Искам да кажа ... (13)_01.12-07.12

• 47 409
  • 1 077
  •   1
Отговори
# 885
  • София
изглежда прекрасно,но като видях тесто,разточване с ръце  за мен е загубана кауза,не мога.ще купя да хапна от някъде.

Най-хубавата купена е на "Папая", имат щанд в Халите. Аз ядох там за пръв път и после почнах да си я правя сама. Като не ти се занимава, купи си от там.
Мерси   bouquetНе ,че не ми се занимава,не съм в час с дясната ръка и не мога.

# 886
  • Пловдив
Опа, стигнахме до другия екзистенциален въпрос "Ти ЗАЩО си родила брат ми преди мен? Искам аз да съм по-голям!" Crazy Crazy

# 887
  • София
Децата ми се карат на кого съм била повече майка! Абе как ги измислят тия?!?!!? Shocked
Laughing
Днес малкия с интерес ме разпитваше как така щом съм негова мама съм мама и на Емма и на Дани?! Накрая кандиса да съм и тяхна мама, но пък настана драма защо не съм мама на тати  ooooh!

И държа да кажа, че е голям заплес големия ми син. Правих ли вчера бисквити за днешната викторина? Правих! Занесе ли ги той в училище? Занесе ги! Да, но трябвало да ги занесе чак в понеделник. За тогава ще трябват. Добре че са държеливи тия бисквити, та ще изкарат и до понеделник.... И химикалката-подарък забравил да даде на момиченцето. Цял ден не му стигнали междучасията, защото били много кратки, а пък той бързал да играе тенис на маса и за това на финала просто мушнал химикалката в чина ѝ Rolling Eyes

# 888
  • София
Купих си покривка от Джъмбо, чудничка Flutter И украса. И подаръци. И .... съм 200 кинта назад ooooh!

Сега правя торта да се успокоя. Бисквитена, не селска, ние сме аристокрация все пак bowuu

Портокаловите бисквити са много добри, да, и аз съм ги правила Peace

Имам обаче малък проблем. Купих си ванилия на шушулки от Лидл. Хубаво, ама сега като сложих в крема...не я усещам бе, не мирише на ванилия Rolling Eyes Колебая се да ръгна вътре две ванилийки на прах. Някой друг с подобни впечатления от шушулките на Лидл или само в мен е проблемът?

# 889
Предварително да кажа, че първо ще напиша, а после ще чета темата.
Мернах 2 важни теми - първо мустаците и след тях френска селска и да ви кажа, че в духа на петъка се замислих с или без мустак е по-добре да се прави френска селска  Thinking
От известно време се чудех какъв ли талант ще прояви малкият ми син и дали няма да расте угнетен под тежестта на батковите медали, но днес вече не се притеснявам, защото открих, че малкият ми има едно основно умение, което ще му служи в живота.
Отидох да си го взема, то се втурва към мен и "мамооо, много те обичам, дай да те прегърна!", приклякам, за да ме прегърне по-лесно, а то с едно ловко движение ми разкопча сутиена - през плетена туника и тънък пуловер при това! Кажете, че не е майстор. Да отбележа, че не съм го кърмила до 3, така че не е предварително трениран, талант си е.

# 890
  • София
Ха, българският Джоуи Joy Има още хляб да яде, де. Джоуи ги разкопчаваше само с поглед.

# 891
  • София
 JoyМоя мъж така казва като го карам да ми закопчава сутиена,аз съм се учил и мога само да разкопчавам.Жив и здрав малкия талант,то това н е лесна работа трябва си майсторлък.

# 892
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Опа, стигнахме до другия екзистенциален въпрос "Ти ЗАЩО си родила брат ми преди мен? Искам аз да съм по-голям!" Crazy Crazy

Охо, това и при нас го имаше. И после: тогава, щом не може аз да съм по-голям, ще ми родиш ново братче, че  аз да съм по-голям от него. "Защо искаш да си по-голям?" Защото и аз искам да командвам някого!

# 893
Белинда, точно това ще му казвам като не иска да яде, че ми е злояд! Яж, яж, че да станеш като Джоуи!

# 894
  • Лутаща се
Голям смях с вас.
Янечек, синът ти наистина е природен талант. Съпругът ми и до днес не може да ми разкопчее сутиена, дори и с две ръце, дори и без блуза.  Crazy

Нино, у вас е весело  Hug

Янтра, и вие не оставате по-назад.

Благодаря ви момичета, че ми усмихнахте деня.   bouquet

На мен ми е сговнясано и никак не ми е празнично. Съкратиха ме, трудно ще намеря работа, не мога да си харесам кола. На всичкото отгоре днес съм с болки и аналгинът не ми действа. А не ме боли всеки месец като ми идва. Не знам този път защо е така.  newsm78

# 895
Скарлет, гледай го от добрата страна - щом си съкратена, ще взимаш обезщетение докато намериш нова работа, няма да си без доходи. А времето, в което ще си безработна, можеш да ползваш за почивка или нещо друго, за което не си имала време преди. Иначе ясно защо ти е кофти, няма как да не ти е.

# 896
  • Пловдив
 Blush Blush Blush Blush Blush Аз сготвих. Солени кексчета за вечеря. 22 парчета. Мога да ви снимам останалите последни две.

# 897

Не знам как да оправя едни съсипани отношения....

Заслужава ли си? Ако искаш да промениш нещо, направѝ първата крачка.

# 898
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Откъде купувате портокалов екстракт за бисквитите?

# 899
  • София
Ей, Скарлет, те пък точно преди празниците ли ooooh! Съжалявам! Дано си намериш още по-хубава работа!

Тортата изглежда добре. Сега ще правя боМбони. Въобще - манифактура Laughing

Не ползвам порткалов екстракт аз. Слагам сок и корички. Иначе има по сладкарските магазини Peace

Общи условия

Активация на акаунт