат и каталог с уникални секси пижами и нощници, ама аз засега (все пак влагам доза оптимизъм) не ставам за тях.

Мър, елхата е много хубава. Нашата е кич, та дрънка, понеже дъщеря ми реши да използва върху нея всички налични като цветова гама и количество играчки, герлянди, свещички и каквото се сетите...

# 448
  • Пловдив
Ех,Янтре...ти си я наредила Wink Peace Иначе,ако те успокоява че и моят е почти така-все не разбрал и не знае.Та затова аз си ходя.. Laughing

Янечек,и ти ли си с три деца?

Мър,много хубава елха Peace И аз харесвам да ми е украсено и то от рано...не чакам Бъдни вечер.Тая година си изкарах елхата,ама ми е малка,че преди все по квартирите нямаше място.Сега чакаме истинските и ще си сложим.

# 449
Янтре, в това е проблема. Че той е по-добър в споровете и защитаване на мнение и интереси. Аз пък хич не си падам по това. Бих постъпила като твоя мъж сигурно. Embarassed Но все забравя да пита подробности около детето. Как се справя, среща ли трудности някъде и т.н. И все има нещо,което не е разбрал или е забравил да ми каже. РС от 2 часа ми преразказва за 5 мин.
Но още ме бъзика как веднъж го пратих на РС с предварително написани от мен въпроси, на които исках да знам отговорите. И като питала госпожата: " Някой иска ли да пита нещо?",  и моя мъж казва - "Аз ",  и вади тефтера с въпросите. И ми вика: " Ако беше видяла как ме погледна госпожата, като ме видя с тефтера." Laughing

Общи условия

Активация на акаунт