Отговори
# 690

А, Еми и ти можеш да отговаряш за тях... Mr. Green
аз попринцип си имам регистрация,но само си чета не пиша на никого,не обиждам никого..така че всичко мога hahaha hahaha

при футболен клуб левиерез...ретуитнали са две снимки от тойота,трейлъра на уилям за воалът и това е..ретуитват и снимки на уилям и ели...ретро hahaha постоянно и така...друго няма

иначе туитите на ели последни ги няма и така

# 691
Вижте сега, Thinking....аз съм блокирала онази цинична йорданка и какво излиза...като искам да вляза в профила и...

@PistasYTips is blocked

Are you sure you want to view these Tweets? Viewing Tweets won't unblock @PistasYTips.

# 692
а някой клуб от Wiliam LEVY Womens да е блокирвал...като босненския който сякаш се препарира на датата 6-ти декември hahaha hahaha

# 693
Вижте сега, Thinking....аз съм блокирала онази цинична йорданка и какво излиза...като искам да вляза в профила и...

@PistasYTips is blocked

Are you sure you want to view these Tweets? Viewing Tweets won't unblock @PistasYTips.
това е когато ти си блокирала някой...и не можеш да го гледаш...по default  hahaha обаче можеш тук да кликнеш и пак да му виждат туитите без да отблокирваш...но ако и ти си блокирана от този човек няма начин

# 694

това е когато ти си блокирала някой...и не можеш да го гледаш...по default  hahaha обаче можеш тук да кликнеш и пак да му виждат туитите без да отблокирваш..
Досега не ми се е налагало да поглеждам в профила и...сега проверявам блоковете и попаднах на това...

# 695
ами право е на всеки...нещо като не му се нрави...все пак hahaha и химе е права..щом е позволено...значи е ок

# 696
 Mr. Green

Dramas Queen @dramasqueenx  ·  1h 1 hour ago
@jackybrv Que pena!! Siempre te tuve por una señora, pero veo que me equivoqué! Ahora andas de amiguita de la zorra del universo!

@jackybrv Venganza??? Mejor cuida a tu marido, mira que el karma devuelve todo!

# 697
и химе е права..щом е позволено...значи е ок

Не си сериозен.....да слага граница,само защото някои харесват други сериали и Майте... Shocked
Ами аз съм от Ливърпул....защо не ме блокираш тогава....или харесвам  Кими,а ти Алонсо....Не може така ... Naughty ooooh! ooooh! ooooh! Трябва да има свобода.....

# 698
Mr. Green

Dramas Queen @dramasqueenx  ·  1h 1 hour ago
@jackybrv Que pena!! Siempre te tuve por una señora, pero veo que me equivoqué! Ahora andas de amiguita de la zorra del universo!

@jackybrv Venganza??? Mejor cuida a tu marido, mira que el karma devuelve todo!
кармата верно си е карма hahaha но аз не разбирам какво е направила жената толкова...тя не се е лепнала сега за химе...и двете нали са миски..жаки нали и даваше съвети.. hahaha вече дали за уилям или за снимачния процес не знам...но това са подробности hahaha hahaha имах предвид,че те не са гъсти от сега... но тия се хващат за всичко...то много им се събра hahaha hahaha

# 699
JACKY BRACAMONTES @jackybrv  ·  5h 5 hours ago
Al que obra mal... Definitivamente, le va mal!!! 😡😡😡 Hay un Dios!!!

“@carlaestrada: Gracias JACKY por nuestra tradicional cena de Navidad!! ” gracias a ustedes!!!!

# 700
и химе е права..щом е позволено...значи е ок

Не си сериозен.....да слага граница,само защото някои харесват други сериали и Майте... Shocked
Ами аз съм от Ливърпул....защо не ме блокираш тогава....или харесвам  Кими,а ти Алонсо....Не може така ... Naughty ooooh! ooooh! ooooh! Трябва да има свобода.....
ами може уилям пък да и е дал някакъв повод Mr. Green Mr. Green знае ли човек Grinning Grinning иначе е необяснимо детинско hahaha и дребнаво ,но имах предвид,че е нещо позволено в тази мрежа...не е престъпление всмисъл,че си е в правото попринцип

# 701
JACKY BRACAMONTES @jackybrv  ·  5h 5 hours ago
Al que obra mal... Definitivamente, le va mal!!! 😡😡😡 Hay un Dios!!!
на нея кой и прави зло newsm78 newsm78

който върши злини,получава злини!! има Господ!! това дано не по нашата тема...защото ще значи че има проблем hahaha но може би еи жената си има терзания Thinking Thinking

# 702
вече съм все по убеден....че този до Жаки е уилям...може да му се вика Уилям Изрязания hahaha hahaha но слава Богу не Отрязания Naughty Naughty Mr. Green Mr. Green

# 703
и на мен ми прилича на уилям..малко по висок от тях и сравнително беличък hahaha че не е като господин Колунга примерно hahaha

ами по добре...да го изреже отколкото да го отреже hahaha hahaha по на далавера е.. hahahaно как и дава сърце...да го изрязва,няма ли само с Жаки снимка Mr. Green Mr. Green

# 704
и сега ми просветна...да не би химе да е отговорила на молбата за снимка с уилям...или по точно с снимка с 1/20 от челото му Joy Joy hahaha hahaha много смела...няма що Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт