Какъв тип виртуален сноб съм?

• 18 914
  • 378
  •   1
Отговори
# 285
AQUА , може ли да ме насочиш към тема/и в които пишеш активно, но само теми за бегетаринство и природозащита ме интересуват. може и на лични.  Благодаря предварително.

Не се заяждам, но това вегетарианство ли ще рече или има някаква група с такова име (български вегетарианци!).

# 286
Сега  се сетих, че не понасям писането с малки букви, отвратителен литературен сноб съм.  

# 287
AQUА , може ли да ме насочиш към тема/и в които пишеш активно, но само теми за бегетаринство и природозащита ме интересуват. може и на лични.  Благодаря предварително.

Не се заяждам, но това вегетарианство ли ще рече или има някаква група с такова име (български вегетарианци!).
да това е  Laughing тема за вегетарианство в която пише AQUА ме интересува.

# 288
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Имаше една много нашумяла тема за вегетарианството, но не помня Акуа дали присъстваше в нея.

# 289
В тази тема, някои от писалите бъркат самата употреба на думата сноб. Някои описват еснаф, а други даже- ценител.

Може би идва от мерак просто да си кажеш каквото ти е на душата, а паролата за влизане на седянката да е "сноб".

# 290
  • София
В тази тема, някои от писалите бъркат самата употреба на думата сноб. Някои описват еснаф, а други даже- ценител.

Може би идва от мерак просто да си кажеш каквото ти е на душата, а паролата за влизане на седянката да е "сноб".
Joy

В тази тема?

Много си великодушна, Алиса.

# 291

Аз съм и трите. Определено съм сноб в някои отношения. Зная си в кои, но нямам желание да споделя тук. В други отношения съм еснаф (сигурно идва от манталитета ми Laughing), но малко еснафщина може да е полезна понякопга. Мисля също, че съм ценител в определени области. Отново не ми се споделя кои.

Иначе си чешем езиците, говорим си глупости и се надприказваме. На мен ми е приятно и забавно.

# 292
Много си великодушна, Алиса.

Също така, неснобна.

С лек реверанс,

Алиса

# 293
О, Алиса, точно за тук си с такава забележка! Laughing Не, че не знаем, но кажи си. Wink

Спомням си от по-новите теми в последните месеци. Признавам си, впечатлих се от блузата, носена 15 минути, поставена директно в коша за мръсните дрехи. В
Начи, ако не бях видяла такова нещо с очите си, никога нямаше да повярвам. Ама преди няколко години бяхме с едно семейство на море. Жената за мен е пълно куку. Докато бащата с децата беше на плажа с нас, тя переше всеки божи ден чаршафите от леглата на цялото семейство. Тя и децата се преобличаха поне по три пъти на ден, а понякога и повече и всичко мигом щом се свали, се пере. ooooh! И тя не беше такава само там! Просто си е такава. Вечер ние седим на маса, тя пере. Пълна лудница... #Crazy Crazy

Още снобарея от факта(защото заговорихте по-назад за грамотност), че на матурата по литература в училище, имах 6+. Класният ни беше съвършения учител и човек - Валери Петров(умирам да науча нещо за този човек, а откакто съм изучила нищо не знам), каза ми така: имаш 6+, защото си най-грамотният човек в това училище и нямаш нито една пунктуационна, или стилистична грешка. Разнасям творбата ти във всички класове и им я чета, за да видят как се пише!
Много се гордеех с това, че и още ми е мило като си спомня, фръц! bowuu Сега, с писанията си по форуми и ФБ, си развалих основно пунктуацията, ама на фона на масовата неграмотност, това е съвсем поносимо. Flutter

# 294
аз се чудя защо еснафът е класифициран  като човек с дребнобуржоазно мислене newsm78
колко по-хубаво щеше да е ако беше с едробуржоазно мислене. така и така е буржоазно /така или иначе, в случая, с негативен контекст/  Rolling Eyes

ТрЕщИ, с тАкиВа БуКВиЧки пО-дОбРе ли е Flutter Grinning

------

за мен е чест направо да пиша редом до такива съвършенства. щото аз и две изречения без грешка не мога да сглобя.

Последна редакция: пт, 05 дек 2014, 20:07 от Winter sonata

# 295

Поне се убедих, че имаш главни букви, може би не ги използваш от снобизъм - ние сме над тези неща.

# 296

Поне се убедих, че имаш главни букви, може би не ги използваш от снобизъм - ние сме над тези неща.

Не, такава снобария не ме тресе Simple Smile

От мързел е, голяма работа е това мързелът, да му се невиди значи Crazy

Заради теб само писах и с главни букви Hug

# 297

да това е  Laughing тема за вегетарианство в която пише AQUА ме интересува.

Избягвам да чета и участвам в такива теми, защото обикновено само се ядосвам и губя време в глупости. Поне като губя време, каквото правя с форума, поне да ми е приятно.
Темите за вегетарианство обикновено биват скоропостижно налазвани от войнствени хора точно на другия полюс, които правят всичко възможно да направят темата силно неприятна, както и от присмиващи се провокатори.

# 298
Темите за вегетарианство обикновено биват скоропостижно налазвани от войнствени хора точно на другия полюс,

Не знам кой е твоят полюс, но се досещам. И точно от войнстващи фанатизирани вегетарианци биват налазвани.

# 299
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Иначе си чешем езиците, говорим си глупости и се надприказваме. На мен ми е приятно и забавно.
Радвам се. Това беше целта Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт