Какъв тип виртуален сноб съм?

• 18 899
  • 378
  •   1
Отговори
# 330
с държавен вестник се отказвам от темата  Mr. Green
тук само от четене се поглъщат огромни количества калории Mr. Green

Не пусна ли ти преди малко рецепта? Противоречиш си.  hahaha

# 331
подведоха ме Mr. Green
подхлъзнаха ме  Mr. Green и сега ако не спра, скоро няма да мога да минавам през вратата Crazy
и какво ще стане с всичките ми прекрасни рокли тогава  newsm78 ooooh! Grinning

# 332
  • София - Рим и обратно

и какво ще стане с всичките ми прекрасни рокли тогава  newsm78 ooooh! Grinning
Така не вАжиш, марки марки?? Naughty

# 333
йес  Laughing

от 'сготви, снимай, покажи'  newsm64, макар и мъчително бавно преминаваме към 'облечи, снимай, покажи'  Flutter  newsm19

# 334
  • в едно миланско село
йес  Laughing

от 'сготви, снимай, покажи'  newsm64, макар и мъчително бавно преминаваме към 'облечи, снимай, покажи'  Flutter  newsm19

уф, чак сега се усетих коя си  ooooh! Embarassed
давай роклите, в замяна мога да покажа (след малко) един качамак в медна тенджера и на селска карирана покривка  Mr. Green (без пръжки, обаче  Shocked)

Последна редакция: сб, 06 дек 2014, 21:23 от feiam

# 335
 Joy #Silly

точно ровех из купищата снимки и избирах дантелените ми рокли, и ти качамак newsm45, медена тенджера  tantrum и селска карирана покривка ignore2
благодаря, че спести пръжките wavey

# 336
йес  Laughing

от 'сготви, снимай, покажи'  newsm64, макар и мъчително бавно преминаваме към 'облечи, снимай, покажи'  Flutter  newsm19

уф, чак сега се усетих коя си  ooooh! Embarassed
давай роклите, в замяна мога да покажа (след малко) един качамак в медена тенджера и на селска карирана покривка  Mr. Green (без пръжки, обаче  Shocked)

Палмирка. Тя може да си позволи качамака, барабар ( Laughing) с пръжките.

# 337
предателки Crossing Arms

повече няма да си играя с вас Whistling Whistling Whistling

# 338
  • в едно миланско село
Joy #Silly

точно ровех из купищата снимки и избирах дантелените ми рокли, и ти качамак newsm45, медена тенджера  tantrum и селска карирана покривка ignore2
благодаря, че спести пръжките wavey

их че си, значи, слагай си дантелите, ще сменя набързо покривката и по Бижу ще ти кажа "полента ал неро ди сеппия"

(медната с дантелите е връх на снобарията, обаче  Sunglasses)

пп. Софи е виновна  Joy

# 339
  • София
Вижте какво, след като и зимната соната се разготви, значи много на зле сте го докарали.

# 340
кажи им го  smile3516
23 страници и нито едно потропващо токче  smile3513

само ядене, разни завързани имена пак за разни чесъни, ей, не можете да се разковете от тази кухня smile3512

в снобарска тема трябваше да ни заливат на талази прекрасни обувки, часовници, копринени рокли, във въздуха да се долавя 'шанел', да има много мъже с cohiba esplendido в ръка, а гленфидих /18 годишен/ и арарат /12 годишен / да правят вечерта само по-ефирна .

а вие - пръжки, та пръжки.  smile3516

# 341
  • София
Напълно разбирам справедливата Ви ярост, прелестна.

И понеже, точно както и в живота, всички си мислят, че любовта минава през стомаха на един мъж, аз, обаче съм живо доказателство, че това изобщо не е вярно, както виждаш, темата едвам с триста зора вегетира без да генерира особен интерес, точно както и пръжките.

Затова, можем спокойно да минем на коприната, кашмира, изящните обувки, часовниците, едвам доловим аромат на парфюм, смесен с с другия на една великолепна cohiba, мен ще извиниш, но ще остана на шампанско, докато реализирам някой много изтънчен флирт Simple Smile

# 342
  • в едно миланско село
всеки снобарее как си знае  Joy

не мога да позная материя без етикет (или, без да я облека  Rolling Eyes), но хубаво вино и прясна риба са ми от воле. (пресни пръжки - също  Twisted Evil)

(ако на мъж му позная (усетя) парфюма - нема грам шанс. ако бях мъж, щеше да важи и за жените. к'ъвто и аромат, ако не ми се слива с човека насреща, е загубено време).

по-добре по ядене да се познаем, отколкото да си душим парфюмите и опипваме коприните. а по пиене -съвсем идеално  Joy

# 343
  • София
Викаш-завой към тенджерите Simple Smile Обратно.

# 344
  • вятър в маслините, вятър над хребета
С парфюмите хич ме няма и мен, но познавам палто от естествен косъм. Особено ако е като лисицата на леля Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт