Ето, не остана вече, първа Коледа очаква с трепет ЮНСКОТО човече - 8

• 31 508
  • 738
  •   2
Отговори
# 660
Здравейте, и ние от два дни върнахме нощно хранене в два  часа през нощта Shocked А бях толкова доволна! Но през деня сякаш пие по-малко. Относно активността му - до преди седмица го държах само на нашето легло или в неговото креватче докато е бъден, понеже аз имам мании за чистота и видиш ли, да не се изцапа детето, но накрая се превъзмогнах, сложих едно одеало на земята и не можах да повярвам на чудото, което наблюдавах в рамките на няколко дни. Преди това само се въртеше от гръб по корем и обратно. Сега не само се върти по цялата дължина на одеалото, но и като часовник, започна да лази като червейче и да повдига ръце и крака, сякаш иска да се изправи на четири крака! Не знам дали това, че земята е твърда помогна или просто му дойде времето. Още нямаме зъби... И нещо сме заслабнали. Може и затова да си връща нощното... Rolling Eyes

# 661
Рибка, озадачена съм да чуя подобно нещо за Ишкиева, тъй като аз самата съм с категорично добри впечатления от нея. Преди около 3г. ни се наложи да се обърнем  към нея и макар да не е по нейната специалност състоянието на дъщеря ми, останах много приятно изненадана като научих, че тя (д-р Ишкиева де) я е наблюдавала при регулярните си посещения в дневния център, който по онова време дъщето посещаваше. Няколко посещения при  нея имахме, вкл. ни съдейства да минем ЯМР и всичко мина по ЗК без стотинка да съм дала....Та затова  съм озадачена от вашата случка...Не че я оправдавам,  но може би е подходила така, защото вече сте били на частно при нея, знам ли Rolling Eyes  Сори, нямам впечатления от други невролози детски.

Мики, и мен това с цирковата програма леко ме дразни, а за беда майка ми им е голям почитател smile3560  Тоя филм до неотдавна го гледах с  каката, сега боя се, ще се повтори и с Филип - майка ми лятно време като са събрани бабишкерките на пейките пред стария блок (в който съм отраснала аз самата) да го кара да демонстрира последните си "гениални умения" smile3544 Не знам това нейното остатък от професионална (даскалска) деформация ли е, що ли...Ще гледам  да не я се дразня. В крайна сметка смисълът от всякакви подобни игри е да стимулираме развитието на децата, пък всичко останало ще го игнорваме като ни занерви и така  Stuck Out Tongue Winking Eye

Относно нощните хранения, ние изобщо не сме ги преустановявали. Имаме минимум 1 такова, при това като последното е било към 23-24ч., а първото сутришно около 6ч. А има и нощи като последната, когато вероятно тормозен от зъбки сучи по нанайсет пъти почти перманентно #Crazy

Последна редакция: чт, 08 яну 2015, 15:39 от Miss Blondy~Redhat

# 662
Мики мерси! Скоро бяхме в Дебенамс, но не видях  ooooh! а до Некст само онлайн имам шанс, но и там не откривам полар, само памучни. Ако имаш линк под ръка  newsm78

Слави дава боц, целува ме по бузата и дава ръчички да го вземеш. Не пълзи и не обича по корем.
Изключително е привлечен от gsm-а ми и лап топа  Crazy

# 663
Здравейте,чеч
Чета ви редовно, по темата за невролога: водихме малкия още преди два месеца,заради мнениетмнението на една лекарка, че не се въртял достатъчно, е за мое щастие на детето нищо му нямаше, за всели случай обаче ЛЛ даде направление и за физиотерапия, където ме увериха, че малкият е по-мързелив, но ходихме на пет процедури. В резултат на всичко това детето започна да е много по дейно, а аз по спокойна, чче нищо му няма

# 664
# 665
Мики, голямо благодарско   bouquet
Някой захрани ли с глутен? Може ли да се започне направо захранване с овес ако не е давана безглутенова каша?

