Искам да кажа ... (13)_01.12-07.12

• 47 397
  • 1 077
  •   1
Отговори
# 930
  • София
Ми а де Rolling Eyes
Отивам да се гътна, да видим...

# 931
  • Луната ни пази
Някой знае ли за календар като този: http://pochivnidni.eu/2015 , но след като си кликна на планувана отпуска, да може да се запази или поне да си го разпечатам?
Лили, аз го пробвах, цъкнах си отпуската, после селектирах всички месеци и разпечатах, стана!
Тази вечер само ви прочетох. Още не ми се спи, макар че днес пак беше натоварен ден.
Майка ми се сдърпала с баща ми и дойде да спи у нас (те са на 5я, аз на 6я етаж в блока). Аз се възползвах и отидох да видя МП, който също живее в блока (станахме като семейството на Нино, сега и една баба трябва да си намерим). Човекът обаче имал проблеми в службата и си пийнал. Самичък. После изморен заспал на дивана. Сложих го да спи и се прибрах. Написах му бележка. Че го обичам!

# 932
Честит празник на всички именици, банкери и бургазлии! Hug

# 933
  • Пловдив
Децата гледат "Барби" по Лебедово езеро. Аз щях да си спя, обаче станах привлечена от музиката.

# 934
Добро утро, честит празник на всички празнуващи днес  bouquet
Да са им живи здрави имената!
Много ми липсвахте, усмихнахте ме от сутринта.
Отивам да будя девойката, после на пазар. Мама ще направи шаран, а аз ще купя филе и ще го пържа.
Утре след обед ще водя девойката в Ринг Мол на концерт на Х факторите за автографи. Дано да успее да си вземе.

# 935
Добро утро.

Честит Никулден!
Честит празник на всички именици, банкерите, рибарите, моряците и всички от Бургас!
Да са здрави, щастливи и дарени с много късмет!

Мрачно е и вали, както е цялата седмица. Tired Чакам сняг вече, но не идва.

# 936
  • Пловдив
Добрутро и честито и от мен! Peace

Аз съм с кафето,детето спи,а ММ на работа...И тук вали дъжд и ми се ще да спре,че като гледам по нашия край какви наводнения ooooh! Как хорицата ще посрещнат празниците Tired Ужас!

# 937
Как пропуснах рибарите и моряците Embarassed, нека и те са поздравени!

# 938
  • Ямбол
Честит имен ден на НиноТино!  bouquet
Честит имен ден на всички други именници!
Честит празник на бургазлии, банкери и моряци.

Всички да сте живи и здрави!

Нивото на Тунджа е доста над обичайното. Излязла е твърде заплашително от мястото си. Всяка сутрин я наглеждам, но тази ми се видя много различна и голяма. Дано да спре вече да вали, че както е тръгнала ще ни потопи половината град.

А и без ток имало опасност да останем. Вчера по обяд беше спрял за малко и ме хвана паниката.

# 939
Искам да попитам, продава ли се някъде розова вода за готвене! Майка купила от аптеката, но не мисля, че става.

# 940
  • Пловдив
Отбелязвам голям ден! Томи Бонбони за първи път се облече съвсем сам. Разкопча пижамката, свали долнището, обу чорапи, панталон, нахлузи блузка. КРАЙ! Готова съм, приключих с обличането на деца! Банкет!

# 941
  • Sofia
Момичета,намъквам се в темата да кажа и аз  Confused

Моят синковец е с варицела от снощи  ooooh!
Не съм звъняла на педи,ще я прозвъня след малко,ама едва ли ще се възторгне да ходим у тях  Mr. Green

Та, се подръгваме и двамата сега. Аз-от солидарност  Hug
Дайте идеи за облекчаване на сърбела...главата го сърби най-много, ама с шампоан дали може да го къпя  newsm78 и афти в устата има,поне че пъпките са малко (още). След малко ще ходя до аптеката за мазила.

Честито на имениците   bouquet

# 942
Янтра, честит ви голям ден!
Сигурно си много щастлива, а на мен как ми липсва това време, когато правех всичко това ..
Времето е един миг, стиснеш очи и хоп - децата вече са пораснали и големи. И нямат нужда от теб. Confused

# 943
  • Пловдив
Янтра, честит ви голям ден!
Сигурно си много щастлива, а на мен как ми липсва това време когато правех всичко това ..
Времето е един миг, стиснеш очи и хоп - децата вече са пораснали и големи. И нямат нужда от теб. Confused
Миг?!?! Какъв миг?!? 8години и половина.

# 944
Дайте идеи за облекчаване на сърбела...главата го сърби най-много, ама с шампоан дали може да го къпя  newsm78 и афти в устата има,поне че пъпките са малко (още). След малко ще ходя до аптеката за мазила.
На моето момче са му изписвали ментолов спирт(но много му пареше) и микстура алба(това го облекчаваше). Peace
Първите дни не съм го къпала с шампоан.

Бързо оздравяване на твоето момче!

Общи условия

Активация на акаунт