Какъв тип виртуален сноб съм?

• 18 959
  • 378
  •   1
Отговори
# 45
Хубав лаф, ще ти го ползвам, ето научих нещо ново днес:)
Апропо, проверих, не са му напукани петите, или не съм чак такваз Убавица или манджата ми не струва, не знам кое е е по- голяма обида за мен, чини ми се второто:))))

# 46

Хубавата прави мъжа горд, добрата - щастлив, а злата - философ.

Моят е един щастлив, горд философ. Мерси!

# 47

Айдеееее, и тая скромна, как се събрахме такива, дето ни умря ...ромката Simple Smile))

# 48

Хайде, хайде. Не се прави и ти! Щастлив и горд е мъжът ти.

Упс, ей сега ще ме цитират в темата "Всеки може да изкаже мнение....." Много взех да хваля.

# 49
След тия реплики какво да кажа дами - предлагам да си отворим клуб  bowuu с членски внос и интервю преди одобрение!

# 50
След тия реплики какво да кажа дами - предлагам да си отворим клуб  bowuu с членски внос и интервю преди одобрение!

Да го наречем Сноб Клоб, за благозвучие.

# 51
Хай файв! Нека да е Сноб!

# 52
  • Пловдив
Да имаш хубав и читав мъж не е снобария, а чист късмет.
Да имаш хубав и читав мъж не е снобария, а чист късмет.

Точно!

Будали сте! Изобщо не е въпрос на късмет, нали аз го избирам. Очи имам.

# 53
Вместо Направи си сам, Похвали се сам. Щото не сте сръчни, а самохвални:) Само аз съм читва Outta Joint
Янтро,  ти май по друго си го избирала твоя Mr. Green Видях му диаметъра...на пръста:)))

# 54
 На мен "снобарията" ми е,че мога да се справям с всичко,че дори като падна се опитвам да докажа че мога да се самоиздърпам за косата. Факт е обаче,че  не мога -  по-вероятно е да си ударя един ляв прав и после  примгвайки да изрецитирам - продължаваме, продължаваме напред..ама и това не винаги ми се получава Rolling Eyes
Ама това е само във форума, в реала снобарея с много други неща Sunglasses

# 55
  • Пловдив
Еми к'во да ви кажа - гледала съм Mr. Green

# 56
дотук разбрах, че мъжът ми е нещастен, но не дотолкова, че да стане философ, и слава богу, че иначе гладни щяхме да ходим Twisted Evil.

докато си мерите там, каквото, на мъжете  Mr. Green, и преминете тематично през калиевия перманганат, простир/или простор newsm78 на пране с цветово издържани щипки, кое е по-правилно - моп или стирка, гладенето, готвенето, разпределянето на домашните задължения, общ или не семейния бюджет, с чехли, обувки или боси гостите, с килимче или теракот, та някъде към десета страница ще съм си намерила снобометъра да засека на колко е спрял  Flutter

интервюто за сноб клоб само от дипломиран поне в Йейл HR, иначе ще си е хубава работа, ама българска Twisted Evil

# 57
От снобария си затраях на миналогодишните форумски номинации, на които някой си ме обяви за хубавица и вкупом се втурнаха да вярват в това, и да го твърдят още достатъчно съфорумки, та да се и класирам там на някое от предните места. А не е вярно. Аз съм симпатична, висока дебеланка, на която затова не и личат много килата, защото някак си съм ги разхвърляла равномерно по себе си, а "балкона" отвлича вниманието като цяло, но красавица не съм. Всичко друго, което съм казала тук, е вярно, какво да правя сега... Не го повтарям от снобария, а защото няма какво друго да кажа. Rolling Eyes
А, и от снобария не съм си признала каква съм мързеливка. Макар че... то може ли да е мързелива сама жена на къща с четирима мъже, куче и котка? Thinking

# 58
  • Лутаща се
Може да е мързелива и само с един мъж и куче  bowuu
Ма пък ми е кеффффф............творчески безпорядък му викам  Mr. Green

PS: Снобско ли е да кажа, че приличам на аватара си?
Скрит текст:
Също толкова синя  hahaha

# 59
  • град-държава
Толкова съм мързелива, че могат да минат дни, да не казвам повече, че съвсем ще отече, докато се наритам отзад. Ми не, не се изтезавам с кеф, за да си свърша нещата.
По природа съм царицата на нищоправенето. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт