Кaderimin Yazildigi Gun -Денят, в който е написана съдбата ми .

• 93 324
  • 731
  •   1
Отговори
# 600
  • близо до брега на морето
Къймет ханъм е винаги с една крачка преди Дефне - записът на разговора между Дефне и Максут е в нейния телефон. Shocked Shocked Явно жената се справя и с електронна техника...
Да бе-докато не можеше да пусне диска-сега излезе с тоя трик-по добра и от мен с техниката Joy Joy Joy Joy

# 601
Много "на помпено " ми е това желание на Керем за покровителство над Елиф ,че и голямата му любов....

# 602
 Joy Joy Joy Joy JoyГоляма хрумка на СЦ за това изпълнение на Дефне ,инсценира взлом ,кражба ...що  ли ...Божееееееееее

# 603
Ках бая кахъри ще бере ....Елиф ,Дефне ,майка ѝ, Керем ,Къй ,Максут ,полубрата на Ел ..цяла орда,кръгов огън и до него само приятеля му  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

Последна редакция: вт, 17 мар 2015, 22:41 от sofia26

# 604
Толкова плоско е това изпълнение на Дефне ,че ми се повдигна направо /извинявам се/

# 605
Олееееееее,всяка персона от Юрукхан си има собствен"Интерпол" Joy Joy Joy Joy Joy

# 606
Сега гледам тия двамата (Якуб и жена му) сетих се за думите на Къймет-малко ум си и дал, боже не и го вземай.Тия двамата са си лика прилика.Въх тези чак прегърнати-Дафне ще мине по морафети и майка си  ooooh!

# 607
Назлъ нерде отпраши с тази раничка на рамо????

# 608
Назлъ нерде отпраши с тази раничка на рамо????
Назлъ лъже че ходи в общинското училище , а се връща и се облича с униформата за частното училище което и плаща Кахраман.

# 609
Нерви ,благодарско! И на мен ми се искаше така да постъпи,браво !

# 610
Започнах да се изнервям........докога ще се разтягат тези интриги??? И това с Керем сега.....що за тъпа идея на сценаристите. Мисля че ако така продължават сценаристите, рейтинга на филма ще започне да пада и изобщо няма да се очудя. Бива наивност и добродушие, но чак пък такъв глупак да го изкарват Кахраман.....Повдига ми се от Къймет, беше ми много симпатична в началото, обаче с тези нейни игрички и все уж за доброто на този или онзи.........а в крайна сметка излиза че е комай само за нейното/тяхното със Зия бей спокойствие заради тайната около Якуб. Това рано или късно ще излезе наяве, пък и в крайна сметка той е голям мъж......а и Зия бей си му е истинския баща. Незнам, но на мен наистина взе да ми писва.

# 611
 С риск да бъда "замерена "сабах ,сабах на ранина по огряло слънце да си го кажа.
Малко тъповатичък ми беше епизода ,аз почувствах срив и в СЦ и в изпълнението на ГГ. Тази "гениална" измислица на Дефне ,май и на майка ѝ за обир ,промъкването ѝ в леглото при Ках ,сякаш той няма да се усети ,както и разбра ,това нахилване на Керем и неговата ангелска добродетел да закриля Елиф ,така ли не прозря ,че тя не го обича ,"мъжкото му изправяне"срещу Ках ,този човек ,който си заложи живота срещу неговия. "Покупко-продажбата "на Якуп -Шукран,дългите ръце с впилите се отровни нокти на Къй навсякъде и във всекиго-ВСЕСИЛНАТА ЦАРИЦА-МАЙКА- да запази семейството и на всяка цена да продължи рода Юрукхан.
Честно казано единствен Ках има тази привилегия ,дадена му от Бога да продължи рода ,защото само той го заслужава ,умен ,човечен ,добронамерен ,обичащ близките си ,Направи грешки ,неизбежни ,произтичащи от семейното му положение ,но не той бе "автор "на тази" пиеса" , а отново незнаещата към какво води "великата"си фамилия Къй...никак не е случайна тази нейна игра ,не е само заради Якуб...има нещо ,което ще засегне лично нея ,иначе не би си струвало това "разклащане " на сериала от страна на авторския екип?!?!?
Елиф .....заблудена отвсякъде ,не я упреквам за ината ѝ произтичащ от безсилието ѝ...колкото и да е бедна и тя си има достойнство
Максут ,изкара ѝ ангелите от страх ,а дошъл само да я види ...
Полубрата пали на четвърт ,дано Невал ханъм го отнесе там ,щото тя си го повика....

Надявам се превода да ме опровергае,дано аз съм сгрешилата !
Слънчев ден на всички !
ПП Съгласна съм с коментара в пост 610! newsm10

# 612
Тази актриса която играе Къймет и в друг сериал "сезонът на лалетата" пак беше такава властна Царица Майка и всичко около нея се въртеше и всеки като паленце и коленичеше и угаждаше, та имам чувството вече ,че сценариите ги пишат за нея специално,
повече сериал с това бабе няма да погледна .........................и Кахраман ако скоро не прогледне откъде му едват "добрините" ще прогледна аз .................

# 613
Тази актриса която играе Къймет и в друг сериал "сезонът на лалетата" пак беше такава властна Царица Майка и всичко около нея се въртеше и всеки като паленце и коленичеше и угаждаше, та имам чувството вече ,че сценариите ги пишат за нея специално,
повече сериал с това бабе няма да погледна .........................и Кахраман ако скоро не прогледне откъде му едват "добрините" ще прогледна аз .................
newsm10 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Гледах я и в лалетата, провинциална богаташка ,гонеща една илюзия ......злобна ,но победена от безразличието на "възлюбения си" .тя тогава беше в "ролята на Дефне"неискана ....
Лошото е ,че и този сериал го уеднаквиха с останалите ,както се казва "Драха лисицата до носа..."

Хубав ден ,Нерви ! Не го приемай толкова тежко ! Кино е , измислица! Hug Hug Hug

# 614
Добро утро Hug Hug Hug
Виждам,че на всички ни идва повечко ,,добрините на Къймет,,и Дафне.Толкова наивен го представят Кахраман,че вече даже не е за търпене.Познавайки добре жена си и майка си-продължава да е маша в техните ръце.Единствената му грешка според мен е,че не каза по-рано за бебето.Снощи май пазителката на рода Йорухкан показа на Елиф документ подписан от Ках. и тя тогава взе решение да се омъжи за Керем.А Ках. какъв документ погледна в колата-има ли нещо общо с Елиф newsm78.Още не се е явил пред тях тоя новия-той кви ли ще ги забатачи ooooh!Надявам се,да е съчма и в крайна сметка всичко да се върне като бумеранг срещу Невал и щерка и.Но истината е една-толкова много интриги и драми са в повечко.Ще видим какъв е рейтинга след малко.Лек ден Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт