Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer~и тв партньори~Нови проекти на Еркан и Хатидже~102

• 37 131
  • 738
  •   1
Отговори
# 15

Здравейте мили момичета,

Ани, много благодарим за новата ни тема. много бързо ги изписваме.

Ама пък за кой ли път да напиша, че като нашата първа страница с толкова информация, снимков материал, толкова много образи,  толкова много  новини и линкове - направо  божествена енциклопедия.

Като толкова много пъти съм гледала клиповете на Ети 80 за Галип и Сабиха - сега в момента, когато чета първата страница и Ани пак е сложила клиповете на Ети 80......ето.....забих се в тях и  един час и 30 минути бях там.......гледам.....слушам.....любувам се......мечтая си........няма спиране!!!!!

Побъркана работа. Забравих и тенджери и тигани.....
Впрочем само сварих ориз с прясно мляко и от вчера  свински пържоли с кисело зеле......това е.....

# 16
Привет на всички слънца в новата златна тема. Hug Hug Hug Hug
Мамче,много ни е хубава къщичката newsm10 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
Дано да няма проблеми с нета, че  hit

# 17

Ани, пак за кой ли път да пиша - човека си уважава първо зрителите, второ колегите, трето близките и най-вече себе си.
Ето и снощи. Ами интелигентна работа. В такива моменти винаги е  облечен изключително  с вкус  - ама винаги с костюм, с подходяща риза, задължително добре подбрана вратовръзка, подходящи с вкус обувки....нямам  думи.

Само като го гледаш изпитваш уважение и признание. Машалла!!!!

Човека си е  направо европеец.

# 18
  • Плевен / София
Диди,Сиси Hug
Момичета представете си една голяма плазма ....сядайте, вземайте по една чаша и да започваме....

"Ако миналото на другия беше ваше минало, ако неговата болка беше ваша болка, ако неговото ниво на съзнание беше ваше, щяхте да мислите и действате точно като него. Когато осъзнаете това, идват прошката, състраданието, покоят."
Екхарт Толе

може ли линк за Парченцата от снощи....не помня къде беше сложен.... ooooh!

# 19
добър вечер  Hug

Ани Благодаря за вашата тема   bouquet 

хубава серия, толкова вълнуващо е преминаването на епизод 2 Simple Smile
Erkan Petekkaya & Nurgul Yesilcay супер шоу  Heart Eyes

# 20
А за държанието и усмивките.....ами великолепни.  Как може винаги да се усмихва,  въпреки, че е толкова изморен, дори преуморен от работата си.
Като че ли неговият дух е енергиен носител на силата и светлината  на божествената  му осанка, на божественото  му тяло, на божествената му мисъл.........самият Свети Дух.

Винаги усмихнат, винаги  купонджия,  винаги  умее да владее духът си, чиято енергия  задвижва сърцето му.

Съвсем малко хора могат така да излъчват оная положителна аура, която го извисява над всички.

Ние -   неговите зрители сме горди от съдбата, че живеем в едно и също време с този   гигант - колос, че неговия душевен мироглед  като че ли го усещаме чрез вибрациите  на   вечно тръпнещата му душа.....че  сме съвременници на  това почти  извънземно  божество.

Дано Бог му даде сили и енергия  да радва милионите по Света с ненадминатата си  игра на екрана.

Да ни е жив и здрави......А м и н......

# 21
Сиси, ама много е отслабнал нашия любимец, с толкова много жени около него, измъчили са го. #Crazy

# 22
Простете ми, не мога да остана равнодушна  оценявайки работата на Еркан.

Не зависи от мен.

Сякаш  в душата си имам програмиран чип, който ръководи пръстите ми и те пишат.

В този дух мога въобще, ама въобще да не спирам цяла  нощ.

Може би е откачена работа, но това е положението!!!!!

Простете ми. Приятна вечер.

# 23
Линкове за гледане сериала на живо

# 24
Сиси, ама много е отслабнал нашия любимец, с толкова много жени около него, измъчили са го. #Crazy

Диди, един път в едно интервю рускините пак го започнаха, че много е отслабнал - може би през октомври  беше. Той отговори, че трябвало да има друга визия в новия филм.

Зрителите като го гледат да не си представят  Ръза бей от Дилата.

# 25
Момичета, в колко часа ще започне - не беше ли в 20 или 20.30 часа?

Хайде да видим  Дефне какви ще ги надроби сега????

# 26
Здравейте момичета  Hug
Извинявам се, че закъснях и пуснах късно линковете за гледане на епизода  Praynig

Ели  Hug Злати  Hug Гости  Hug Диди  Hug на линия ли сте момичета  Peace
Радвам се, че темата ви е харесала и благодаря за всички цветя  Hug

Дано нета тази вечер работи за нас  Praynig Praynig Praynig Praynig
Приятно гледане на епизода  Hug

# 27
  • Плевен / София
Ани wavey  love001

# 28
Ани благодаря за страхотно оформената тема  Hug

Гости драго ми е  Hug и на Йозджан съм гледала игралните му филми ,любим ми е Моят дом си ти ,след това е Огън и вода в класацията ми и Млечният път гледах, Асмали конак само някакъв като игрален филм, а самия сериал не можа да ме прикове на екрана.

Приятно гледане момичета  Heart Eyes

# 29
Диди,Сиси Hug
Момичета представете си една голяма плазма ....сядайте, вземайте по една чаша и да започваме....

"Ако миналото на другия беше ваше минало, ако неговата болка беше ваша болка, ако неговото ниво на съзнание беше ваше, щяхте да мислите и действате точно като него. Когато осъзнаете това, идват прошката, състраданието, покоят."
Екхарт Толе

може ли линк за Парченцата от снощи....не помня къде беше сложен.... ooooh!

Слънце, много благодарим. Ще се възползваме от поканата.
Аз тук си имам ракийца, пуканки, кисело зеленце и ала  бала.... но като почна да гледам някой филм цялото ми внимание е на екрана.

Умът ми е там. Не разрешавам никой да ме беспокои.

Общи условия

Активация на акаунт