Какъв тип виртуален сноб съм?

• 18 934
  • 378
  •   1
Отговори
# 270

Аз съм със седем часа назад от теб, моля.

# 271
кое е най-смешното снобско изказване, което сте чели тук?

Спомням си от по-новите теми в последните месеци. Признавам си, впечатлих се от блузата, носена 15 минути, поставена директно в коша за мръсните дрехи. В същата тема за системното къпане ( сигурно и на работното място си носят по едно кесе ). В темата за сватбите - за размера на сватбените подаръци, пликове също имаше интересни твърдения.

# 272
лееееееееееко добутваме отвъд лой, сланина и кавърма Mr. Green

------
не само, че правех/и правя и досега/ ужасяващо много грешки, но дори не можех да чета в първи клас, тогава чак се научих. не мога да събера и 2 трицифрени числа на ум, трябва да ги напиша  Mr. Green. направо съм в клас 'хипертъпи'. и чувството ми за хумор е тъмно черно дори.

космите ги прескачам, нямам. генетично. аз съм един липсващокосмен сноб  Mr. Green /реален, не виртуален/.

# 273

Аз съм със седем часа назад от теб, моля.
Снобски се извинявам.  Hug

# 274

лееееееееееко добутваме отвъд лой, сланина и кавърма Mr. Green

Най-големите сноби са в КМ. С купищата висок клас козметика и професионална такава, купувани почти ежедневно и достатъчни да омажат целия китайски народ минимум, те нямат стигане, нищо че в случая на някои дали ползват "Chanel" или "Арома", разлика не се забелязва.

Други пък са "софра" тип сноби, гордеещи се е количеството буркани с части от трупове, които затворили, както и с минимум 3 сготвени манджи дневно. Те никога не хранят отроците си с "вредни" храни, само домашно приготвени блажни манджички със свинскутУ от роднините, заклали си сами прасето. Обилно полято с ракийка домашнярка и бира, а не някакви вредности. Така се живей сто години, ако междувременно някой път докато колиш гудето не се подхлъзнеш на кръвта и не счупиш крак и постъпиш в Пирогов за пирон, както разбрах наскоро за един такъв случай Twisted Evil

А има и сексуални сноби във форума, хвалещи се с честота, качество и умения Laughing

С математиката винаги съм имала проблем и аз. Има калкулатори, не си усложнявам живота.

# 275
  • вятър в маслините, вятър над хребета
С купищата висок клас козметика и професионална такава, купувани почти ежедневно и достатъчни да омажат целия китайски народ минимум, те нямат стигане, нищо че в случая на някои дали ползват "Chanel" или "Арома", разлика не се забелязва.
Леле, как ми напомни на една потребителка от другото място Joy
Между другото купища критики се изсипват въру показалите рисувателното си творчество в КМ, само не и директно в темите за показване, ами тук и там на други места във форума, че и в други форуми. И все от хора, които никога не са показали какво постигат те самите.

# 276

............. Така се живей сто години, ако междувременно някой път докато колиш гудето не се подхлъзнеш на кръвта и не счупиш крак и постъпиш в Пирогов за пирон, както разбрах наскоро за един такъв случай Twisted Evil

ааа, не, моля, моля Naughty
сега от темата за позитивното мислене разбрах, че това е само за добро. това е положението - падаш, чупиш  крак, пирони - пострадалият трябва да мисли само и изключително позитивно , че случилото му се е защото е слушкал, папкал и такива добрини е заслужил в този живот.

не чета козметиките в  Км и не знам коя, на какви придобивки се радва.

# 277
Ох, забравих темата за кварталите...Там пък какво чудо се изля....Иначе за гримовете според мен е по-скоро страст и хоби и разбира се, възможност за харчене на невъобразими суми за това Simple Smile В интерес на истината, въпрос на умение и похват е. Едни от най-красивите гримове, които съм виждала, надничайки инцидентно са били на момиче със златни ръце, а не сътворени със ''златна'' козметика.

# 278

Леле, как ми напомни на една потребителка от другото място Joy
Между другото купища критики се изсипват въру показалите рисувателното си творчество в КМ, само не и директно в темите за показване, ами тук и там на други места във форума, че и в други форуми. И все от хора, които никога не са показали какво постигат те самите.

Да, и жената за която говориш е изключително интелигентна и фина, много уважавам мнението ѝ и винаги изразява и моето виждане за нещата, но много по-добре формулирано и написано. Не само в този случай, ами и за много други неща е напълно права. Много добре усеща хората през монитора.

Конкретно тук не съм казвала нищо за умения. Писах за тоновете само и единствено макрови висок клас козметични продукти, които самоцелно се трупат и префурцунеността на тези "някои".
Иначе за казване - казвано е и в съответните теми, но много бързо пеещите в хор лакеи търчат да оборват дръзналия да изкаже несъгласие и критика. Така темите се превръщат в кухо славословене, ахкане и охкане на едно затворено общество на заможни попреминали дами с излишни пари за харчене и доста свободно време явно, след като някои от тях са на всяка крачка в почти всяка тема, пръскащи "ценни" съвети.

В интерес на истината, въпрос на умение и похват е. Едни от най-красивите гримове, които съм виждала, надничайки инцидентно са били на момиче със златни ръце, а не сътворени със ''златна'' козметика.

Тооочно! Simple Smile newsm10

# 279
 Много ми е снобско , като вземат да се коментират на другите хора бурканите, фризерите и тенджерите пълни с трупове. Малко такт не е излишен, все още се обсъжда сланинка от трупове, шкембе от трупове и чравца нали...

# 280
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Абе, AQUA, то виждането може да се изрази така, че да не се усеща толкова осезаемо как интелигентната и фина дама буквално приритва от злоба. Наистина се усещат хората през монитора.

Иначе резон в изказванията, както твоето, така и нейното, има. В КМ се робува на марки, както и се налагат такива. Предполагам и доста компании са усетили силата на форумните общности, така както преди усетиха силата на блоговете, и я използват, за да си прокарват продуктите.

Което ми напомни друго любимо изказване- "Всички сенки, които не са Шанел, ми предизвикват алергии. Имам толкова чувствителни очи, понасят само най-доброто." Whistling

# 281
  • Пловдив
Други пък са "софра" тип сноби, гордеещи се е количеството буркани с части от трупове, които затворили, както и с минимум 3 сготвени манджи дневно. Те никога не хранят отроците си с "вредни" храни, само домашно приготвени блажни манджички със свинскутУ от роднините, заклали си сами прасето. Обилно полято с ракийка домашнярка и бира, а не някакви вредности. Така се живей сто години, ако междувременно някой път докато колиш гудето не се подхлъзнеш на кръвта и не счупиш крак и постъпиш в Пирогов за пирон, както разбрах наскоро за един такъв случай Twisted Evil 
Ето, свеж пример за злобен сноб.

# 282
Ето, свеж пример за злобен сноб.
Е, значи съм тъкмо на правилното място Laughing

Янтра, ти не беше ли по-заета да риташ котки?
Посегна се на храната и ти скочи Twisted Evil

# 283
  • Пловдив
 Mr. Green Mr. Green Тази година не знам какво стана, не съм участвала изобщо и нямам идея как и защо, но котките са значително по-малко и засега нямам проблеми. Та котки не съм ритала от миналата зима.

# 284
 AQUА , може ли да ме насочиш към тема/и в които пишеш активно, но само теми за бегетаринство и природозащита ме интересуват. може и на лични.  Благодаря предварително.

Общи условия

Активация на акаунт