Ето, не остана вече, първа Коледа очаква с трепет ЮНСКОТО човече - 8

• 31 538
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте!
Аз днес съм от недоспалите.  Tired Надя цяла нощ - от 00,30 до към 5,30 през 20, 30, 40 минути си мрънкаше.  Rolling Eyes  Към 3,30 я взех при мен на леглото, но това не промени нищо. Sad Не е гладна - не търси да суче. Давам и биберона и тя се завърта на една страна и заспива. И така до... след малко.  Crazy Тъкмо задрямвам и пак.  #Crazy В 6,30 ч събудих да яде, до 7,30 игра и слава богу до 9,30 и двете спахме. След това, обаче, направо ме измъчи. Спи и се, че две не вижда, очите и едва стоят отворени, ама не заспива. Само мрънка и като я взема и млъква. Чак преди малко заспа. Направо...  Whistling Не ми дава да видя дали венеца е подут, а нищо не напипвам. Дали са зъби?  newsm78
Аз в пюретата вече не слагам кърма и нямам намерение да купувам АМ - да слагам. С кърма разреждах първите 3-4 дни, но ефекта е същия, като без кърма - картоф не харесва, всичко друго - яде, но най- е доволна като и кажа: "Браво!" и като и пляскам с ръце, защото знае, че идва ред на млякото.  Rolling Eyes  

# 106
Mary_Angel , аз бях питала за болки след секциото. Много бързо се възстанових, нямах абсолютно никакви оплаквания, даже и чувствителността на кожата се възвърна. Но миналия месец се случи да ме пробожда над операцията, а сега наскоро пак, но продължи към 2 дни, затова ми стана странно. По принцип се занимавам с танци. Засега само вкъщи тренирам, за да не изгубя форма, но оплакванията не идват оттам. И по тази причина питах дали има и други майки с някакъв дискомфорт след секциото.

# 107
little afternoon благодаря тези, дори не съм ги срещала в търговската мрежа

# 108
Gaggi, каката не си спомням как точно съм я хранила, но АМ със сигурност не е пила. Когато се налагаше вечер да ме няма, разреждах каша, така че да тече през биберон.

Бебка сега яде на обед зеленчуково пюре и следобед каша. И на двете хранения предлагам по около 100 грама и дохранвам с кърма от гърда. Отдавна и капчица не мога да изцедя, но бебка си взима каквото и е нужно.

Днес лекарката ме изненада като каза никакви зеленчуци от фризер newsm78

И да се отчетем: Направихме изследванията за след 6 мес и минахне на нефролог.
Отделно минахме и на гастроентеролог и сме с диагноза ГЕР Sad

# 109
Kalio на какво основание ви поставиха диагноза ГЕР?

# 110
  • София
Kalio,сега разгледах какво точно е ГЕР и все си мисля,че е добре да идете и на друг лекар за второ мнение.Пише,че кърмените бебета много рядко имат рефлукс.

# 111
Кальо,  Hug

Гугито, имаме блендер Мулинекс, но не съм   доволна. Не става фино смляно. Някой тук беше млял с кафемелачка. От цели зрънца също ми се получава, ако го разваря до разпукване на зрънцето. И да  не  е фино   пасирано  си го дъвче.

# 112
  • Пловдив
Мама Барба, много благодаря за инфото, за жалост нямам кафемелачка и не се сещам от къде мога да купя, а май блендера е малко на принципа на пасатора, при мен с него ефектът е частичен и не се получи номера, буквално се чудя как да процедирам, сетих се евентуално да счукам с хаванче, дали няма пък да стане Thinking
Калио, и от мен Hug Hug Hug, аз също се притеснявам за моето малко момченце, че още се случва да повръща, на АР формула сме, на всичкото отгоре на аптамил напоследък няма внос АРа, да видиш преди няколко дни как обикалях една вечер таткото като се върна из града да търся мляко, добре, че намерих две кутийки Rolling Eyes също се замислям за гастроентеролог, вие на база на какви симптоми се сдобихте с тази диагноза Thinking Rolling Eyes Hug

# 113
Здравейте момичета , отдавна не съм писала Simple Smile)) да се похваля , на в сряда на консултация ни изтеглиха  9кг и 65см, Simple Smile))) 98% сме на кърма, от мреме на време към последното хранене добавям две дози АМ! Преско все още не се е обърнал напълно, мята се много но до половина Simple Smile)) още не съм захранила, мисля другата седмица! А и в този ред на мисли , понеже от месец и седмица, Преско не се изхожда по голяма нужда, (чакам по 5 дни и правя клизмичка, два дни след това се изхожда и пак нищо сам не прави) , та педи ми каза този мисец до края да сме само на плодови пюрета, защото е едричък, и най важното, да захраня с киви, и то не сок, а да изчижда от плода Shocked Simple Smile)) добре че не ги слушам ами събирам инфо от нашите теми Simple Smile))))

# 114
Елси браво мила  newsm51 много се радвам, че ви се е получила фотосесията !
Киви
за зхранване  Rolling Eyes Не е ли по-добре, сок от круша примерно  Thinking

# 115
Като бебе връщаше мляко след хранене. Последните два месеца повръща на фонтан много често. Понякога дори 2 часа след хранене. Повръща пресечена кърма ( не знам дали го описвам точно). Положението е по-добре след храненията с пюре и каша, но след кърмата се преобличаме и двете по няколко пъти.

Диагнозата ни я поставиха по симптоматика. Не я гледаха на ехограф Sad Изписаха ни сироп Гастротус. И личната лекарка ми беше казала с него да пробвам. Днес ще го взема и ще пиша дали има ефект. Като цяло той не лекува, но би трябвало да намали повръщането.

# 116
Да се похваля вчера (на точно 6 месеца) захраних Ники с картоф. Горкото страшно много се чудеше какво пък сега му се случва. Близа, смука, мляска с интерес и накрая направи физиономия на отвращение и изплю по-голямата част от това, което имаше в устата си. Днес продължаваме с опитите.

Вчера с него ходихме на бебешка гимнастика в КиндиРу, на мен лично доста ми допадна и смятам да запиша курса. Поне ще имаме малко разнообразие в дългите зимни (и най-вече самотни) дни. Ако някой се интересува може да прочете повече на http://www.kindyroo.bg/

# 117
И аз много го гледах това КиндиРу, обаче още беше малък, сега може да е по-подходящо. Вие в кой център ходите?

Кальо  Hug И Славян ми повръща често... май не на фонтан, но поне по 2 пъти на ден  Tired страх ме е да го заведа, да не ни шибнат тази диагноза ей така без сериозно основание, като гледам май няма лечение...

Магдалена, как киви  ooooh! пробвай с тиква.

# 118
  • София
Това киндиру много добре звучи. За съжаление на нас чисто логистично не ни е възможно в тези сутрешни часове.

# 119
Здравейте!  Hug
Днес моето момченце става на 6 месеца колкоо бързо,наистина лети времето...  Heart Eyes Ние също сме само на кърма и се надявам да не се налага да дохранвам с АМ  baby_neutral бебчо наддава добре захранваме с  домашно приготвени пюренца. Днес даже му направих за пръв път картоф+пилешко,но изобщо не му хареса,изплю всичко и почна да се сърди... Tired Андрей също е много крив от две седмици,направо ме побърква!Иска само на ръце и да се оглежда,седна ли  веднага почва да скимти и реве  ooooh!   ooooh!  ooooh!  ако кажа на ММ че съм изморена той ми отговаря аз ходя на работа а тии ЦЯЛ ДЕН ГЛЕДАШ ТВ и се оплакваш  #Crazy  #Cussing out  #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт