Искам да кажа ... (13)_01.12-07.12

• 47 355
  • 1 077
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Вие били ли сте двама на родителска? Thinking
Като го знам мъжа ми, не би стъпил никога на подобно мероприятие.  ooooh! Той е с особено мнение за РС, но аз ходя, как иначе.

# 406
Наспах се като пеленаче! В годината я ми се случи веднъж да не мога да спя, я не, както онази вечер, но е кошмарно! Направо съжалявам хората, страдащи от безсъние.
Казах на две приятелки да дойдат на кафе, ако могат или утре, че малко късно им казвам за днес. Ако не дойдат се захващам с правене на сладки. Нищо друго не ми се прави. То няма и какво.
Имам да купувам само още две неща за децата за Коледа и съм готова и с подаръците.
Нещо за купона в петък хич не се подготвям. Не, че кой знае какво, но трябва да се боядисам, да си запиша час за фризьор и маникюр, а още се туткам. После вадя душите на фризьорката и маникюристката, както винаги, ама те си ме знаят.
До скоро, мили дами.

Мерида, лоша работа е това. Иди на лекар.

# 407
  • Бургас
Е, много лесно ги употребявате тези епитети. Какво е виновна жената, че да бъде обявена за "пача".

Ами нали е диспечер. Да си изпълнява задълженията. Три пъти й звънях за такси, защото все нямаше свободни. Казах й, че чакам. Най-малкото можеше да върне обаждане, че таксито не ме намира, а бакшиша повече от очевидно просто не е знаел адреса и го е домързяло да търси.

Сега написах гневно писмо до Уникредит, които са решили, че е ок да отворят два клона, обсужващи клиенти на КТБ в Козлодуй, Пазарджик и Враца и само един в Бургас. Страхотна логика  Confused

В момента издирваме пратка в една смотана куриерска служба, а те от своя страна само лъжат и ни мотаят. Трябваше снощи да дойде куриер да ни я донесе. Никой не дойде, а ги чакахме в извънработно време. Егати непрофесионализма. Днес сагата продължава. Ама не им е за първи път да правят мизерии.

Та ако не сте разбрали днес ми е /още по/ крив света. Искам да набия някой  Crossing Arms

# 408
Miss, набий детето, чиста работа. Но ако имаш котка, по-добре нея.

# 409
  • Бургас

Лесно ви е на вас с деца. Аз освен мъж с акъл на 5 годишен, с друго не разполагам. И котка нямам  Tired

# 410
  • Ямбол
Аааа, без котето. Детето - може.
Мис Юли, снабди се с номера на други фирми. Аз като почакам повече от 5 минути, звъня на друг, и ако случайно първият дойде, най-невъзмутимо му съобщавам, че отказвам поръчката, защото е закъснял. Обаче никой от тях не е пача, те просто не работят за себе си.

# 411
  • Луната ни пази

Лесно ви е на вас с деца. Аз освен мъж с акъл на 5 годишен, с друго не разполагам. И котка нямам  Tired
Мъжът с тигана!
ПМС то е гадна работа! Изкарай си го на някой.  Hug

# 412
Добро утро!
На работа съм, как звучи само. Много ме е срам от думичката.Снощи гаджето беше при мен. Угажда ми, но не това искам и не за това се боря.
Имам всичко, а все съм недоволна.  ooooh!

# 413
  • София
Даре, Даре... Ти си уникален случай.  Joy

# 414

Имам всичко, а все съм недоволна.  ooooh!

Miss July, намери Дари П. и набий нея.

# 415
  • Луната ни пази
Добро утро!
На работа съм, как звучи само. Много ме е срам от думичката.Снощи гаджето беше при мен. Угажда ми, но не това искам и не за това се боря.
Имам всичко, а все съм недоволна.  ooooh!
Даре, Даре... Ти си уникален случай.  Joy
Дарииии, Дари, спечели си титлата и си я доказваш! Милата! С най- добри чувства!  Peace  Laughing

# 416
  • София
Нино, хахахаха, нацели възможно най-доброто решение.  Joy

# 417
  • Луната ни пази
Нино, хахахаха, нацели възможно най-доброто решение.  Joy
Това си е характерно за Нино!  Hug
Оставям ви до довечера, отивам на работа!

# 418
  • София
Azzy, лекарят на детето ми обясни, че тази година единият вирус се трнсформирал в друг  newsm78, дъщеря ми е от два месеца болна егати и трансформациите. Сега антибиотика почти свършва, а тя продължава да кашля.
miss, успокой се, то на всички ни е криво, пък к,во ти пречи да си ошамариш мъжа, винаги има за какво  Whistling

# 419
Ох, Нино, смея се с глас. Обаче Дари, ти наистина си невероятен талант в областта.

Общи условия

Активация на акаунт