Ето, не остана вече, първа Коледа очаква с трепет ЮНСКОТО човече - 8

• 31 502
  • 738
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Такааа, май хванах цаката на картофените пюрета. Вчера едва преглътнаха по 2 лъжици картоф и морков. Днес същото пюре го разредих с бая АМ и се излапа цялото Laughing
Явно тайната е в гъстотата Laughing
Ние сме на Фризолак.

# 61
  • Пловдив
до-ре-ми, ние сме на аптамил също, скъпичко е, но поне се води едно от най-добрите, не съм пробвала друго и не мога да дам отзиви Peace
моите момчета са на настроения спрямо храната, в момента и двамата правят много номера при хранене, единия не иска каши и пюрета, само мляко, а другия обратно, като съответно единия не яде пюретата и най-вече кашите, а другия не ще да си пие млякото Crazy Mr. Green

# 62
до-ре-ми, бързо да се оправиш!
От ЛЛЛ вече не ни четат активно. За АМ - всеки ще ти каже различно от кое е доволен и кое се пие от бебето.

# 63
Така е. Аптамил не му понасяше. Посл за кратко беше на Фризо, същата работа. С Лактана се родих. Бейбилов уж било същото. Докара ни колики каквито не е имал като новороден. Не е само до кое е добро, трябва и да го хареса Simple Smile

# 64
  • София
Видях,че дискутирате как се взима.кръв на бебче. Тъй като преди пет дни минахме по този път,докладвам веднага. Значи ако бебето ви яде сутрин към 6 и после към 9-10, го водите в някоя лаборатория по-близо да второто му хранене. Т.е някъде към 9часа за да му вземат кръв. Просто трябва да е минало известно време от хапването. Така ми обясниха от цибалаб. Относно взимането на урина мога да кажа как става при момченца. От аптеката взимате колектор, това е една найлонова торбичка с дупка отгоре. Пъхате пишката в дупката и прилепвате дупката по кожата на бебето( има някакво залепващо покритие по края й). Може да сложите памперса отгоре или просо да изчакате малчо да се изпишка. После урината я прехвърляте в чашка с капаче и носите в лабориторията.
Пак да си задам въпроса за ориза? Някой да разясни технология за приготвяне на пара и пасиране за пюре,моля.

# 65
  • София
Има и опция да дойдат вкъщи да му вземат кръв, поне за София де.

# 66
Леле изписали сте света  Mr. Green Аз съм на лов за коледни подаръци  smile3521
Едната племеница ще получи ръчно изработена кукла,другата ръчно изработена кутия за бижута,ама сега и търся гривна и обички.Освен тях имам да измисля подаръци на още 4 бр. деца и ми се иска да не са от големи вериги и магазини за играчки,отказвам да им пълня гушите  Crossing Arms

Иванка и на мен ми прави впечатление,че на картофа е много важна консистенцията.Маги го яде,ако е рядък. Peace
Днес яде тиква и се хареса. Mr. Green
до ре ми бързо да минава  Praynig
За кръв и урина се надявам следващата седмица да ходим,нали трябва да сме здрави.
Таси вариш и пасираш.

# 67
  • в Кошера
Тайра да ви е беличко и здравичко  Hug Каква е кашлицата(суха/влажна) и хремата (цвят) Flutter?

Мики, влажна е. Къртят секрети, което е добре. Секрецията мина обичайните си стадии - белезникаво-водниста, зелена гъста и в момента белезникаво гъста.
СRP-то е ОК, което ме поуспокои (малко  Tired), спазми на дробчетата няма... Та остава да се боря с този ш*бан вирус с ФР и инхалатора.  #Cussing out Twisted Evil

Предвид горното все още не съм захранила. Та кой знае колко ще ми е трудно след това.  ooooh! Tired

# 68
Всеки месец водя Петър да му вземат кръв, заради анемията и никога досега не са ми искали да е гладен, жаден, или някой да се е интересувал кога яде  Peace

# 69
Всеки месец водя Петър да му вземат кръв, заради анемията и никога досега не са ми искали да е гладен, жаден, или някой да се е интересувал кога яде  Peace
И при нас е така, като досега има около 7-8 взимания на кръв.

# 70
Тайра по препоръка на педи капах 2-3 дни смес от Шуслерова сол 6 и физиологичен.
2 таблетки разтварям в 10 мл. физ.р-р и капех по 3-4 пъти на ден,но обилно(разклащаш преди употреба).При нас помогна много,ако искаш опитай.

# 71
  • в Кошера
Тайра по препоръка на педи капах 2-3 дни смес от Шуслерова сол 6 и физиологичен.
2 таблетки разтварям в 10 мл. физ.р-р и капех по 3-4 пъти на ден,но обилно(разклащаш преди употреба).При нас помогна много,ако искаш опитай.

Правя същото.
Отделно давам на каката 3 х 1 таблетка.  Peace

# 72
Миналата седмица във вторник бяхме на ДК - Ники е станал 7300 (+300гр) и 71 (+3см). Биха ни за първи път Тетраксим
Скрит текст:
(водих много дълга борба да е 5 или 6-валентната ваксина, но след като говорих с хора от различни български институции, бях принудена да се предам)
Разбрах се с докторката на 1 Декември (възраст 6 месеца без 5 дни) да захраня, но в петък видях кървава нишка в изпражненията на бебо. Веднага ни предписаха Био Гайа и отложиха захранването поне до следващия петък, ако няма повторен инцидент. Доста се притесних, наблюдавам бебчо под лупа, спрях да ям/пия всички кравешки продукти, цитруси, яйца и ядки (Ники е само на кърма), макар че причината може да не е там. Засега не и имал втори памперс с кървави нишки.
Иска ми се да започнем да се захранваме, особено предвид факта че последният месец не е наддал много. Пък и като Ви чета за трудностите, които срещата със захранването, ми се иска да не отлагам прекалено дълго.

# 73
Здравейте!
до-ре-Ми, бързо оздравяване.  Peace
Mary_Angel, дано не се повтори и леко и безпроблемно захранване.  Praynig
Относно урина при момиченца - как става?  newsm78 Със сина ми не съм имала проблем, той винаги пишкаше като го оставиш по голо дупе и така (без колектор) му вземах урина. Но сега се чудя как ще стане?  Thinking

# 74
Деси, продават колектори за момиченце. Имат овален отвор и се лепят.
Мики, поздравления за избора на подаръци!
Хирургът изряза каквото трябваше, болката намаля чувствително! Утре като ида на превръзка пак ще опипа подутия лимфен възел и ще реши дали да ми дава АБ. Дано ми се размине! Пак ви благодаря за съветите!

Общи условия

Активация на акаунт