Отговори
# 240
Здравейте прекрасни! Hug Hug Hug

Свет Heart EyesМерси за сладурчето,което си ни донесла. Hug

Кей Hug Hug Hug

t1n43t0  Hug Добре дошла,радвам се,че си дала шанс на Нургюл. Peace Тя няма да те подведе. Peace

Скрит текст:

Лили  Hug Арфи  Hug

# 241
Приятен ден на всички желая  Grinning Grinning Grinning с клипче, което открих при арабите, с много мелодична песен е, на Toygar Işikli, изпята от Gibi, доколкото разбирам, с която са илюстрирани моменти от Парченцата, казва се "Живот", но не претендирам, че съм си превела правилно Wink, поправих си и поста на предната страница, че вместо при нас, го повторих тук.... Wink

كليب من تصميم صفحتنا لاغنية Hayat Gibi للمغني Toygar Işikli

Videos from our design of the song Hayat Toygar Işikli singer Gibi

https://www.facebook.com/video.php?v=1671492346410890&set=vb … ype=2&theater

# 242
  • София
Арфа, виждам, че сте много задружни. Дано да няма драми и комфликти както в 90% от темите тук. Crossing Arms Grinning Hug Hug

Данаилова, можеш да ме наричаш "Тина" или "Тинче", да не се мъчиш с ника. Hug Израснах вече - бях тийнеджърка, когато започнах да гледам турски сериали, сега съм във възраст за женене hahaha, та малко акълът ми дойде в главата, че трябва да съм по-широко скроена. Wink

# 243
Здравейте момичета  Hug Hug Hug
Светле Hug  бях се затъжила за теб къз  Hug Hug Hug мерси за кафенцето и вкуснотийките  smile3521
Кеии Hugмерси за линка към 2 епизод на руски на Парченцата  smile3521
Лили Hug много интересен коментар за епизода ,с удоволствие го прочетох  smile3521
Тинче Hug добре дошла в темата  Hug smile3521
Арфи  мерси за клипчето  Hug
Тони Hug

# 244
# 245
# 246
Арфа, виждам, че сте много задружни. Дано да няма драми и комфликти както в 90% от темите тук. Crossing Arms Grinning Hug Hug

Данаилова, можеш да ме наричаш "Тина" или "Тинче", да не се мъчиш с ника. Hug Израснах вече - бях тийнеджърка, когато започнах да гледам турски сериали, сега съм във възраст за женене hahaha, та малко акълът ми дойде в главата, че трябва да съм по-широко скроена. Wink

Приятно ми е,аз съм Тони. Heart Eyes

Ени Hug Heart Eyes

Скрит текст:

# 247
Burak Tozkoparan

# 248
  • близо до брега на морето
 Embarassed Embarassed Embarassed EmbarassedПриемате ли нови членове Laughing
Изгледах първа серия с превод,а иначе ги следя директно в понеделник-не че разбирам нещо,ама като ме гложди какво следва Laughing
Hug Hug Hug

# 249
  • гр.София
                 Кокичета wavey wavey wavey
КеииHug благодарско за втори епизод на руски, така гледам на три езика. Неразбирйки нищичко на турски, разбирайки на руси и с невероятно удоволствие на БЪЛГАРСКИ.

Тинче Hugдобре дошла  bouquet

Светле  Hug Тони Hug Арфа  Hug Ени Hug Лилимс Hug

# 250
  • гр.София

# 251
Leyla Tanlar

Скрит текст:

Скрит текст:

Веси  Hug Heart Eyes

Лудетина Hug Добре дошла! Heart Eyes

# 252
  • гр.София