Какъв тип виртуален сноб съм?

• 18 959
  • 378
  •   1
Отговори
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Знам, знам, всички сме истински, всички сме "себе си", никой никога нищо не играе във форума и разните други виртуални сцени Laughing. Но все пак ... от "Аз купувам само Шанел" през "Моето дете учи трети език в детската градина" до "Прочетох "Одисей" за ден и половина", виртуалният снобизъм е толкова осезаем, че е трудно да се повярва колко сме "себе си", съдейки само по писанията ни.
Хайде, споделете- в коя област сте склонни да лъскате виртуалния си образ? Къде обичате да демонстрирате съвършенство? И защо?

(Цел на темата е да споделим, за предпочитане хумористично, личните си залитания към облаците, не да заклеймяваме околните. Надявам се да тече в рамките на добрия тон и да няма обидени   bouquet )

# 1
Аз съм най-красивата. Flutter  Flutter Flutter

Господ давал, давал, че се забравил. Mr. Green Само онази гадна лелка, която ми изкорени зъба, но винаги мога да се хвана на работа като перфоратор.

# 2
  • Варна
Правя се на много разбираща от модни течения, което хич не е вярно...само се упражнявам  Mr. Green

За заблуда на противника се правя на по-голяма консерва, отколкото всъщност съм  Mr. Green

# 3
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Няма по-добър от моя естетически усет. Същи Петроний съм bowuu

# 4
Специалист практическа икономика  Money

# 5
  • Варна
Хвалила съм детето, как още от първи клас почти никога не допуска правописна грешка. И е така.
Да повярвам ли на друга мама, че нейното дете, в момента първи клас, решава задачи с трицифрени числа наум.
Нямам наблюдения над математически гений у дома, но дали е възможно? Честно питам.

# 6
Мноу съм над нещата и никога не се нервирам.  Naughty

# 7
  • Пазете Гор
Хладнокръвен съм като сиукски вожд.

# 8
Аз съм не само виртуален, ами и реален сноб! Признавам си. Такава ми е природата, снобарска. Елитарист (има ли такава дума?  Laughing).

# 9
  • Galaxy 13197853088
Оформям
текста  си
в колонки.
възможно
кратки. За
мен  е вид
снобизъм,
но си ми е
много  гот,
когато се е
получило.

# 10
Не чета постове подредени като стихове. Намирам ги префърцунени.
Брои ли се за снобско?

# 11
Аз съм най-красивата. Flutter  Flutter Flutter

Господ давал, давал, че се забравил. Mr. Green Само онази гадна лелка, която ми изкорени зъба, но винаги мога да се хвана на работа като перфоратор.

Хелоу, ще хвърчат сутиени, жено! Аз, аз съм най- красивата Crossing Arms  Joy

# 12
Ти си звезда, а аз съм само красива. Така да се разберем, а? Laughing

# 13
  • Пловдив
Аз съм просто сноб. От всякакъв тип. Не ми ли личи? Mr. Green

# 14
Ти си звезда, а аз съм само красива. Така да се разберем, а? Laughing

Добре, може:)
Не съм сноб в живота, тук не знам как изглеждам, трудно е да се погледна отстрани.
На умна не се правя и по- умни чета из темите, в пъти. Децата ми не са вундеркинди, само мъжО ми е номер едно, откъдето го погледнеш все е съвършен Crazy

Общи условия

Активация на акаунт