Кaderimin Yazildigi Gun -Денят, в който е написана съдбата ми .

• 93 153
  • 731
  •   1
Отговори
# 660
Този трейлър не го бях виждала, затова го споделям тук. Simple Smile От днешната тур. преса.

http://gecce.com/dizi-galeri/fragmanlar/kaderimin-yazildigi-gun- … -bolum-2-fragmani

# 661
Това беше 2-ри фрагман.

# 662
  • близо до брега на морето
Тази серия ми хареса Laughingеле моментите между Елиф и Кахраман Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Керем ме дразни-инат,глезен и самовлюбен хлапак.Как щеше да живее с жена,която обича и мисли винаги за друг.Накрая той ще страда-благодарение на гениалните  идеи на баба си
Къймет взе да си плаща,сега е ред и на Дафне
Якуб и цялото му фемили-са си лика прилика.Досега голямата щерка ме кефеше,тая вечер и тя мина чертата.Никой не е виновен,че баща им е извънбрачен син и е без грам сиво вещество:lol:.То само глупости измисля и Шюкрян му се връзва-но така или иначе всичко взе да излиза на яве.И тая тайна ще лъне скоро-Дафне нема да мълчи-тя от злоба ще се пръсне Mr. Green

# 663
Lu, според теб кой ги щраква със светкавица накрая, докато се целуват? newsm78 newsm78

# 664
Lu, според теб кой ги щраква със светкавица накрая, докато се целуват? newsm78 newsm78
Идея си нямам Rolling Eyesно някой определено ще ги види.Нямам търпение за трей, че и серия даже

# 665
За светкавицата........оня змия Невал, нейна работа ще да е. Ама.......свлачището тръгна и няма да има спиране........всеки ще си плати, че и с лихвите. Казах аз че на Къйметчето лошо й се пише и че Зия бей ще я накаже, ама тя пък не спря да си вре носа навсякъде .......Е накрая хитрата сврака .....с двата крака.
Сега да видим другите две змии и онзи Ибрахим той какви ще ги сътвори.

# 666
Имаме трейче и то хубаво-мернах го Peace

# 667
# 668
# 669
Страхотен трейлър - но за кого ли е пистолетът в ръцете на Дефне? Shocked newsm78
И да не стане така, че полубратът ще спаси сестра си? newsm78 newsm78

Страхотна галерия от снимки за 24 еп.  Peace

http://www.startv.com.tr/foto-galeri-detay/dizi/kaderimin-yazild … um-fotograflari/4

Последна редакция: пт, 03 апр 2015, 23:45 от jupetrov7

# 670
Цитат
И да не стане така, че полубратът ще спаси сестра си?
Нищо чудно! Той видя, че и двете не ги бива в главата.А и кръвта вода не става.

# 671
  • Варна
 wavey  Трейчето с буквички: newsm10
http://vbox7.com/play:17fbfdab97

# 672
  bouquet HugБлагодаря.Няма да им е лесно,всички са против връзката им.Но любовта им е силна-дано успеят с всички интриги и капани които ще им устроят.Кахраман е силен характер-ще се опълчи на всички-в момента са само двамата и тяхното дете срещу семействата им.Дафне явно продължава да заплашва Къймет с тайната на Якуб-макар,че тя вече ще изплува си мисля. Какви ли изпитания още им предстоят Thinking-сигурно са много,иначе болуми йок LaughingЛек ви ден,момичета Hug Hug Hug

# 673
  • Варна
 bouquet HugБлагодаря.Няма да им е лесно,всички са против връзката им.Но любовта им е силна-дано успеят с всички интриги и капани които ще им устроят.Кахраман е силен характер-ще се опълчи на всички-в момента са само двамата и тяхното дете срещу семействата им.Дафне явно продължава да заплашва Къймет с тайната на Якуб-макар,че тя вече ще изплува си мисля. Какви ли изпитания още им предстоят Thinking-сигурно са много,иначе болуми йок LaughingЛек ви ден,момичета Hug Hug Hug
Тя тая кобра-Къймет- нали се изнесе?! newsm78 Какво дири пак в конака? Или за нуждите на сценария набързо ѝ мина сръднята и пак начело на родата - да плете нови интриги и да сее отрова навсякъде. #2gunfire

# 674
Тя тая кобра-Къймет- нали се изнесе?! newsm78 Какво дири пак в конака? Или за нуждите на сценария набързо ѝ мина сръднята и пак начело на родата - да плете нови интриги и да сее отрова навсякъде. #2gunfire
сина и Кахраман я връща, а и тяхното изнасяне в този дом е само за плашене на гарги

Общи условия

Активация на акаунт