Отговори
# 435

то поглед ли бе да го опишеш  Two Hearts

Сладурки аз вече ще бягам,че болна ,здрава дом.тръстика мен чака а на вас ви пожелавам
Много Здраве ,късмет само хубави емоции, добро настроение през настоящите предпразнични дни lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss

# 436
ludetina ulusoy  Hug Тони   Hug Благодаря ви милички  Heart Eyes
но да ви кажа честно вече съвсем се обърках с Именния си ден  hahaha hahaha hahaha
 мине не мине 2-3 месеца хооп Имен ден ми се изписва  #Crazy #Crazy #Crazy наистина вече съм чок шашардъ  #Crazy
ами аз се разорих да черпя  Joy Joy Joy Joy
ама за да не кажете че съм скръндза  Joy Joy Joy
Буйрун джанъмки  bowuu
Скрит текст:

да не би да си има малко ангелче в Парампарча  newsm78 newsm78
че това хлапе си е точно като едно ангелче  smile3521 smile3521 smile3521 smile3521

Свет,здрава да си,щастлива да си!

Скрит текст:

Зад кулисите на новия филм на Йозджан-"Sevumli Tehlikeli".

# 437

Скрит текст:

# 438

Свет,здрава да си,щастлива да си!

Скрит текст:

Зад кулисите на новия филм на Йозджан-"Sevumli Tehlikeli".

[/quote]

Тони Hug   love001
ама тоз твоя човек голям работохолик ,снема сериал, прави концерти, сега филм  Rolling Eyes ами той затова ша си остане вечния ергенин ,от работа не мой да си намери мома  Joy Joy Joy че и да му е по мярка  Joy Joy Joy Joy
галиба нищо друго не му остава освен да си се гушкат с котьо  Joy Joy Joy Joy
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 20 дек 2014, 09:17 от Свет_ВАРНА

# 439
ludetina ulusoy  Hug Тони  Hug Благодаря ви милички  Heart Eyes
но да ви кажа честно вече съвсем се обърках с Именния си ден  hahaha hahaha hahaha
 мине не мине 2-3 месеца хооп Имен ден ми се изписва  #Crazy #Crazy #Crazy наистина вече съм чок шашардъ  #Crazy
ами аз се разорих да черпя  Joy Joy Joy Joy
ама за да не кажете че съм скръндза  Joy Joy Joy
Буйрун джанъмки  bowuu
Скрит текст:

че това хлапе си е точно като едно ангелче  smile3521 smile3521 smile3521 smile3521

Привет и от мен ! Hug Hug Hug
Божке ooooh!...и аз ли съм имала имен ден newsm78...че и щерката #Crazy...то у нас само Светлина и Пламъци... bowuu Joy Joy Joy
Хайде и от мен нещо сладичко...
Heart Eyes
А...за това детенце newsm78...познато ми е Peace...Това е Хасан от "Момичето ,което обичах"...сериалче на Джевдет Мерджан bowuu
Приятен ден ,хубавици ! lovekiss lovekiss lovekiss

# 440
ludetina ulusoy  Hug Тони   Hug Благодаря ви милички  Heart Eyes
но да ви кажа честно вече съвсем се обърках с Именния си ден  hahaha hahaha hahaha
 мине не мине 2-3 месеца хооп Имен ден ми се изписва  #Crazy #Crazy #Crazy наистина вече съм чок шашардъ  #Crazy
ами аз се разорих да черпя  Joy Joy Joy Joy
ама за да не кажете че съм скръндза  Joy Joy Joy
Буйрун джанъмки  bowuu
Скрит текст:

Привет и от мен ! Hug Hug Hug
Божке ooooh!...и аз ли съм имала имен ден newsm78...че и щерката #Crazy...то у нас само Светлина и Пламъци... bowuu Joy Joy Joy
Хайде и от мен нещо сладичко...
Heart Eyes
А...за това детенце newsm78...познато ми е Peace...Това е Хасан от "Момичето ,което обичах"...сериалче на Джевдет Мерджан bowuu
Приятен ден ,хубавици ! lovekiss lovekiss lovekiss

Свет Hug ти и твоето слънчице да сте много, много здрави, щастливи, винаги да се цените и уважавате!

Скрит текст:

# 441
Свет  Hug Heart Eyes Grinning, честит празник, миличка, бъди здрава, бъди като името си!  newsm51 Хубави преживявания у вас днес да има мноооооогооооо!  smile3521 smile3521 smile3521

Допълвам цветово колекцията от коледни звезди с пожелание за бързо оздравяване!  Hug Hug Hug

Скрит текст:
Съчувствам ти от позицията на съотборник, мен ме хвана вирусът миналия вторник, но стиснах зъби до вчера и днес вече съм в невъзможност дори да се движа......

# 442
  • Варна
Здравейте!

Светле   Hug  Свет   Hug

Честит Имен Ден, момичета!
Пожелавам ви много здраве, щастие и късмет за вас и семействата ви!

# 443
# 444

КЕЙ,СЪНИ,БЛАГОДАРЯ ВИ МОМИЧЕТА! МНОГО, МНОГО ВИ БЛАГОДАРЯ!

Скрит текст:

# 445
  • близо до брега на морето
Огромни благодарности Hug Hug Hug

# 446

Знаех си аз bowuu...знаех bowuu...седя пред тв-то и зяпам Rolling Eyes...чакам 16ч по Диема, ама нещо не ме кефи Naughty...и си викам ...къде е 18ч чак...тогава започват Памуците...и... newsm78... чакай да видя дали Кейчето не ни е зарадвала вече и...ухаааааа  newsm44...кеффффф... newsm68

Мерси ,мило момиче!!! Hug Heart Eyes

# 447
КЕИИ  Hug СЪНИ Hug БЛАГОДАРЯ ВИ !!! ЗЛАТНИ ВИ РЪЦЕ ДЖАНЪМКИ

# 448
  • гр.София

КЕИИ, СЪНИ !!!МОМИЧЕТА БЛАГОДАРЯ !!!  newsm51 newsm51

# 449
  • гр.София

СВЕТЛЕ Hug   СВЕТ Hug

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН!

Общи условия

Активация на акаунт