Отговори
# 705
за тази снимка ли нападат Жаки hahaha...ето за тази свобода на мнения съм против, Mr. Green а иначе свободното изразяване на пристрастия не е забранено, но не е и задължително, колкото си по премерен в изказа, толкова повече те слушат, иначе ти дръпват шалтера, както се изразявам аз и в това не виждам нищо лошо Thinking

# 706
и как така ти изрязваш колега от снимката...ами нали всеки си знае с кои в какви пози се е снимал...като види съответния колега няма ли да се обиди Mr. Green Mr. Green а ако някой пък който и е неприятен и не иска да го показва,няма да се снима с него hahaha hahaha ех ама никаква колегиалност значи... Crossing Arms Crossing Arms ама пък го изрязала максимално ..даже от косата на жаки малко отишло hahaha hahaha но важното да е напълно изрязан Joy Joy

# 707
за тази снимка ли нападат Жаки hahaha...ето за тази свобода на мнения съм против, Mr. Green а иначе свободното изразяване на пристрастия не е забранено, но не е и задължително, колкото си по премерен в изказа, толкова повече те слушат, иначе ти дръпват шалтера, както се изразявам аз и в това не виждам нищо лошо Thinking
не тази я качи химе hahaha нея я нападат заради боулинг снимката..нали тя я качи Mr. Green Mr. Green тя бе вестоносеца...на снимката за милиони...."уилям и жените му дишат  един въздух" бих озаглавила аз hahaha hahaha

е защо да не е задължително..хората са си харесали дадена двойка показват си пристрастията....представете си че уилям мине на следващо ниво изкушение hahaha и ние си прайме някакви носталгични колажчета без нещо обидно и си пращаме...и да получаваме блокове...нали като се поставиш на мястото на другия не е много ок....на мен ми е дребново,мислех че е над тия неща...но както и да е

# 708
наистина хименка издребнява...тя е наистина нива над тази майте...като цялост която може да плени един мъж...дори майте да е ангел вътрешно..защото и химе е добра...не виждам за какво трябва да ги прави тия работи...една сигурна жена...не бива..но наистина не знаем уилям какви поводи и дава Thinking Thinking за да го говорим така Mr. Green

# 709
тематичен...еротичен... поздрав..... Wink

PRESLAVA - REZHIM "NEPRILICHNA" smile3503

# 710
охо дойдохме на моя режим любим hahaha hahaha

идея си нямам защо hahaha hahaha но това хич не е сериозен въпрос hahaha
@ximenaNR Xime I have serious question to you!!How Boss Marina likes Captain Fabre more - with short or long hair??

# 711
  love001  love001  love001

Абсолютно..... Дълга коса!!! omm omm omm

# 712
Лека нощ!

# 713
Лека нощ!

колкото до поста на другата мексиканска миска,че имало кой да наказва..това направо си е брутално в сравнение с нашту...

някой е дал фалшива информация на медиите че днес е загинала в катастрофа Mr. Green Mr. Green и доста се е разгласило...кофти "шега" тук поне още не са ги погребали hahaha hahaha

# 714
Привет левирети!

Дано Девата на морето им помогне  да вземат правилните за живота си решения! Praynig Praynig Praynig

Дано Девата на морето го благослови с Любов,на която няма да може да устои и която ще срине бариерите му! Praynig Praynig Praynig

@ximenaNR : 😊💓🌟😁 http://instagram.com/p/wkbkVeiQTS/  

Las Mañanitas ‏@mananitasshow  24m24 minutes ago
@willylevy29 llegó a un evento de Televisa con @XimenaNR #LMS
http://lasmananitas.entravision.com/2014/12/13/william-levy-de-m … ximena-navarrete/

Последна редакция: нд, 14 дек 2014, 13:28 от iss0o

# 715
# 716
Здравейте!

виж тук ми хареса...разказали са го като приказка hahaha hahaha даже са включили и терзанията на ели с кадри от нейните филми...и майте има hahaha
иначе уилям бил много влюбен,искал брак да предлага hahaha

абе то едно нещо като го повториш 100 пъти става истина hahaha аз ли нещо така пропускам или изведнъж всички усетиха тази любов негова hahaha hahaha

# 717
Здравейте,
започна се с коментарите на медийте, даже го наричат латиноамериканския брад пит, общо взето са добронамерени, но не му спестиха и другите изцепки, даже ги номерираха hahaha...Тони накрая да не се окажеш ти единствен, който предсказа брак, че си познал Peace

# 718
...Тони накрая да не се окажеш ти единствен, който предсказа брак, че си познал Peace
e разбира се нали съм Тони Виденте hahaha ами всъщност това си е естествено продължение...като е толкова влюбен пък ,за къде да се оглежда Mr. Green разбира се и малко време нека мине сега...да се опознаят децата hahaha че ще бъда заподозрен в арабско мислене Mr. Green Mr. Green

# 719
имам предложение, да се опитаме да познаем кога ще се появят с коментар за връзката си....аз мисля, че ще го направят до Нова година, а вие??? Thinking

Общи условия

Активация на акаунт