# 666
Здравейте!

MimincetoOo, благодаря за споделянето за нефролога. Аз си намерих в окръжна една нефроложка, много мила докторка, надявам се, че си разбира от работата. Това е преглед основно за вродени аномалии на бъбреците и пикочните пътища. Относно захранването и кърменето, аз не мога да се оправя. Всеки път яде различно от пюретата и кашата и кърмата ми не може да се регулира Sad.

Днес прегледах няколко клипчета в YouTube по темата за подвижността на 6 мес. и отново ми прави впечатление, че всички бебета са голички или леко облечени, не като моето с 3 ката дрехи. После го оставих в активната гимнастика по корем да си мрънка и докато мръдна до другата стая, сам се обърна, после пак го повтори. Та мисля, че като видя, че няма да го обърна, сам се справи идеално. Та сега мисля да съм по упорита с тренировките  Simple Smile.

Относно другите умения, научи се на боц за около 2 седмици. Сега учим дай и чао. Почнахме и книжката със звуците на животните.

# 667
Dari, точно днес ми направи впечатление, че Славян като е гол преди баня е много по-склонен да се движи  Thinking

Мики, гащеризончетата са велур, аз издирвам полар  Sad
Скрит текст:
Намерих само едно полар (fleece), но няма размер за нас  Confused

Последна редакция: чт, 08 яну 2015, 22:56 от Gaggi

# 668
Благодаря момичета за отговорите. Аз вчера тъкмо писах, че не стои стабилно и като я сложих пред тв-То, леле застана като голям човек поне няколко минути издържа Laughing. Сега почваме да учим разни маймунджулъци, ще пробвам и аз с боц, махане за довиждане явно е по-трудничко  Rolling Eyes. И на мен не ми допада идеята да дресирам бебето си, ама все пак нали искме да се развива, да общува някак си, така че няма как Crazy

# 669
Изтривам, че бях написала глупсост.

# 670
Хаха много съм спряла Гаги сори! Crazy Нещо не те разбрах.

# 671
  • Пловдив
Гаги, поларени гащеризончета тип пижамка преди време имаше в Джъмбо Simple Smile
иначе ние имаме едно такова http://www.mothercare.com/Mothercare-Circus-Star-Walk-In-Sleeper … 8,default,pd.html много е мекичко, поларът е тъничък сравнително, гледам, че е на разпродажба вече и няма много размери, но тук може да е налично в магазина в Сф.

# 672
Здравейте мамета Simple Smile
По темата с обръщането- и нашата си пада мързеланка..обръщала се е няколко пъти , но напоследък нещо я мързи..и аз съм съгласна с вашето мнение, че като са голи са по-активни, ама пусто като все я навличам и аз да я пазя и тя е като Мишелинче  Joy

за поларени гащеризончета, аз поръчах от тук-http://www.chochkobochko.com/index.php?route=product/category&path=69_73

Поздрави и усмивки на всички!

# 673
Здравейте!
Надя дава боц, дава ръчички като и кажа: "Ела, мама да те вземе." или "Дай ръчички на мама." Така дава и на всички, които и поискат ръчички. Когато иска някой да я вземе - също започва да вдига ръце. Също така и подава ръка за "здравей". Всички неща ги учим от повече от месец насам.

# 674
И ние все още не се обръщаме наникъде. Върти се, но дупето не може да обърне. По корем хич не иска да стои, започва да мрънка и аз й сменям позата. Иначе пък седи стабилно седнала, вече започнах да използвам столчето за хранене. Купихме й бънджи и в него я слагам за по двайсетина минутки, радва се мноого.  Laughing Докато я къпя също я слагам седнала докато измия гръбчето, пък тя с едни патенца играе  Grinning
Още не съм започнала да я уча на дай боц и махането с ръчички.

Общи условия

Активация на акаунт