Как да не те помним. Трудно ти е доста май. Стискам палци скоро да се пооправят нещата при тебе и болките да отминат. Не можеш ли да си вземеш детегледачка да ти помогне малко. 
Пожелавам ти новата година да бъде много по-добра от старата и да сте здрави най-вече, а с другото ще се справите.
иначе са главно със сьомга рибните пюренца, има някакво с филе от треска от Аляска на хип мярнах, но е за 6 + месеца, а моите момчета не си падат по по-едро смляното, казаха ми, че Ганчев имали и с хек. Не съм ги отваряла все още рибните пюрета, та не мога да кажа за какво иде реч, но много обичам сьомга, та си мисля, че няма да ми се стори такава гадост, на мен де, на децата не знам, то аз и спанак обичам, ама днес що стискане на усти видях при предложен спанак
, затова ти пиша тук. Много съжалявам, че нещата при вас се развиват по такъв начин. Надявам се вече да си се свързала с ЛЛЛ и да са ти дали някакви насоки (и АДЕКВАТНИ съвети) . Хубаво е, че сте се кърмили и си проявила упоритост и търпение, но и АМ не е края на света! и няма нищо лошо. Предполагам, че вече си пробвала всичко за което си се сетила, но все пак - помня, че наскоро мами коментираха, че бебоците не искат да пият топло мляко при зъбоникнене (при мен се случи веднъж, но не съм 100% че това беше причината). Няма да споменавам различни млека (не че ги знам много), но също си спомням,че мамите коментираха някакво АМ, което много се харесва на бебчетата, че било по-сладникаво, май. Никак не съм на "ти" с материята. Надявам се, мами с повече опит да се включат. А какво казва вашата педи? За акането според мен не е такъв проблем, особено ако на детето не му създава дискомфорт. При нас стана изведнъж- единия ден нормално (2-3 пъти), а на другия - нищо. На 3-тия ден сам се изака (гъсто), нашата пед-ка каза, че е по ленив и че извлича всичко от храната, нещо такова. сега като се храним по-рядко се случва да не е акал. За пиенето от шише - и моя синковец не обича вода. Случвало се е да погълне 10-тина мл, ама по погрешка, докато дъвче накрайника на чашата. Сега смятам да пробвам с чай (сега се сещам, че не съм пробвала да е леко затоплена - утре ще експериментирам). Дано нещата при вас се нормализират и всичко да се нареди
радвам се,е се завърна. Много неща са ти се струпали
. Стана ми много кофти като прочетох какво си преживяла, защото знам какво е да нямаш помощ, а още повече след като си имала и имаш такива здравословни проблеми. както казваш местенето, домакинстването и всичко друго ти се е отразило. но мисля, че трябва да отделяш малко време и за себе си. без значение какво ще правиш, може да са 15 мин, но да са си само за теб. Мисля, че така ще се почувстваш по-добре. А също и излизането. Това, че светлата част от деня е кратка, неминуемо се отразява. Но ако излизате на разходка (дори да е в мол, търговски център или друго) ще ви се отразява добре. Ако не - скоро ще се стопли, ще свикнете и нещата ще започнат да се нареждат. бъди силна
. Гледам да я давам към 15-16 вече, да й е по-лекичко на стомахчето
. Иначе реда няма значение. Ох, и моята Тедка почна да стиска уста на пюретата, на кашите, яде първите няколко лъжици и спира, почва се едно пеене, лаене, мяукане, преди с такъв апетит ядеше, всеки ден се мени, дано е период
.
. Иначе аз почти я отбих, днес дори си позволих две чаши шампанско, през нощта ще видим, как ще я приспивам
. Ами така де, само за биберон служа, мина на АМ, но като я приспивам давам гърда, че ме мързи сутрин да ставам. Ама усещам, че нямам вече нищо
. Ние вече стоим стабилно и даваме чат-пат боц
. От понеделник - животните
.
.
. Аз те помня, но ти мен не, защото доскоро не се включвах, но редовно си бях с вас, макар и анонимно
. Дано поне болките ти отминат по-бързо. Измисли нещо, как да лежиш повече през деня, а бебока да си играе до теб. Знам, че все има нещо за вършене, когато имаш сем. и малки деца, ама до колкото е възможно намирай време за почивка.
. Някой прави ли домашни каши и какво брашно купувате. Видях, че има био брашно от ориз. Какво друго има подходящо за каши?
ееин единствен път на обяд изяде към 100 г пюре. През другото време или няколко лъжички или макс около 50 г. Каша следобед малко повече върви, но пак не е цяло ядене.