Какъв тип виртуален сноб съм?

• 18 909
  • 378
  •   1
Отговори
# 300

Може би идва от мерак просто да си кажеш каквото ти е на душата, а паролата за влизане на седянката да е "сноб".

Сефте чат.   Laughing

# 301
По темата - има виртуални и реални лингвистични сноби.  Laughing Не им е проблем да използват думи като "имейл", "линк", "мъфини", обаче ги дразни "сефте", "демек", "мязам".

# 302
По темата - има виртуални и реални лингвистични сноби.  Laughing Не им е проблем да използват думи като "имейл", "линк", "мъфини", обаче ги дразни "сефте", "демек", "мязам".

а, сефте ги четем тези с мъфините Mr. Green, важното е с  кеф да си чешем клавиатурите, демек, да се изразяваме писмено, по възможност литературно, докато експериментираме поредната маска от КМ за коса  и ще е късмет след нея да не замязаме в главата на гръмнал бойлер в тръстиката.

тази вечер какво ще е менюто - ако може минете малко напред след пръжките с качамак, или е време да вадим онова там за омарите newsm78

# 303
тази вечер какво ще е менюто - ако може минете малко напред след пръжките с качамак, или е време да вадим онова там за омарите newsm78
Ми квот кажете - салата Уолдорф, вишисоаз; Кордон бльо; Бьоф Строганов; Филе миньон; фондю; осо буко; ростбиф; тибон стек и за десерт Киевский торт, м? Thinking

# 304
Ми квот кажете - салата Уолдорф, вишисоаз; Кордон бльо; Бьоф Строганов; Филе миньон; фондю; осо буко; ростбиф; тибон стек и за десерт Киевский торт, м? Thinking

въх, уби ма smile3544
пардоне моа, мадам прекрасна, ама аз това охо-бохо даже не мога да го изговоря, камо ли да го сготвя, пък и какво ли ще е  - сигурно паниран крак на щиглец с  треви от йо или ганимед, брани  на третия ден от новолунието  #Puppy dog

мда, ще трябва да Thinking

# 305
Осо буко всъщност са пръжки с домати и чесън, и с някоя и друга подправка. Ма тъй снобско звучи името му, че ако ще и само чесън да е, пак ще е предпочитано от снобите пред простите пръжки!

# 306
Аз днес съм във Versai. Гответе си!

# 307

Не съм лингвистична снобка, обаче е Versailles.  Heart Eyes

# 308
  • Луната ни пази
Отрекохте вие трюфелите, заменихте ги, но я вижте:
Бял трюфел с тегло почти 2 килограма

# 309
Франкофонка!

http://zavedenia.mobi/sofia/1722.name.html

tooth

Верига заведения са. Flutter

Поздрав от наш'та маса за ваш'та маса.

https://m.youtube.com/watch?v=PvTNohFQfd8

Последна редакция: сб, 06 дек 2014, 00:52 от Серафима

# 310
ами аз съм кулинарен пън и за утре тюрлю гювеч само  Mr. Green

# 311

Тюх! Тъкмо щях да ви съблазнявам с едни кукуреци, вие сте се издигнали.
Поне риб ай, ангус, ти-бон, нещо такова да е ...  Crossing Arms

# 312
Попарката с мюсли хапнахте ли?

# 313

Не съм лингвистична снобка, обаче е Versailles.  Heart Eyes

Според кого?  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 314
  • София - Рим и обратно
Ан тъй, муцка, каза ли им го! Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт