Кaderimin Yazildigi Gun -Денят, в който е написана съдбата ми .

• 93 100
  • 731
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Гери, питаме те най- любезно и учтиво: Ще я отвориш ли тази 23 серия? Да чакаме или да не чакаме? Ясно и разбрано!
Peace

# 691
Отговорът на този въпрос ще получиш във Vbox - в групата......и ако хубавичко се помолиш, госпожата може и да те включи......т.е. ако тя поиска, останалото е бла бла......На това му се вика изнудване.

# 692
Ако пусне, пусне. За един филм да се молим...На доктор за живот се молим ... и тук  ли?

# 693
  • София
Ако пусне, пусне. За един филм да се молим...На доктор за живот се молим ... и тук  ли?

Ами иска да набере членове за групата си и хората да и се молят за приятелство, за да могат да гледат филма. Това е. Въпрос на "принципи". Боже, Боже! Жалка история.....

# 694
http://vbox7.com/user:gerisezoni#0 Тук пише, че 23 еп. тази вечер може да се гледа само  от приятели.

# 695
Честно казано говорите общо за някакъв проблем, а какво точно се е случило, за да не можем да гледаме серията, аз не разбирам? Някой ще внесе ли яснота в конкретика?

И второ - каква е идеята момичето да си набира приятели за групата? Пари ли печели от преводи, защото само така мога да я разбера Simple Smile

# 696
В общи линии проблемът е че госпожата която превежда се е изпокарала с другите преводачи, работи сама, трудно й е, но не иска да си го признае. За сметка на това не пропуска да подчертае колко много усилия полага за да можем ние да гледаме филма. Ще качи серията когато тя реши, т.е. държи хората зависими. Последният й хит е групата, влизаш само ако те одобри, т.е. ако си "приятел" - гледаш. Който не й е симпатичен ....ще чака. Това което прави в момента, си е чиста проба изнудване. Просто в момента си популяризира групата, затова набира членове, а целта е да ни покаже колко много са поддръжниците й. Лично аз отдавна гледам филма на руски за да не се съобразявам с нейните настроения. И понеже съм пряма и откровена ще кажа че работата по превода е трудоемка, но никой не я е накарал на сила да го прави, а след като е наясно с това и е започнала -  или го прави безрезервно или не го започва. От постъпката й днес, какъв извод да си направим, а?

# 697
Стигнах до 16 серия .. много интересен сериал . Peace

# 698
# 699
О, преведен епизод?! Е, редно е да изкажем благодарности!

# 700
# 701
Няма ли втори трейлър вече? newsm78

# 702
  • близо до брега на морето
Ух, бе-разгеле Party

# 703
Май голяма тъпня става този сериал с образа на Дефне  newsm78 newsm78

# 704
Лъже тая гадина Дефне, не е бременна.......това измислиха с майка й. Още в началото на филма докторката й каза че никога няма да може да забременее. Е как точно за развода се случи ....... Аман от тия нейни номера, няма да се откаже и това е. Дори и да е вярно, след всичко което се случи отношенията им никога вече няма да са същите. Ще съжителстват насила........а това живот ли е? Ама......жени всякакви.

Общи условия

Активация на акаунт