Искам да кажа ... (13)_01.12-07.12

• 47 457
  • 1 077
  •   1
Отговори
# 750
  • Луната ни пази
Днес цял ден ми е едно тъжно и свито. То имало защо. Майка сега ми каза, че кръстника ми имал рак  newsm45 Защо ли обясненията как някой си бил изживял живота /и то добре/ не помагат. Гърлото ми е на топка....
Един голям гуш!
Фафличка, и теб те прегръщам! Обувките ви не мога да обуя, но бурите в живота са понякога много жестоки!
Белинда, да има Simple Smile Този последния, който ти показах освен екстрите на всички останали има и 5 мегапиксела камера, което е супер!  Peace
Янтре, иконата изглежда като аналогов часовник. Ако я нямаш на десктопа на тел, влез в приложения, изглежда като решетка.

# 751
  • Пловдив
Никъде я няма, малкия като ми рови из телефона може да я е бастисал.

# 752
Момичета, благодаря, силно гуш. Джул,  Hug Heart Eyes Hug, дано се пребори. Искам да вярвам в доброто. Добро има. Дано твоя близък има късмет. Стискам палци.

# 753
  • София
Сега прочетох аз.
Вафличке, искрени съболезнования.
И на мис Джули за кръстника.

# 754
Наблюдавам ви!  newsm08

# 755
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Аз пък ви чета.

Съчувствам на Фафличка. И аз изпратих баща си преди малко повечеот 40 дни. Още не мога да го осъзная. Само като отида у тях и видя майка сама, чак тогава го осъзнавам...

И за котката на Риъли съчувствам - губила съм куче два пъти. След втория реших, че не мога повече....

# 756
Аз не разбрах, че на Вафличка е починал сега таткото, някак си в контекста останах с впечатление, че е загубила родителите си, но не сега Sad Джули, ненавиждам като чуя нещо такова. Жив ли си, отърване няма, но поне всеки да си минаваше начертания жизнен път, а не да бъде разяждан от тази проклета, проклета болест! Ума и дума загубвам като чуя рак. Confused Много сили момичета, знам че в момента това са празни приказки, увисващи в пространството, но понякога в живота е така - лошотиите следват една след друга - питайте ме Tired

Майки на често боледуващи деца - направете изследване за алергии, подсилвайте с витамини, калявайте, тука в една от темите пускахме доста рецепти за естествени имуностимулатори, е, не са пенкилер и няма как да помогнат срещу всичко, но поне някакъв вид превенция, която няма да навреди и да обезсили допълнително изтощените от системи болести организми на  дечицата.

# 757
Ходих до магазина и си купих Нутела. Много ми се дояде.

Както е писала Джули21 - отидете да тествате децата за алергии. Аз така, когато бях малка, всяка есен кашлях. По два, три месеца кашлица. Оказа се алергия към прах и влага. Отшумя и  15 години нямах никакъв проблем. Тази година пак ми се появи кашлицата и помислих, че съм болна. Пих антибиотик 10 дни и накрая личната ме прати на пулмолог. Тя като ме видя и веднага ми каза, че имам алергия. Тествах се отново - прах и влага.

Фафла, прегръщам те. Много е тежко, знам. Аз все още плача и ми е тежко, макар, че баща ми си отиде преди 9 години, безвреме.

# 758
Ох, момичета, благодаря ви пак за съчувствието. Желая на всички ви само много здраве и късмет. И на вашите близки. Дано всички имат здраве, щастие и късмет. И желание за живот. Бъдете здрави и вярвайте в доброто. Hug Peace
Живота продължава.  И е време да има усмивки, обич и прегръдки. Една голяма от мен за всички. Hug

# 759
Редактирам, че малко съм суеверна Embarassed

# 760
Добре, откъде мога да намеря Стикита, продават ли се изобщо? Имахме няколко от Лидъл, Жаки ги забута някъде и сега се дере, дайте ми Стикитата, на ръба съм, ще я напердаша!

# 761
  • В Космоса
В Хиполенд продават на касата, Жаки. Peace

# 762
В Хиполенд продават на касата, Жаки. Peace
А онлайн? Към София път нямам скоро.

# 763
  • Бургас
Ох, момичета, благодаря ви пак за съчувствието. Желая на всички ви само много здраве и късмет. И на вашите близки. Дано всички имат здраве, щастие и късмет. И желание за живот. Бъдете здрави и вярвайте в доброто. Hug Peace
Живота продължава.  И е време да има усмивки, обич и прегръдки. Една голяма от мен за всички. Hug

Вафличка, прегръщам те силно. Ужасно много съжалявам за загубата ти. Чудесно е, че си толкова позитивна и мъдра, защото така трудностите се преодоляват една идея по-лесно  Hug Hug Hug

# 764
В продавалника има стикита, Жаки.

Общи условия

Активация на акаунт