Отговори
# 660
аа бг силите сигурно чупят рекорди по блокирване hahaha hahaha ще видим,ако си каже hahaha

ами те пък наистина толкова много колажи правят на майте и уилям че не се търпи hahaha hahaha не е виновно момето hahaha

аа на жаки съпруга и не ще е много доволен hahaha ама стига е заобикалял вече...не е честно химе го следва в инстаграм той НЕ...нищо че сигурно 90% от инстаграм времето му в нейния профил го прекарва hahaha hahaha и да не казвам какво може би прави в тоз момент...бързи смели и сръчни....

# 661

ами те пък наистина толкова много колажи правят на майте и уилям че не се търпи hahaha hahaha не е виновно момето hahaha

аа на жаки съпруга и не ще е много доволен

Това според мен е грешка.....много малко фенове на Майте я нападат....дори имаше моменти,когато точно феновете на Майте я подкрепяха...вкл. Омар......какво стана.... newsm78
Те си имат своите два сериала с по около 250 серии,имат историята на връзката им,която не е била тайна....Химе защо реагира така! Angry

# 662
аа за йорданския мангал позволи ми да не съглася...там какво ле не беше к**ва прости**ка и какво ли не

обаче друго се сетих,щом блокира хора които дори с нея не се занимават особено тези ркоито пращат колажи на уилям ,значи прекарва доста време в неговия хаштаг hahaha hahaha ще се поизбистри работата с тях hahaha hahaha

# 663
You are blocked from following @reirojas and viewing @reirojas's Tweets.  Shocked Rage

И Рейна чете всичко...аз си мислех,че не достигаме до нея... Mr. Green

# 664

аа на жаки съпруга и не ще е много доволен

Това според мен е грешка.....много малко фенове на Майте я нападат....дори имаше моменти,когато точно феновете на Майте я подкрепяха...вкл. Омар......какво стана.... newsm78
Те си имат своите два сериала с по около 250 серии,имат историята на връзката им,която не е била тайна....Химе защо реагира така! Angry
аа това не е просто колежка Mr. Green Mr. Green а и ревността при някои е болестно състояние... hahaha луда работа с две думи понякога ...даже не се отключва във всяка връзка

# 665
You are blocked from following @reirojas and viewing @reirojas's Tweets.  Shocked Rage
hahaha hahaha нали ти пращаше онези дългите постове на уилям...е явно са подействали..поне на околните hahaha hahaha аз разбирам Калоян да блокират...но теб Mr. Green Mr. Green ама истината не я понася всеки hahaha

# 666
разбрахте ли дали е блокирала Калоян...ако не, сега има повече шансове да му отгоеори...периметъра се е стеснил hahaha

# 667
не е кой знае какво...уилям само трябва да внимава накъде стъпва hahaha hahaha иначе казват колкото по ревнива толкова по-вярна и страстна..за жената...мъжете могат да са много ревниви и пак да хойкат по чуждо hahaha

ами блокирвайте...и вие...връщайте...какво..няма само едностранно да е hahaha hahaha

# 668

ами блокирвайте...и вие...връщайте...какво..няма само едностранно да е hahaha hahaha

Аз държа да съм информирана....и не блокирам... newsm78 newsm78 newsm78,но защо така...
Нищо, нека да вижда,какво се пише.... Thinking
Лучо не ме е блокирал,нито Ели и кралицата..... Wink

# 669
ти да видиш а Химе не изглежда ревнива...поне имайки предвид с какъв мъж се е захванала hahaha но то не пита..а явно е скрита лимонка hahaha даа ще трябва да се внимава с тези разстояния големички...и не толкова чести срещи Mr. Green ако вземат да си тръгнат защото сега нали а си свободни..аз не си мисля...че ще му приема ей така...походките нощни hahaha може би сте чували...към мъж не се нагажда..мъж се превъзпитва hahaha hahaha

аа Химе как да го е блокирала...нали до онзи ден и писа...след това...вече не знаем но пак не ми се вярва Mr. Green Mr. Green то сърце да не и даде..той колкото и да я провокира най безсрамно на моменти hahaha ..си я подкрепяше през цялото това време така че не вярвам Mr. Green

# 670
аа мексико няма да блокира България,моля ви се hahaha hahaha но дали ще отговори с така желаната снимка не знаю

аа вижте тук какво има...по повод..това че еди месец по късно..и ели ънпоследва уилям hahaha hahaha

Dramas Queen @dramasqueenx  ·  3h 3 hours ago

UF UF UF UNFOLLOW!!! AT LAST!

то ще излезе,че тези са искали ели да го блокира hahaha hahaha

# 671
Еми, ако напишеш още една истина за мъжете, тук мъжкото съсловие ще ни обвини пак във феминизъм hahaha...но Химе има право, малко да поразчисти терена, а и на мъжете колкото картбланш им даваш, толкова си мислят, че номерата им минават безнаказано....на практика нищо лошо, но да няма потърпевши...аз май не трябваше да казвам това hahaha...но Химе си има едно на ум Peace

# 672
Тони,сега ми е дерт...какво има при Рейна.... newsm78 newsm78 newsm78ти отговаряш за инфото от там... Mr. Green

# 673

UF UF UF UNFOLLOW!!! AT LAST!

то ще излезе,че тези са искали ели да го блокира hahaha hahaha
най накрая..да ама съвсем на края...даже на границата на края вече hahaha ако не и отвъд....това което направи уилям ,защото те са публични личностти хората ги следят а още повече имат две деца...изглежда много грозно и тя ако имаше мъничко гордост веднага щеше да го изрине hahaha наистина изглежда грозно...но тя тази със всичките си шантажи...лесно ли му е било hahaha ...дано все пак стигнат до някакви съгласия..че тогава вече наистина ще са горките деца.. hahaha

колко цивилизовано се раздели другите...пускат си съобщението по взаимно съгласия и толкова...само тук...

# 674
hahaha...но Химе има право, малко да поразчисти терена,

Sad Sad Sad Повярвай...много греши....тя блокира хора,които просто се интересуват и никога не и пишат или обиждат....фенове,които  просто имат своите симпатии....Пространството трябва да е свободно да сърфираш....вече,ако има обиди-ДА , стопирай,но да поставяш граници,само защото не ти харесват нечии чисти пристрастия..... ooooh! Naughty

Общи условия

Активация на акаунт