Искам да кажа ... (13)_01.12-07.12

• 47 380
  • 1 077
  •   1
Отговори
# 990
Ние пък ще имаме никулденска вечеря. Чуден аромат се носи от фурната на печена пъстърва. Честит  празник бегемами   bouquet

# 991
Честит празник на всички!
Аз, на празник като на празник...Цял ден в кухнята.
Ако някой ме попита защо правя пълнен шаран един в годината...това е отговорът. Много време ми отнема.
Хайде да прочета какво сте правили вие днес Simple Smile

# 992
Честит Имен Ден, Нино!   bouquet
Честит Имен Ден и на синът на Белинда! Simple Smile
И на всички останали.
Бъдете здрави!

...

Аз искам да кажа, че някой тъпак ни е откраднал катализатора на колата. Sad

# 993
Честито на всички именници и всички празнуващи днес. Весел празник, много здраве и Наздраве!
Ние отбелязахме празника на обед/следобед със салатка и пълнен шаран с орехи. Свеки го прави превъзходен, аз дето таквоз не кусвах си облизвам чинийката всеки път Blush. Прекрасен става. Та така. Wink

# 994
  • Бургас
Дъщеря ми нещо се е повредила. От вчера насам напира да чисти. Снощи избърса навсякъде праха. Искаше да пуска и прахосмукачка, но я спрях, че съседите щяха да останат "очаровани" от среднощното ѝ чистене. Сега търка в банята - водата тече на поразия. Но не смея да ѝ кажа нищо, да не ѝ секна мерака. Налита и на прозорците, но я спрях, ще изстуди къщата. Не иска да подрежда, само да мие и да търка.

Да не е намислила да иска нещо и така да ви подготвя ?  Laughing
Ние сме на скумрия. Купена готова от бързото хранене

# 995
Мъжа ми беше направил страхотен шаран.

# 996
НИе днес по ред причини няма да ядем риба, а дъщеря ми толкова да обича.
Нищо, друг ден ще ѝ купя.

# 997
  • Ямбол
Дъщеря ми нещо се е повредила. От вчера насам напира да чисти. Снощи избърса навсякъде праха. Искаше да пуска и прахосмукачка, но я спрях, че съседите щяха да останат "очаровани" от среднощното ѝ чистене. Сега търка в банята - водата тече на поразия. Но не смея да ѝ кажа нищо, да не ѝ секна мерака. Налита и на прозорците, но я спрях, ще изстуди къщата. Не иска да подрежда, само да мие и да търка.

Да не е намислила да иска нещо и така да ви подготвя ?  Laughing
....
Не, просто влиза в роля. Харесва ѝ да е заета като мен, като голяма жена. Вече ѝ мина. Предложих прахосмукачката за нейната и за на батко ѝ стаята, каза, че вече е приключила за днес.

При нас има шаран. Понеже аз не съм много от спазващите традиции, та свекърва ми се грижи да не оставя семейството без риба и ми е пратила готов нарязан изчистен шаран, само да го изпържа. Аз обаче смятам да го овалям в подправки и да го опека като пържолки в оребрения тиган. Не съм правила така, да видим какво ще се получи. В последно време не ми се яде пържено и съм го намалила до минимум само картофи пържа, нищо друго.

# 998
  • София
Ето го и нашият прословут шаран. Можеше да е една идея по-голям, ама карай. Определено не ми изглежда на повече от 2 кг, както ми го промотираха преди да го поръчам.  Mr. Green Но поне на украса са го докарали.
http://prikachi.com/images.php?images/348/7766348I.jpg

# 999
Ето го и нашият прословут шаран. Можеше да е една идея по-голям, ама карай. Определено не ми изглежда на повече от 2 кг, както ми го промотираха преди да го поръчам.  Mr. Green Но поне на украса са го докарали.
http://prikachi.com/images.php?images/348/7766348I.jpg

Много симпатичен изглежда, макар че и аз си го представях по-голям. А има ли плънка?

# 1 000
  • София
алина, плънката е с ориз, пилешки дреболии и гъби. На снимката изглежда по-малък, отколкото е в действителност.

# 1 001
Честит празник на всички именици. Да са живи и здрави!
Нашият шаран е още в печката. Не мога да разбера готов ли е вече, но така или иначе няма тен и го оставям още малко докато се зачерви. После ще документирам и аз Simple Smile Вчера бяхме на скумрия на фурна, ние веднъж седмично ядем риба, но предимно е пъстърва, та днешния шаран го правим само заради традицията. Напълних го със запържен лук, гъби, морков, сушени сливи, орехи и подправки Simple Smile

# 1 002
  • Варна
Днес получих смс от мобилния оператор, на който съм клиентка, с който ми честити имения ден Simple Smile
Обаче, аз нямам имен ден.
Май изпращат на всички, чийто имена започват с буквата "н", за да се подмазват  Mr. Green

И аз цял ден бях в кухнята - три салати и норвежка скумрия на фурна. Вечеряхме по-рано. Седнах чак сега.

Ей, затова не се радвам на празници. Като наказана съм - цял ден права, на крак.
Никакъв празник не усещам и на нищо не се радвам в такива дни.

Коледа за мен е същото мъчение!

# 1 003
  • София
Здравейте, мили мои любими девойки  Heart Eyes и Куркума, разбира се! Завърнах се благополучно и съм вече с вас. Колко много имам да изчета... Да ви видя коя как е, всичко наред ли е, готвите ли се за празниците, оздравяхте ли всички.
На всички празнуващи днес ЧЕСТИТО, здраве и щастие ви желая!  Hug

# 1 004
  • Euskal Herria
Ние днес ще сме на бакалао. Поне тук не сме видели шаран по магазините. Ама пак ще спазим традицията - рибни ястия. Единствените щандове, на които се заформят опашки, са тези, на които продават риба и морски дарове. Много е на почит рибата в испанската кухня.

Общи условия

Активация на акаунт