Коледни филми

• 283 695
  • 2 122
  •   1
Отговори
# 2 100
  • Sofia
Ех, защо я спряха тази телевизия Холмарк, чудни филмчета имаше.
Ами и аз това се чудя. Към Виваком няма и AXN каналите.

# 2 101
  • Дивата природа
CHRISTMAS KARMA | Official Trailer | само в кина от ноември 14

^в няКои държави {до края на годината поне за домашно гледане ; }

От визионерската британска режисьорka Гуриндер Чада [„Шутирай като Бекъм (2002)“, „Заслепен от светлината (2019)“], Коледна карма превръща един от най-великите романи в историята - „Коледна песен“ на Чарлз Дикенс, в радостен, пъстър и приятен коледен мюзикъл, който възхвалява съвременния Лондон и всички негови общности и култури. С участието на Кунал Найяр, Ева Лонгория, Били Портър, Бой Джордж, Дани Дайър, Лео Сътър, Пикси Лот, Чаритра Чандран и Хю Бонвил. С музика от Гари Барлоу, Нитин Соуни, Шазнай Луис, Бен Кълъм, Panjabi MC, Джаси Сидху и Малкит Сингх, филмът предлага еклектичен саундтрак, повлиян от госпъл, бхангра, коледни песни, рап и класически поп песни. Няма да можете да седите неподвижно!

Разказан от уникалната гледна точка на Чада и в нейния собствен отличителен стил, филмът резонира с майсторското изказване на Дикенс за човешкото състояние, изследвайки теми за предразсъдъци, приемане, помирение, идентичност и принадлежност. Вдъхновен от неостаряващия Frank Capra’s ‘It’s A Wonderful Life’ 46, „КОЛЕДНА КАРМА“ е празнична британска класика за нашето време и за поколенията напред, която насърчава силното послание да бъдем добри, да избираме любовта и да празнуваме настоящето.

от ЕЖЕгодните адаптации или само вдъхновени по *не просто* Коледна песен, когато Скръндза е предупреден от познат покойник, че ще го навестят духовете на «пъстрото Минало, сивото Настояще и мрачното Бъдеще» за да се промени навреме към по-добро.
Има безчет кино+тв Филми и Анимации, мини-Сериали, спец.епизоди, театрални постановки, видео-игри, аудио-драматизации, илюстровани книжки, претворени комикси... описвани в списъци:

EN.wikipedia/Adapt_Christmas_Carol или през imdb/Scrooge1901/#version_of

напр. предстояща популярна (ще) е от режисьора Робърт Егърс, който добре пресъздава атмосфера и исторически периоди; най-вече вероятно защото най-успешен му е най-скорошният, излязъл тъкмо по време на зимните празници “Носферату”, като за ролята на Ебенизър се спряга Уилям Дефо...

# 2 102
И на мен ми бе любима телевизионна програма..
Има ли как да направим петиция да я върнат пак в България? Дори бих участвала като доброволец с преводите и бг субтитрите ако се налага , но да ги има филмите Simple Smile

# 2 103
Преди сто години по Холмарк гледах сериала "Ед" с Джули Боуен,който за мен остава един от най-талантливите семейни сериали за всички времена... Вече не дават такива...

# 2 104
  • Някъде там
Всички искаме да я върнат, но според мен е за печалба. Повече печелят, ако се абонираш.
Дано тази година по нашите телевизии пуснат повече нови, че вече всички стари съм ги гледала.

Последна редакция: пт, 19 сеп 2025, 20:10 от daviz

# 2 105
Всички искаме да я върнат, но според мен е за печалба. Повече печелят, ако се абонираш.
Дано тази година по нашите телевизии пуснат повече нови, че вече всички стари съм ги гледала.

Дори и да се абонираме в официалния сайт, възможно ли е да се теглят филмите и да се качват в затворен канал (например телеграм) ?
Едва ли е възможно тегленето на филмите.

# 2 106
  • Свети Влас
На мен ми свалиха you tube, защото бях качила коледен филм на Холмарк заради авторски права... Не знам ако се качват някъде другаде даили ще има ефект....

# 2 107
  • Някъде там
Не мисля. Те за това й го махнаха от телевизиите.
Щях да казвам че мини сериалчето много приятно.

# 2 108
НВО 3
28 септември - 14:30
29 септември - 05.50

"Коледната песен на Каръл", драма, Великобритания, 2022; реж. Йън Фитцгибън, със Сърейн Джоунс, Джо Бранд, Марк Бентън, Роузи Кавалиеро, Джонти Стивънс, [12+]

# 2 109
  • Галифрей
На мен ми свалиха you tube, защото бях качила коледен филм на Холмарк заради авторски права... Не знам ако се качват някъде другаде даили ще има ефект....

Качето го в playtube

# 2 110
  • Свети Влас
Не мога вече. Изтриха ми you tube.

# 2 111
  • Галифрей
Не ме разбрахте написах playtube  не  ютуб. Playtube  е бг сайт и качват много неща там  не би трябвало да е проблем да качите филма там.

# 2 112
В плейтюб се качва цялото войо дори, хахаха.
А в ютюб са ми изтривали един акаунт заради качена песен с авторски права (на Митко Щерев беше), когато е  след 2 предупреждения, трият целия акаунт.

Ето ютюб канал със 108 коледни филма, някои са на Hallmark.
https://www.youtube.com/watch?v=GmRpEhk1AFQ&list=PLy76a_48PZn3oz … W7cgQm7jJPLoI6nAl

Последна редакция: сб, 27 сеп 2025, 23:44 от diziler

# 2 113
  • Свети Влас
Знам, какво е плей туб, вие не ме разбирате НЕ мога вече да сваля и кача клипа, защото ми е ИЗТРИТ канала в you tubе. Превеждам сериали и ги качвам в плей туб. Но този вече няма как, защото го бях качила само и единствено в you tube.

# 2 114
Този път аз не разбирам. Говорим за качване в playtube, а свалянето не е задължително да е от YouTube, може и да е от торенти разни. Или ако сваляте от YouTube, може да е без регистрация. А винаги може да имате и друг канал, от нов профил, вързан за gmail или каквото ще да е.
Тоест изтритият ви канал в тубата няма нищо общо с качваната в друга платформа. А от YouTube винаги може да си свалите клипове без sign in.

Общи условия

Активация на акаунт