Еркан Петеккая- филми, изяви, колеги # 94

• 38 038
  • 739
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Свет, аз даже вчера там първо писах, защото нея тема първо видях (няма отделна тема за "парченцата" и това ме учуди ooooh!), после видях вашата и се разписах и тук. По всичко личи засега, че довечера ще съм на линия за серията, та ще се опитам да помагам и на двата фронта, доколкото мога. Flutter Hug

Ами така bowuu...за хубавите хора на много места се пише Peace...темички бол... bowuu ,Тинче  Hug
Ние/от нашата темичка/ още от лятото се сдушихме с мацките от темичката за Нуриш...и..се...сватосахме...  friendship kiss Joy Joy Joy Ще чакаме  married luvbed колкото и време трябва bowuu...нали знайш  Naughty ,надеждата умира последна макари, че ни вменяват още отначалото за нИвъзможна лИбоФ... Naughty Joy Joy Joy
Grinning Grinning Grinning
Аз лично нямам търпение за серията довечера. Нещо бях поотказала турските сериали напоследък, реших да дам шанс на този, и то взе, че ми хареса. Embarassed Grinning

# 331
Свет, аз даже вчера там първо писах, защото нея тема първо видях (няма отделна тема за "парченцата" и това ме учуди ooooh!), после видях вашата и се разписах и тук. По всичко личи засега, че довечера ще съм на линия за серията, та ще се опитам да помагам и на двата фронта, доколкото мога. Flutter Hug

Ами така bowuu...за хубавите хора на много места се пише Peace...темички бол... bowuu ,Тинче  Hug
Ние/от нашата темичка/ още от лятото се сдушихме с мацките от темичката за Нуриш...и..се...сватосахме...  friendship kiss Joy Joy Joy Ще чакаме  married luvbed колкото и време трябва bowuu...нали знайш  Naughty ,надеждата умира последна макари, че ни вменяват още отначалото за нИвъзможна лИбоФ... Naughty Joy Joy Joy
Grinning Grinning Grinning
Аз лично нямам търпение за серията довечера. Нещо бях поотказала турските сериали напоследък, реших да дам шанс на този, и то взе, че ми хареса. Embarassed Grinning

Радвам се... Peace Hug
Скрит текст:
сега изчезвам...отивам да търся шаран... #Crazy...такъв като нас,де вика моя мъж,дето гледаме бози  #Crazy Joy Joy Joy,че по Никулден ни нямаше ,а всички много го обичаме...та менюто ми за днешният празничен ден е...пълнен шаран... bowuu Grinning

# 332
Привет, мили момичета! Hug Hug Hug

# 333
И аз нямам търпение за тези двамата, но ми се очертават гости довечера да видим как ще сколасам......

Последна редакция: пн, 15 дек 2014, 18:35 от arpha

# 334
На линия съм и аз wavey wavey wavey wavey smile3502Само Ша замоля за линк Hug HugЕй момичета'ама много сте строги с едната дввойка NaughtyПо спокойно,то е едно объркано дете,все още Thinking

# 335
  • София
На линия съм и аз wavey wavey wavey wavey smile3502Само Ша замоля за линк Hug HugЕй момичета'ама много сте строги с едната дввойка NaughtyПо спокойно,то е едно объркано дете,все още Thinking
И аз ще помоля за линк, тъй като досега не съм го гледала на живо. Wink

# 336
Приветтттттт...момичета... wavey Heart Eyes
Сестричок,Тинче ,Арфиччч... Hug Hug Hug
Ей, сега ще дам линк... bowuu

# 337
http://www.startv.com.tr/canli-yayin

Аз гледам тук...и в момента върви идеално...пу пу пу... Praynig Praynig Praynig

Има още 3 линка...на първа страница... Peace

# 338
  • София
http://www.startv.com.tr/canli-yayin

Аз гледам тук...и в момента върви идеално...пу пу пу... Praynig Praynig Praynig

Има още 3 линка...на първа страница... Peace
И при мен тръгна перфектно, да не му е уроки. Whistling Hug

# 339

Тотиииии...какво дете ,бе мила...лъже ,мажи,де има една приказка,налита на богати момченца и такъв тон държи на майка си #Crazy...нееее Naughty...не съм съгласна ...ама си мисля ,че татенцето и ....Джихан ще я вкара в правия път... bowuu

# 340
Хайдееее...приятно гледане на озета на 2 епизод... bowuu

Оххх....тази истерия Диларка не ми понася хич... Naughty Shocked #Cussing out

# 341
  • София

Прибави и Хазал, която е пълно копие на Дилара... ooooh!

П.П. Бях забравила, че в турските сериали има йозети по 30-40 минути... Crossing Arms hahaha hahaha

# 342
Ох...и другата вресла се появи... ooooh! #Crazy #Crazy #Crazy

# 343

Прибави и Хазал, която е пълно копие на Дилара... ooooh!

П.П. Бях забравила, че в турските сериали има йозети по 30-40 минути... Crossing Arms hahaha hahaha

Аха...миналият път беше ...мисля 30 минути newsm78

# 344
  • София
Ох, Джансу ми е такава сладурана като се усмихне... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт